Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 074
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора

Хероооооооо, къде се затрихте с Боримчеков?
Тук съм....ама ме мързи Laughing
Днес пихме пак кафенце с Лусито...Венци си спеше но по обед се прибраха, че тук голяма жега...ние издържахме още час и ние се прибрахме. Днес страх, не страх просто пуснах климатиците....снощи се сварих в собствения си сос и сутринта като видях в 8ч. термометъра у нас на 30 градуса и издивях съвсем Crazy Пуснала съмклиматиците на 28 градуса и втратите в целия апартамент отворени...така се живее...баси. Боримечков е с боди с къс ръкав и чорапки а Слави е с тениска и къси гащи...сержа си ходи гол Mr. Green
Хоупче чета ти поста и Слави се доближава до лаптопа и вика...охо Доналд  Mr. Green
Принцесо не се притеснявай за водата...има деца които не пият нищо друго освен кърма/АМ. Слави ми беше такъв...а Борис сега много си уважава чая на Хип.

# 481
Хоупче чета ти поста и Слави се доближава до лаптопа и вика...охо Доналд  Mr. Green
Joy Аз с кеф бих си сменила ника на Доналд, ама май не може  newsm78 Като се регистрирах тук на времето, ми се бяха случили ужасни неща и за това ника ми е такъв отчаян и драматичен ( а и си мислех, че това ще е потребителското ми име, а не ника,  но здраве да е).
За климатиците - ние ако не сме на климатик ще измрем - така че си ги пускам.
Аа, Нандиии, ти с тая почерпка....сега стоя и точа лиги пред екрана ... eat
От няколко дни ме боли корем и кръст, все едно ще ми идва  Confused пък го няма  Rolling Eyes
Филип пък тази сутрин е в лошо насторение и крещи по нас  noear - сега майка ми е жертва, но трябва да отида да я отменя, че ми прави намеци вече  clock . До скоро  Peace

# 482
  • Стара Загора
Хоупче можеш да си го смениш само екранното име. В настройките...ако се затрудняваш да помагам...?!?
Боримечков да ви покажа....да не ни забравите Mr. Green

и двамата с Боримечков..Снимката е правена от сержа и си личи де Crossing Arms

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 18:27 от Хера

# 483
Лелееее, той станал голям мъж, бре Херо!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И със страхотен гащеризон !
Ще се опитам сама да си оправя името, ако го закъсам ще свиркам  Mr. Green
Много добре си се е справил Сержа! Малко е осветен Боримечков, ама пък я виж ти колко си хубава!  Hug
Успях с ника! Вече съм Доналд  Mr. Green Подозирам как народа рязко ще спре да ми отговаря на постовете (както се постъпва с всички новобранци  Laughing)

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 18:34 от Доналд

# 484
  • Стара Загора

Успях с ника! Вече съм Доналд  Mr. Green Подозирам как народа рязко ще спре да ми отговаря на постовете (както се постъпва с всички новобранци  Laughing)
Слави поне ще те познава Mr. Green
Искам да забележите куфилото на Боримечков...точно на моята буза се пада Mr. Green Заплашен е, че ако не ме слуша ще скубя косъм по косъм Twisted Evil

# 485
Аз съм пушачка - но откакто кърмя - не пуша, а докато бях бременна си позволявах много рядко, по няколко дръпки, но най-вече към края на 9-ия месец и особено като преносвах.
За секса - от както родих, пробвахме само 1 път, не беше особено приятно, така че не знам кога ще се повторим.
За водата - Павел пие много малко 10-20 мл.
И забравих другите теми  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 19:18 от dessince

# 486
За потенето - и наште крачета и ръчички почти винаги са потни. Аз не се притесних ама ММ като ги пипне и все вика "Абе на тва дете защо са му все потни краката и ръцете? Да не ми стане неква лигава женка само все със студени крака и ръце (!?) " Кво общо имаше с жените и студените крака, не разбрах и така и не ми и обясни... Rolling Eyes

И аз бях малко против климатиците и все пусках и спирах, гледах ги, местих струята, капака, ама вече се уморих и ги оставих да си работят на спокойствие. Щото в тая жега не се издържа...

Хоупче, променила си си ника според "потреблението"... Точно се чудих, че хем същото, пък нещо различно ми стои...

Вода пие по малко ама и аз все забравям да предлагам. Каката ни до 8-и месец не искаше и глътка.

# 487
  • София
Добър вечер от нас!
Да се похваля дойде ми розовото конче  Mr. Green
За Елена не знам, но на мен много ми харесва  Wink
Някой беше питал дали се пере, отговорът е да . Изважда се джаджата от вътре  и си го пускаш  в пералнята  Peace
Аз мисля, че си заслужава парите  Grinning

Днес и при нас в планината е много топло. Току що изпих една студена  beer2 , но още ми е жега. Чак вода тече от мен  Tired То и Ели  нервничи днес , най-вероятно от топлината. Цял ден ми виси по гърдите. Яде 5 мин. и заспива. Точно я сложа на леглото и тя  пак се буди и иска да яде  ooooh! А на мен ми става още по-топло като я гушна.   Sad
Ние нямаме режим за храненето , но горе долу се храни на 3 до 4 часа. Прави си и нощни  паузи по около 5-6-7 ч, с изключение на тази нощ и ден Twisted Evil .  По принцип ми е добро детето, но когато е будна си иска внимание душичката  Heart Eyes . Малко трудно се справям с готвенето и чистенето, но колкото толкова.
Ей , не мога да я науча  да си смуче биберона и това си е . Сменихме няколко фирми и нито една не и допада  Crossing Arms Аз бутам , тя плюе и чак и се догажда от тях . Ще продължа да и ги предлагам тъпо и упорито докато не започне да ги харесва   Twisted Evil

За водата не го коментирайте сега  Wink В следващата тема ще пусна  анкета по идея на Нанди   Peace

На последните стр. пак видях много сладки бебета и прекрасни майки  Hug

За цигарите - преди да забременея пушех , но ги бях намалила много  - една кутия за седмица. Спрях ги веднага като разбрах , че съм бременна т.е.  почти веднага  . Доста преди да ми закъснее знаех . Сега не пуша и мисля изобщо да не ги почвам  Peace

# 488
  • при палмите и алигаторите,FL
Хоупче, аз защо те виждам "Хоуп", повредата да не е в моя телевизор newsm78

може ли да пиша в този цвят, ако ви дразни ще сменя Hug

Хера, няма да се оплакваш, много добре ви е снимал сержа Hug, аз ако бях щяхте  да сте накриво или с по половин глава

Искам да забележите куфилото на Боримечков...точно на моята буза се пада Mr. Green Заплашен е, че ако не ме слуша ще скубя косъм по косъм Twisted Evil
ей това много ми хареса, не я бях чувала тая дума

Аз не пуша, и по тая тема съм пас Crossing Arms

Моника като Фило, майка ми се обади на скайпа да се видим, и малкото тикве не спря да и се обяснява и да се жалва от нас.

сега да се оплача, от няколко дни беба има нещо като разтройство, не е на често, и не винаги newsm78, ту е разстройство ту си е нормално, не се впрягам, обаче ни е интересно защо така се получава.[/color]

ама много съм некадърна, отивам да се срамувам

# 489
  • при палмите и алигаторите,FL
Пак аз, защото съм смотана и не мога да изляза от цитата.
Нели, много браво за кончето, и на Ели ще и хареса, но по натам, сега сигурно Алекс ще се забавлява с него.
За бибероните и аз като теб, пробвах сумати марки и модели, ами не иска, бута с език и не ще.Лошото е че си намери палеца и си го дъвче с кеф, та само я дебна и го вадя от устата.

# 490
Ох, докато ви изчета и се наканя да пиша...дребличка се събужда и се качваме на въртележката  Crazy
Докато не съм забравила да споделя, че по съвет на нашата доки взех шампоана п/в крусти на А-дерма и съм страшно доволна  Grinning С 3-4 измивания и вече има осезаем ефект. Е, ние хванахме проблема почти в началото де, но така или иначе. Та...препоръчвам го с две ръце. Малко е скъпичък /аз го взех за 22.80/, но определено си струва.

Принцес Шени, и ние още не посягаме с ръчичка към играчките. Само на въртележката на леглото бърборим и се радваме /от играчките де/. Обаче е голяма веселба като се гледа в огледалото- кокори се, говори си, кара си се  Joy

За водичката- Рая почти не пие, но и аз не и предлагам често. Вечер с хомеопатичното, което се разтваря в малко водичка, изпива 10мл. И понякога ако се случи да не сме се прибрали още от разходка и сме по път, а тя започне да реве и давам.

Айде-е-е, събудихме се и си чакаме банята  Mr. Green

# 491
  • Варна
Само аз ли не мога да цедя нищо от гърдите,пък бебо се храни и наддава newsm78-голяма мъка ми е това,не мога да разбера как се получава-все мисля,че стои гладен-ако има мама със същия проблем-да пише!

И аз съм така, но малкия си наддава, тъй че не се кося. Е, хубаво щеше да е да имам изцедена кърма и да мога да оставям малкия за повече от час някой да го гледа, ама не било писано.

Относно спортуването след секцио - моят лекар каза поне месец и половина. Той мина, тъй че ще почвам с упражненията в къщи. Макар че последните дни постоянно се налага да щъкам насам натам с количката и ей тъй, неусетно, само от този спорт, се разделих с 3 кила /а диетата отдавна спрях да я спазвам, ям сладолед почти всеки ден  Embarassed/.

Хоуп, много си права за номерацията в България #Cussing out. И аз имах проблем, дори като бях слаба, а в САЩ, когато бях на студентска бригада, ми казваха, че съм skinny. Такъв балсам за самочувствието ми беше престоят там  Sunglasses. А сега въобще не смея да ходя по магазини за дрехи, за да не се депресирам съвсем. Ще нося каквото ми става, докато не се напъхам в другите си дрехи.

nandi, и ние сме ту с разстройство, ту с нормално, но док каза, че щом не мирише лошо и не е с различен цвят, не е притеснително.

Да се отчета и от днешната детска консултация: Валентин вече е на 2 месеца и 10 дни и е 5.200 кг и е 59 см  Grinning. Биха противохепатитната ваксина. Докато му я биха не плака много, но после в къщи настана ад  Sad. Реве, не иска да яде - хем е гладен, хем се дърпа от гърдата, голяма борба водим, докато се нахрани и после си продължава с рева. Някоя от вас имала ли е подобна случка след първата ваксина? Чудя се дали е от ваксината /нали противохепатитната уж няма странични ефекти/, или е просто съвпадение точно сега да е крив? Дали не се задават зъби, плюнчи се ужасно много, това дърпане от гърдата също съм го чувала от познати като предвестник на зъбите, освен това постоянно лапа ръчичките си, ако няма друго в устата /биберон или цица :topoth:/. Много ми е жал за него как се мъчи Sad.

Леле, що нещо изписах пак, що съм така многословна, не знам Shocked.

# 492
  • До морето :)
За пушенето - аз съм пушачка, последните 3 месеца през бременността си пушех, а за 9-тия няма да казвам  Embarassed От няколко дни пуша и сега, вечер след като я нахраня, преди големия сън и сутрин с кафето 1 цигара.  Rolling Eyes И се крия, че ММ е заклет непусач, да не създавам излично напрежение. Мнооооооооого ми липсват цигарите, ама сега пестим хем от цигари, хем от АМ  Laughing
Sunny me„ радвам се че свичко е ОК при вас. Малкия е страхотен мъж. Ако не бях обещала Елито на 20-тина ергени, щях и на вас да я предложа.  Grinning
Сега остана и Дона Ани да се включи
Адашче, днес правих упражненията, наистина се натоварва корема, дано да има ефект. Мерих си коремището - 78 см  Crazy Че преди да родя, той беше 100  ooooh!
Шени, и ние не се интересуваме от играчки, има 2 които гледа, всичко друго й е безинтересно  Crazy А за посягане и дума не може да става
За изпотяването - ние е потим целите, но от нашата докторка знам, че е добре, че се потят ръчичките и крачетата  Grinning Иначе постоянно се преобличаме, ако не сме голи де  Laughing
За обличането - като видях снимките на Хера (а двамата с Венци сте страхотни  Hug ) - не му ли е горещо така облечен? Ние навънка сме по боди или по тениска, а вкъщи - по памперс
Това е от нас. Днес пак бяхме изключително послушни  Mr. Green  Heart Eyes Сега ще я топя в кофата, ще ядем и да спи детето.
ПП: Днес даже ме и постригаха, после сама се дооформих, че сега 1-2 месеца трябва да ходя само с вързана коса, да не плаша хората  Joy

# 493
Добра вечер от нас  Laughing
Да си кажа последно какво съм се сетила да пиша, че предишните ги забравих  Embarassed
Шени, Тиянка въобще не забелязва ни играчка, ни дявол  Rolling Eyes Даже реших да не споделям и тайничко се чудех дали нещо не ни е наред  Mr. Green
За цеденето, и аз не мога  Close не знам аз ли съм некадърна, помпата ли нещо е като помпите, но не-ста-ва  Twisted Evil А щеше да ми е много полезно, че ние сме всеки ден така както Нелли е описала за днес #Crazy
 Нелли, честито конче  Hug Дано скоро Ели да започне да си го познава и харесва  Heart Eyes
Биберони, никви не признава, само онзи капковидния не съм купила още.Т.е. купих го, ама като се прибрах видях, че съм взела за от 6-18 месеца  Confused Та по тоя повод да си призная как и при мен постбременския мозък дава отклонения  -оставям си покупките в магазина на няколко пъти, все нещо забравям да направя...въобщеее. Е, Марта води класацията със забравеното име  Mr. Green, но определено съм конкуренция  Mr. Green Като казах Марта се сетих: да, наистина са по около 12 хранения, че и повече на ден, направо вече откачам  Crazy като скачени съдове сме  Crazy Таткото ми помага много, ама то в тоя случай няма какво да направи  Tired
Тоя път и аз голямо писане изписах  Mr. Green ама така е на който не му прескача прозореца  Mr. Green
П.П.Сетих се какво друго щях да пиша  Laughing
Честити месечинки на Стефания и Венци! Да са много здрави, щастливи и послушни  Hug Повтарям- Послушни  Hug
И да питам - някой чувал ли е за заличаване на стрии със собствена кръвна плазма  newsm78 И ако е - какви отзиви има, къде, как се прави и т.н.? Мернах в едно предаване на Гала, ама нищо не успях да разбера  newsm78

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 22:52 от *polita*

# 494
мария, и нас ваксината ни повлия така. В деня в който му я биха излака само при убождането и после почни не плака. Яде и спинка добре, дори температура не вдигна. Но на другия ден беше ад - рееееееев, не иска да яде , тръшка се, абе беше ужас. Оттогава всичко си е ок. Хапва повече от добре 160 мл АМ през 3,5 - 4 часа, само дето 6 часовата пауза я прави от 21,30-03,30 часа ама това да е само.

Общи условия

Активация на акаунт