Дано се оправя по-бързо и се маха оттам,че нямам думи 
Няма човек,който да не питам и разпитвам по този въпрос,защото вече едва издържам
След около месец ще стане една година пълно въздържание(като казах пълно,то верно май е пълно
А когато сложих биберон с 2 дупки на шишето и му дадох да пие се задави кошмарно и го махнах веднага.

Аз похвалих ли се, че си имаме малко конче, преди около 1 седмица се роди, но още не съм го виждала

)
)
Като пуша - пуша, та знае ли се....под кутия и половина не падам
Единственият начин да ги откажа е от раз. Мъжа ми не пуши и само ходи след мен и ме кълне
, а и тук никой не пуши, което прави отказването значително по-лесно. Откакто забременях не съм пушила и СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ЗАПОЧВАМ тия гадове проклети
То не стига, че вредни, ми и скъпи вече
) - не му ли е горещо така облечен? Ние навънка сме по боди или по тениска, а вкъщи - по памперс

да ми мами детето тая Хоуп 

оф днес го дават 40С как ще издържим незнам,еи наа чакам ч да стане да се храним ама от тая жега явно няма сили за нищо освен да спи или реве:) днес ще си останем вкъщи и чаккк към вечерта ще излезнем
тази нощ бяхме малко ревливи незнам защо,явно е санувала нещо щото е след ядене и като се наяде като прасенце заспива,но по късничко започна да реве и се поносихме малко ,та сега съм като дрогирана, много ми се спи ,но по късно ще полегна
това е от мен сега ще си допия кафето и ще позачистя докато още спим
лек и успешен ден ииии честит имен ден на всички празнуващи

А има ли комар,то той е на мен
Спах завита през глава в тази адска жега и ни байгон в контакта ни нищо не го плаши
Убихме го уж с триста зора,че се криеше като империалист и знаете ли какво се оказа?НЕ само,че не беше само той ,ами убих и още 6 за една нощ 
Е вече щях да откача.Нямах сили пак да трепя комари,пак си се завих през глава,дръпнах балдахина над бебето и заспах отново плувнала в пот
Да имам бебе,което спи до 07:00 сутринта и гък не казва,а аз да не мога да мигна,защото бия комари 

Препоръчани теми