Вашите плажни правила

• 28 628
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Joy
Съвсем изтрещя! Какви кабинети сега? По-скоро ти да отидеш - защото се докосваш до гадостите и бактериите в обществените тоалетни...ако трябва да задълбаем...
И какво желание да проява в Борисовата градина? Да се върна с детето от езерото със стотинките/вече го няма, но като място го фиксирам/ - до Маймунарника, който може и да не работи или до Орлов мост?
Излизам в заслужена отпуска от тази тема  sun и отивам да пишкам по родното черноморие travel потърсете друг специалист   costumed050
да живее bg и нейната еманципация,хората са си прави да ни изобразяват като тоалетна Joy

# 691

Честно казано, досега не видях на плажа пушач, който да не си гаси и изхвърля фаса на пясъка.

Това   също  зависи    къде  плажуваш.  Отиди   на  плаж на  " Слънчев  ден"  край  Варна  и ще  разбереш   ,  че   е  истинска   находка  да  намериш  фас.  Просто  няма .  Удоволствието  струва  само 12 лв  вход   в  комплекса.  Тоалетните   са наистина  чисти.

Аз  съм  пушач и мен  също   ме  дразнят   всякакви  фасове  , костилки и прочие.  Мисля  , че  не е  трудно    всеки  да  си  събира  фасовете. Аз  лично  си ползвам  чашката  от  кафе за  пепелник , като я  пълня  наполовина   с  пясък.  Хем си  гасиш   фаса,  хем после  хвърляш  заедно с  чашката.
Апропо   на  "  Слънчев   ден "   има  отделни кошчета  за стъкло,  хартия и пластмаса.  Така,  че  спокойно   някои   дами могат  да си  запазят   навиците  ,които   имат  от   града.

# 692
  • Бургас
Amazing_nice , да - това е решението. Моят опит е от обикновените плажове без вход и съответно това съм видяла.  Peace

# 693
Иска ми се да вярвам,че нещата с канализацията не стоят така както си мислим Whistling
Държа да те уверя, че, за съжаление грешиш.
Миналата година имахме гости от братска Америка. Мъжът влезе в морето и след три минути излезе потресен. Натъкнал се на точно на мястото, където тръбата от мръсния канал се влива в морето. Sick Отказа да влиза повече в морето и се пържи като цаца до края на плажуването без да се топне. Много ми стана гадно, че баш той видя това, колко ли ни е разправял...

А за парковете казвам без всякакво притеснение, че ако на детето му се допишка, оглеждам се за близко кафе и ако няма такова, без всякакво притеснение сваляме гащите до близко дърво. Бъбреците на децата ми са далеч по-важни от всякакви чужди мнения.

# 694

Миналата година имахме гости от братска Америка. Мъжът влезе в морето и след три минути излезе потресен. Натъкнал се на точно на мястото, където тръбата от мръсния канал се влива в морето. Sick

Къде бяхте?  Simple Smile А и те, откъде точно?  Simple Smile

Моето основно плажно правило - колкото по-пусто, толкова по-добре.

# 695

Миналата година имахме гости от братска Америка. Мъжът влезе в морето и след три минути излезе потресен. Натъкнал се на точно на мястото, където тръбата от мръсния канал се влива в морето. Sick

Къде бяхте?  Simple Smile А и те, откъде точно?  Simple Smile

Моето основно плажно правило - колкото по-пусто, толкова по-добре.
Сарафово. Чудесен плаж, приятен и уреден. Ама то на всички плажове е така, без изключение. Къде се навря тоя американец, как пък точно това намери...
Те живееха в Калифорния тогава, сега не знам. Често си сменят местоживеенето. Сигурна съм, че завинаги ще свързват България с мисълта за изливащи се в морето л...а, толкова бяха потресени.

# 696
А, не са същите значи. Една позната си беше завела гаджето в България, те живеят във Флорида. Като цяло, плажовете ни тук са като от списание, водата е прекрасна, особено на юг из Мексиканския залив...та както и да е. Някъде по южното ни Черноморие, той попаднал в подобна ситуация в морето, после видял дете да се изпикава на пясъка и да зарива с крака мокрото петно, та след това не мръднали от басейна на хотела.  Laughing Мислех че преувеличава, но може би не.  Simple Smile

# 697
Вашите деца не пишкат и не якат - освен под часовник, умеят да стискат с километри или пък винаги около вас има заведения, дори в парковете и градинките, ама от престижните - чисти, ароматизирани. Евалла!
Друго да споделите? Ако им се доповръща - сигурно им залепвате устата?

достатъчно е да се покани преди излизане и рисковете да му сваляш гащите на улицата намаляват драстично, когато го превърне в навик няма да има никакви проблеми цял живот.

# 698
Светла ли се казва?

# 699
Не.  Simple Smile  Просто се случиха да са сходни истории.

# 700
Като цяло, плажовете ни тук са като от списание, водата е прекрасна, особено на юг из Мексиканския залив...

На светлинни години е след плажа в България - лично мнение. Мътилката от Мисисипи е навсякъде, ще пропусна и акулите. Пясъкът е тъмен ( това заради наносите) и мръсен. А мръсотията от рафинериите и хим заводите из Гълф оф Мексико ще я пропусна. Иначе водата от началото на май си е като боза, което няма и как да е иначе при температура вече почти 3-ти месец около 40С на въздуха

# 701
от любопитство потърсих " Florida's Gulf of Mexico" и излизат чудни картинки:-)

# 702
Потърси и Галвестън и ще видиш и др страна.

Обходила съм доста плажове по света, най-красивия които съм открила е на един остров край Доминикана - навсякъде другаде е играл фотошопа, на картинка са прекрасни, но като отидеш не е така

# 703
Ти и Царево да потърсиш, пак ще излязат чудни картинки.

# 704
На север след Русалка има уникални заливи

Общи условия

Активация на акаунт