Любители на котки - тема 52

• 53 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Диди, благодаря за инфото   bouquet
Аз преди малко намерих в изпражненията на Лъки част от гумен ластик  Shocked Мъжо каза, че е видял един разкъсан такив онзи ден. Леле как се стреснах. Дано се е изчистила.

# 136
дано ското намерим нашата Палачинка (има си именце вече  Mr. Green ).
А зайчето да не би да се казва Maple syrup?  Laughing
"Закуската" на стола е разкошна Hug

Mr. Green Неее, зайко е Бенедикт, и сега имаме Bacon and Eggs Benedict . За благозвучие би трябвало на този  етап да добавим кафенце, чайче, някаква напитка, но Паланчинка сме си го харесали  отдавна.

Благодарим за комплиментите, и ЧРД на Сикозу!

Таня, дааа, дундето е Беконче, кой да е  Laughing

ina. , не видях казала ли си възраст на котето. АКо е бебе съвсем, да не би да не може само да се изпишка? Ако не сте го видели да ходи някъде, масажирайте коремчето след хапване. честито попълнение!

Теичка у нас така ми бяха оставили 'подаръчета' в тоалетната опаковани с панделки направо (набарали в гардероба опаковъччните материали)   Crazy   За щастие с  това им се размина, дано и при вас е само това, наскоро имахме фатален случай в темата с гумичка  Sad

# 137
Е сега вече се втрещих... Ами той ластика е гумен  smile3511  Тя не е погълнала целия, защото моя е намерил други парчета. Какво да правя къде да я заведа? Нищо й няма иначе, яде като разпрана, ходи до ВЦ... Леле ужас !

# 138
  • София
Е сега вече се втрещих... Ами той ластика е гумен  smile3511  Тя не е погълнала целия, защото моя е намерил други парчета. Какво да правя къде да я заведа? Нищо й няма иначе, яде като разпрана, ходи до ВЦ... Леле ужас !

Спокойно! Не са били големи парчета, които да заседнат някъде. Всичко ще излезе  Laughing.

Такава красавица е Богданка! С тези очи ( и устни  Laughing)! Heart Eyes

# 139
 smile3531  Танче, мерси за успокоението. Голяма паника съм, еййй !

# 140
 Теичка, не исках да те стряскам така, ако беше заседнало нещо няякъде, щеше да има проблем с хранене/изхождане много видим. Наблюдавай  я за всеки случай, но се е разминало най-вероятно. Сега като си помислих, с гумичката имаше операция и щастлив изход, другият случай беше с метално парченце.

# 141
MissNellie, честита ви нова къща! Ако знаеш как ти завиждам  Mr. Green Това ми е най-голямата мечта - къща с двор, ама наша. И куче в двора  Laughing Имената на вашите гадинки са страхотни. Вземете си и рибки - така ще можете да оползотворите всичките имена, и чайчето, и кафенцето, и т.н.  Laughing

Като каза заек, ние пък си имаме такъв -

Всъщност са доста, и щъкат навсякъде. Сутринта пък видях мармот в задния двор, но нямах нищо под ръка да го снимам. Енотът не съм го виждала скоро, но пък видях друг зад супермаркета. Въобще кипи живот, да не повярваш че сме в град  Laughing Ако пусках Богданка навън, така би й се усладило горкото зайче... такова е мъничко. Да си седи вкъщи и да лови мишки, като е такъв дзвер.

Теичка, щом е изкарала ластичето значи сигурно няма проблем. Наблюдавай я дали се изхожда известно време, а междувременно скрий всякакви ластици, гумички, найлонови пликчета и други подобни.

# 142
  • Куциндрел
Сеса, а твойте преди не живееха ли заедно, защо сега се карат? Или откакто Мишка я няма, си делят нейната част от апартамента  hahaha Позабравила съм какви бяха подробностите, само си спомням трите персонажа с имена-трепачи - Котка, Мишка и Чушка  Laughing
Преди Котка и Мишка живееха отделно, защото Мишка много лошо биеше Чушка и Котка покрай нея също. Чушка си живееше блаженно сама и сега това оказва влияние. Но сега няма как, трябва да свикнат.
Очаквам дете и затова дадохме Мишка на майка ми, защото тя е прекрасна, когато е сама. В момента Мишка работи принцеса и разполага с цял апартамент, без конкуренция и вече ги командва. Котка и Чушка трябва да свикнат, за да може да си живеят заедно. В началото ще са отделени в хола само, докато детето не стане поне на няколко месеца, а след това ще обкалят из апартамента.
След малко пак ще отворя вратите, за да влезе Котка.

Теичка, котките много обичат гумени ластици, аз нашите ги крия, защото ги ядат. Обичат и от онези връзки за подаръци, не знам от какво се правят, но изглежда са вкусни. Crazy
Мишка преди беше изяла една опаковка витамини, барабар с наелона. След няколко часа го повърна. Нищо й нямаше, но доста време я наблюдавахме.

# 143
  • Куциндрел
Ето това е клипа на Чушка. Кажете дали може да го гледате.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=253165344709659

# 144
  • София и Морето от време на време
Сеса, ако приемеш един съвет от мен, като от човек, отгледал 2 бебета с котки ...
Котките знаеш, че са любопитни животни. Когато подготвяте нещата за бебо и когато се приберете от родилния дом, ако проявават интерес към нещата и бебето - задоволете им любопитството, за да не почнат да ревнуват - това е много по-лошо от да речем това, че ще има няколко косъма от котките около бебето.

Когато родих големия син, моите родители много държаха да махнат Чочо от къщи. Прибрахме се от родилния дом, Чочо проучи много внимателно бебето, със страхопочитание и протягайки врат от дистанция го обиколи и подуши отвсякъде и ... това беше. Излезе от стаята и си легна в хола на дивана. След няколко часа, като си тръгнаха нашите го взеха със себе си. 10 дни по-късно ходихме до тях на разходка (това е през 1 блок от нас) - Чочо изобщо не го отрази малкия - вече беше проучен като обект и не беше интересен. Живя около 45 дни при нашите, избяга, 2 седмици го нямаше и вече го бяхме отписали и съседи казаха, че пред един от съседните блокове виждали коте като него, ама мислели, че е изхвърлен и затова не ни казали ...  ooooh! (А ние в това време го търсехме навсякъде около блока и мазетата - що рев му ударих ....) Само като отишла майка ми и го викнала и той направо в скута и скокнал. Тогава си го прибрахме. Никакви проблеми не ни е създавал, свързани с бебето - понякога му спеше в краката.
След това с малкия, същата ситуация, само че не е изнасян дори и за час. Преди да ида да раждам си спеше на леглото на бебето, бях си му постлала чаршафи за него. Беше много интересен - като се прибрахме и сложихме дребния в креватчето, спря да се качва вътре, само отвън през решетките подаваше глава да го подуши. И пак така: интерес докато го проучи и край. Месеци по-късно започна понякога да му спи в краката. И сега е така - малкия е вече на 6г и понякога сутрин Чочо, а вече и Мърчо ги намирам да спят в краката му.
Нашите котаци и двамата са напълно свободни да ходят и да спят където искат те.

Много е готина Чушка ...  Hug Мърчо често издава подобни звуци - мърмяукане му викам на това.

# 145
  • Куциндрел
TINA.K, не смятам да държа котките далеч от бебето, но трябва да се научат да живеят заедно.
Ей сяга 2 пъти се сбиха. Първият път пострадах и аз, опитах се да хвана Котка, а тя побесняла ме нахапа. В момента ближа рани. Вторият път Чушка сама отиде при Котка и изяде боя.
Леле... иди ми на ръкавички да ги направя. #Cussing out

# 146
Добре, ще я наблюдавам. С мъжо бяхме при свеки. И котето беше акало 2 пъти. Аз същия ден й дадох  бая да си хапне. Знам къде го е направила първия път, и къде втория. Във вторите изпражнения нямаше ластици и т.н. Дано се е изчистила, но ще я следя  Peace
Благодаря за отговорите  Hug

# 147
  • град-държава
Момичета, някакви отзиви за тази котешка тоалетна:

Искам да сменя постелката, но да е от типа на бентонитите и да е обезпрашена максимално и направо съм в голяма чуденка, какво да избера... newsm78

# 148
  • София
Ей сяга 2 пъти се сбиха. Първият път пострадах и аз, опитах се да хвана Котка, а тя побесняла ме нахапа. В момента ближа рани.

Голяма грешка! Разтървават се само с много викове и дълги предмети. Метлата или четката за миене вършат идеална работа.  Wink  Дано се разберат! Понякога обаче не се получава Sad. Или ги разделяш в различни стаи или рискуваш да имаш едноока котка например.

ahasver, не съм я чувала. Аз гледам да купувам почти най-евтината, че с тези "торови заводи" трудно се насмогва...  ooooh! 

# 149
Оле, как се стряскам с това за еднооката котка.  Shocked

Аз хубаво се бях нахвалила в началото със съвместното съжителство, но... изглежда си имат някакъв конфликт, защото честичко ги виждам да си разменят лапи. Лекичко, де, не изглежда като бой (само веднъж беше придружено с оглушително РМрмрмяврмрямрвУРУРУЯРЙУврякврмАМЯМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯУ и скочих с вик. Confused) Не знам, гледам да се успокоя и да ги оставя да се разберат по котешки. Обикновено е защото Белчо се приближава към Миша и я захапва  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт