Любители на котки - тема 52

• 53 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Куциндрел
Оле, как се стряскам с това за еднооката котка.  Shocked

Аз хубаво се бях нахвалила в началото със съвместното съжителство, но... изглежда си имат някакъв конфликт, защото честичко ги виждам да си разменят лапи. Лекичко, де, не изглежда като бой (само веднъж беше придружено с оглушително РМрмрмяврмрямрвУРУРУЯРЙУврякврмАМЯМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯУ и скочих с вик. Confused) Не знам, гледам да се успокоя и да ги оставя да се разберат по котешки. Обикновено е защото Белчо се приближава към Миша и я захапва  Shocked
Рязмяната на лапи е нещо нормално. Котка и Мишка бяха така. Хем спяха заедно, хем понякога си биеха шамари.

# 151
  • Costa Rica
РМрмрмяврмрямрвУРУРУЯРЙУврякврмАМЯМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯУ
Joy hahaha Joy
Нашите от 10 дена си говорят с такъв тон. Но не се притеснявам за лапи - изглежда си мерят силата и целта не е да се докарат до кръв, а само да се разберат за реда в йерархията. Умни животни са Mr. Green

Лежа си аз, тракам си на компа и изведнъж чувам оглушително млещене до мен. Какво да видя - Сикозу мие малкото а то се опитва да суче от нея LaughingМила картинка - а до вчера му се зъбеше. И много интересно му говори - почти като на птичките, но не съвсем - едно "ка!",  "ка!", което никога досега не съм чувала.

# 152
  • София
При нас щетите след бой са почти винаги в областта около очите. Въпрос  на късмет е да улучат самото око. Наскоро ви бях писала за приятелско коте, на което му оперираха окото след като беше излизал на разходка и се бил с други котараци.  Sad  Едва го спасиха.

Браво на "мама" Сикозу! Няма да се учудя ако потече и мляко Simple Smile.

# 153
  • Costa Rica

При нас щетите след бой са почти винаги в областта около очите.
Мъже... Mr. Green
Все пак моите са женски, т.е. доста по-умни по дефолт #Silly

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 15:47 от Делфина фон Ю.

# 154
  • на брега на морето
Я да видим кой се страхува от зелените ябълки Joy

http://vbox7.com/play:0e589442da 

# 155
  • Козлодуй
Ами ако е някаква извънземна котешка форма на живот Twisted Evil Ама и музика за клипа са избрали Laughing

Мъже... Mr. Green
Все пак моите са женски, т.е. доста по-умни по дефолт #Silly
Ще ми се да проявя женска солидарност,но ще си изкривя душата.У нас Гари е по-умен,или пък Фръцла е глупошарче,защото е още малка newsm78 Не знам.Обаче вече за втори път не може да стигне до тоалетната,дали от мързел,дали от глупост,и се беше изпишкала до нея,а втория път пред вратата на нашата тоалетна.Надявам се да е грешка,а не да се превърне в навик Confused И никак не умее да си заравя "подаръчетата".Или не си дава зор.Гари ми е чистник, ходи да заравя след нея.Тя си е малко мърличка.Той е капризен на ядене,ако престои не го поглежда.Тя е всеядно прасе.А мислех,че ще е обратното,все пак уж е персийска принцеса Mr. Green
Вече кажи-речи месец са заедно,в началото ме беше страх,че Гари ще я изяде.Все още понякога е по-грубичък в игрите и чувам бебка да писка тихичко.Като викна веднъж,обикновено я оставя.Случвало се е да се наложи да ги разтървавам,и тогава агресията на Гарко се насочва към мен-яростно се нахвърля върху краката ми и прави опит да ме ковне с някой зъб Twisted Evil Все още ми се цупи,рядко се отпуска и дава да го гушкам Sad Но свикнаха един с друг,търсят се за игра,ядат заедно,а често той я мие.Ето ви и данъка:

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 19:26 от Lunen_sun

# 156
  • на брега на морето
Според мен Фръци е малка и може би не е устискала до тоалетната.

# 157
Котьо, Hands Clap хаха много са смешни котките, особено малките, коите се дървят на разни предмети. Е няма такъв фанатичен поглед  Joy
Снимките на останалите котета са страхотни !

# 158
Ох, най-сетне да хвана Белчо на апарата (то пък едно 'хващане' ... ама детето изпитва панически страх и винаги бяха надалеч) Sad

И 2 секунди по-късно: всъщност е по-добре със светкавица, за да се види колко се е белнал :Р

Като се замисля, винаги съм примирала за котки с розови нослета и ушиииии  Heart Eyes

# 159
  • Кюстендил
Лунен сън, нашият Мърльо имаше сестричка, в началото ги гледахме и двамата на стълбището пред вратата, бяха на около 2 месеца, поне предполагам, че са били на толкова като ги намерихме. Таз малка хубавичка си беше харесала един ъгъл на стълбището и си вършеше там работите Twisted Evil Като видеше мъжкото коте в пясъка и хоп и тя влиза вътре, оставя си "подаръчето", излиза си и оставя на него да и заравя после. Тя не се и обръщаше дори след себе си. В последствие ги прибрах вътре и тя пак си хареса един ъгъл до секцията и не искаше да ходи в тоалетната #Cussing out
 Не зная до котка ли е, но все си мисля, че женските би трябвало да са по-големи чистофайници, но явно съм в грешка Confused

# 160
  • Варна
Ха, сладък Белчо!  Heart Eyes Как се справя той, успява ли да скача?
Не зная до котка ли е, но все си мисля, че женските би трябвало да са по-големи чистофайници, но явно съм в грешка Confused
Грей винаги ходи до тоалетна където трябва, обаче иначе си е мърляч. Въпреки двигателния си проблем, той преспокойно успява да се чисти.(след кастрацията 2-3 дни редовно се разчепотваше и си ближеше срамотийките), но не... само си близва някоя от предните лапи, засуква мустака и дотам. Като има кой да бърше дупе и да чисти гурли, що да се преуморява... Twisted Evil Laughing

# 161
Аз намерих още едно парче ластик. Дано утре вече да се е изчистила. Яде, играе, днес я беше страх от гръмотевиците  hahaha Дано да няма проблем.
Аз на целят ми хал прибрах едно куче, очевидно загубено, обикаляйки за ресторант в Драгалевци. И сега не знам какво да го правя. Дано му намеря стопаните по-бързо, че почти няма къде да го държим милото. Прекрасно е, и ако не се намерят стопаните май ще мислим за настаняване ...  Mr. Green

# 162
  • Козлодуй
Теичка,дано да е последното парче ластик.Надявам се всичко да е наред fingerscrossed

И моите ги е страх от гръмотевиците,особено Фръцка.Снощи тук имаше доста силна буря.Но като я гушнах,се успокои и даже заспа в ръцете ми.Това ми харесва,че е гушкава,поне засега(на 2,5 месеца е).Затова исках женско коте Grinning

Трепет,като каза на стълбището,та се сетих-миналата седмица ми донесоха едно коте.Един приятел го намерил,по-точно излязло пред колата му.Слязъл,пренесъл го по-навътре от пътя,но то пак изприпкало пред колата и той решил,че това е знак да го вземе.Идеята му била да го донесе да го нахраня и да го върне пак там,но естествено не позволих.
Гладно горкото,гуреливо,само кожа и кости и с десетки бълхи,по-големи от него.Нахраних го,спретнах му един кашон на стълбите между етажите.Фръцла още не е ваксинирана,не посмях да го прибера вътре.Най-интересното е,че му сложих в една кутия от обувки от бентонита и то моментално разбра за какво е там-нито веднъж не изцапа отвън. На сутринта го занесох да го обезпаразитят, дадоха ми пастичка да му дам още на два пъти в следващите два дни.После мислех да му търся дом.Да, но злобарката от долния етаж ме причака пред входа, за да ми каже, че котката ми миришела Twisted Evil При това като се заяжда, обича да го прави пред публика.Вбесих се, но никога не съм можела да отвръщам подобаващо на простотията...заради което ме е яд на мене си.Взех котето, прибрах го у дома, изкъпах го, а то милото като се вкопчи в мен, не искаше да ме пусне за миг.Щерката опита да му се порадва, избяга от нея и пак дойде при мен Grinning А тя започна да ме врънка да си го оставим.На косъм бях...Но в крайна сметка видях човека,дето го донесе и му се оплаках от съседката,а той си го взе у дома.Живее в къща и имат и други котки,едно гърло в повече няма да е проблем.Сега мишлето било любимец на цялата къща,много игрив Grinning Бавно но славно пораства и ще стане чудесен котарак.Има няколко снимки от краткия му престой у дома,ако някой се интересува.
https://picasaweb.google.com/105992131785889735214/Lucky#

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 00:05 от Lunen_sun

# 163
  • Кюстендил
Aма той е голям бонбон Heart Eyes Късметлия е и нека си го гледат хората Simple Smile  Ние сме в къща и нямам съседки, на които им е крив целия свят, но ми дожаля за животинката като остана самичък, иначе идеята беше да си живее навън основно Wink А сега...на съседите ни им изглеждаме странно и ни се чудят на акъла, че толкова сме се загрижили за котьо, че бил избягал и по нощите го търсим. Никой наоколо не е имал домашен любимец и нямат идея за какво става дума. Да не говоря за отношението им към животните по принцип Confused

# 164
Може ли да поплача малко тук, знам че ще ме разберете.
Много нещастни душички има по улиците... къса ми се сърцето като прочета за някое животинче.
Разстроих се заради една мама-маца, която е прехапана през гръбнака от куче насъскано от няк'ва пикла. Мацата кърми има бебенца, но мисля бебетата все някой ще ги вземе, а нея никой не иска. Иска ми се да я взема, но мъжа ми не дава и дума да отворя, не вярва, че ще се справим с 2 котки (едната инвалид) и малко дете. Още повече, че ни предстои местете зад граница. Сълзите ми не спират... боли ме за това мъркащо същество никому мило и драго, грижещо се с много любов за бебетата си, въпреки че е ранена. Cry Cry Cry
Колко е несправедлив този ш*бан живот...

Общи условия

Активация на акаунт