Любители на котки - тема 52

• 53 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ей! Помните ли ме? Аз съм Черньото от първа страница, но вече съм голям!

Не съм с бебешки очички и съм голям почти колкото татко Ташо и големия жълт валяк зад мен:

Обичам да изследвам:

Просто да наблюдавам:

Но понякога малко се уморявам:

и понякога заспивам:

След това съм много гладен и похапвам:

А после под зоркия поглед на мама:

Започвам отново да играя:

Освен това имам нокти, с които да хващам здраво:

И прашни, но много сладки лапи:

Мога да бъда и много страшен:

Почти колкото лошия котарак, който съска на татко Ташо:

Е, това беше от мен. Уморих се доста:

и е време да си почина...

# 166
  • София
Cantariny, защо не пуснеш обяви във фейсбук групите? Там четат много повече хора и шансът някой да я приюти, макар и временно е доста голям.

А щом успява да се грижи за бебетата, може би раната не е толкова голяма и може да ѝ се помогне да се възстанови напълно? Веднага се сещам за групата Let's Adopt! Bulgaria. Често помагат на пострадали котки и им намират дом в чужбина.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 00:48 от Тaня67

# 167
 hahaha Страхотно е това малко негърче! А име има ли си? Или е просто Малкото Ташче  Laughing

# 168
Ех, този Черньо голямо съкровище напълни ми сърцето. Heart Eyes
Таня, аз точно във фейсбук видях снимката й, че търсят дом на цялото семейство, но за сега никой не е проявил желание, даже и в чужбина.

# 169
  • София
hahaha Страхотно е това малко негърче! А име има ли си? Или е просто Малкото Ташче  Laughing

Засега всички го наричат Черното коте. Междувременно друга женска е родила още 3 черни и то в големия кух крак на някаква машина  Crazy. Явно в района има някой много плодовит черен котарак.  Laughing

Cantariny, дай тогава линк, че поне да разпространим историята.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 01:21 от Тaня67

# 170
Чак сега видях котето с ябълките и се търкалям от смях  Joy Музикалното оформление е жестоко - в синхрон с котето, все едно за него е писана музиката, хаха. А то самото е невероятен бонбон (само да не му бяха такива счупени ушите... ама карай, на някои им харесват такива  Tired).

# 171
Таня, ето това е линка за мама и бебенцата търсят дом.

Защо си мисля, че теб те имам в моя фейсбук като приятел или бъркам?!

# 172
Cantariny, не знам дали си видяла какво е писала жената във фейсбук за мацата - "Приятели ето две добри новини:
Първата-котенцето вече е много по-добре,движи се,е разбира се по малко и бърза да седне или легне.Но вече може да се движи и да сяда както сядат котенцата Simple Smile
Втората добра новина- три от бебенцата и са живички и прекрасни тигрови пухчета♥
Сега ви моля:помогнете ми да им намерим дом,а?"
Според мен вероятността да се оправи котаната е много голяма, освен това е в много добри ръце и момичето ще даде всичко от себе си, за да се оправи животинчето. Да се надяваме на хубав дом за нея.
Тaня67, ама много  готин черен плюш, как исках черно коте, но няма, падна ми се оранжева проклетия  Laughing.

# 173
  • София
Cantariny, публикувах на стената си. Дано има късмет мацата  Praynig. Май не си ми в контактите. И във фейсбук съм с Мърското око  Wink.

Lumikki, и аз се влюбих в черньото (сигурно личи от поста ми  Laughing). Аз пък винаги съм мечтала за рижо коте, но все на други попадам  Wink.

# 174
  • на морето
Здравейте ,писета и мацки !
 Hug Hug Hug
Момичета, някакви отзиви за тази котешка тоалетна:

Искам да сменя постелката, но да е от типа на бентонитите и да е обезпрашена максимално и направо съм в голяма чуденка, какво да избера... newsm78

Да , ползвах я тази тоалетна , заради предложената цена .Купих я точно от магазините на  тази фирма .Покупката беше еднократна . Лично аз не съм доволна особенно . Като количество може да е повече , но като разход се приравни с един нормален пакет Бенто Икономик, който е на половина по -малък . Принципно е като Бенто-то , малко по -дребен от Класик и по -едър от Икономик. Не мисля ,че е чак толкова обезпрашена , колкото я хвалят.
Мога да ти предложа няколко варианта .Единият е да си останеш на Бенто ,  а другия е следния : В магазин на същата фирма ми предложиха вариант на насипна тоалетна  .Смесват в един кашон всички скъсани пакети тоалетни и продават този "миш-маш " . Излиза по -ефтино от пакет Бенто . Имам пред вид магазина в кс.Славейков.

В случай ,че избереш Бентото , офертата там е : опаковка от 4 пакета за 16 лв. Найс, а? Wink Sunglasses Laughing Mr. Green Лично мене ме устрои , при наличната бройка облекчаващи се дупета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 175
  • на морето
Таня, ето това е линка за мама и бебенцата търсят дом.

Защо си мисля, че теб те имам в моя фейсбук като приятел или бъркам?!

Аз също го шернах. Изчетох всичко внимателно .Щом мамата мърда , изправя се и т.н. значи положението не е съвсем безнадеждно .Ще се съвземе .Опасното при гръбначните травми е да не са засегнати нервите при отделителната система ,както и тези за задните крайници ,разбира се . В първия случай трабва да я изхождаш като малко коте , или да ходиш със стирката и памперса , че не се контролират; а при втория - дълго и тежко лечение без да се знае резултата .... Sad Sad Sad  И двата варианта са ми минали през главата , че и трети - в комбиринания му вид .  Стискам палци бебетата и мама да си намерят стопани .  Peace Peace Peace Peace Peace

Танче , черния бонбон е приказен ! И на него му желая късмет!

# 176
Cantariny, не знам дали си видяла какво е писала жената във фейсбук за мацата - "Приятели ето две добри новини:
Първата-котенцето вече е много по-добре,движи се,е разбира се по малко и бърза да седне или легне.Но вече може да се движи и да сяда както сядат котенцата Simple Smile
Втората добра новина- три от бебенцата и са живички и прекрасни тигрови пухчета♥
Сега ви моля:помогнете ми да им намерим дом,а?"
Това не съм го видяла, поне не под снимката на котето?! И никъде не успях да видя бебетата  Thinking
Но получих информация за състоянието й.

# 177
  • на морето

Лежа си аз, тракам си на компа и изведнъж чувам оглушително млещене до мен. Какво да видя - Сикозу мие малкото а то се опитва да суче от нея LaughingМила картинка - а до вчера му се зъбеше. И много интересно му говори - почти като на птичките, но не съвсем - едно "ка!",  "ка!", което никога досега не съм чувала.

Делфи , нищо чудно ,мила ! Сикозу се е вживяла в ролята на мама .Така си викат бебетата -от вътре й иде на мацата .Нищо чудно ,ако я провериш след ден -два и наистина да е пуснала мляко .Като гледам каква активна стимулация на цицките й се прилага ... Laughing Laughing Laughing Laughing
Плюсът в цялата работа е , че вече няма да си съскат ,а ще си мъркат и ще търкат заедно всички любими места на "мама " .Тя ще му показва мурафети , ще си играе с него ,ще го гушка  ; а вие ще се кефите на мили сценки ....

# 178
  • тъгата в мен
Привет от моя милост и Димитраки.
Утре рано изчезваме за Родопите и се прибираме в петък по някое време......Да засилваме ли котарачко нанякъде или според вас,ще може да се справи със ситуацията????Ще му се съберат близо 4 дни  newsm78 .Моля за съвет... Hug

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 16:07 от сврачето

# 179
Благодаря на всички ви за отговорите , котенцето е наистина с херния и може да се оперира . Вчера съседката го заведе на лекар , защото и нейното внуче жално за котето , а моите хора в къщи се натръшкаха от летен вирус и трябваше тях да гледам.
Ще видим какво ще го правим , поне на двора ще му се радват всички деца...

Общи условия

Активация на акаунт