!Да ви разправям направо какво направих днес
. ... И така, много ми стана зле, въпреки че тя не беше почти уплашена, учудващо. А и нямаше какво толкова да се случи дори и да изпадне напълно. Но ако бяхме на улицата и сме на метри от коли примерно? Много се обвинявам. Даже се чудех дали да казвам на мъжа ми. Реших, че човека ще има пълното право да се притеснява като излизам с детето от тук нататък. Но както влязох вкъщи през вратата, така си му и изтропах всичко... нищо не мога да крия аз. Той пък за мое учудване просто каза, че се случват неща от невнимание... явно видя аз как си посипвам главата с пепел, та реши, че няма нужда и той да ми мели. ... И това при положение, че съм такъв цербер за безопасността, и често правя забележки за тези неща. Та така, да ми е за урок... то ясно, че точно това никога няма да се случи повече, но и преди съм си мислила - колко ли грешки ще допускаме в гледането, а и възпитанието, за които после ще съжаляваме и няма да можем да върнем нещата назад Малко във философски размисли ви хвърлям рано сутрин
. Надявам се утре като стана и аз, да имам време и за нещо по-приятно да пиша.
На всеки се случва. Аз преди няколко дена направих друг гаф. Бях оставила още пълната с вода ваничка след къпането на пода в банята и съм забравила да затворя вратата. По едно време чувам лек шум - бях в кухнята - и тичам да видя. Какво заварвам - Дани тръгнал по коридора към банята. Не ми се мисли, ако беше влязъл във ваничката
Такива неща и занапред ще се случват. Все пак хора сме и понякога се случва да сме разсеяни или уморени. Важното е, че нищо лошо не е станало. Прясното мляко ще въведа на Великден с козунака. А чисто, за пиене не мисля да давам, докато не тръгне на ясла или градина. Предпочитам да им правя айрян.
Аз за прощъпулника ще изчакам 2 седмици след прохождането, за да стане съвсем стабилен. Каката на нейния прощъпулник тръгна да пълзи след погачата, та правихме втори опит. Затова не бързам. Само да ви дам интересна идея за подарък по повод прохождането - гипсова отливка на крачето. Има такива готини комплекти, като този който ни подариха за Ивана и който сега ще купим и за Никола -

Тя откакто се е родила е много наблюдателна и всичко изучава, нищо, което се случва около нея не остава незабелязано, голяма е клюкарка

, а аз съм с червено гърло от студени бирички 
А той беше на 1,6 г. Моето мнение е, че е хубаво да си ги гледаме до две години, пък после по ясли и по градини. Никога няма да се върнат тия моменти, които ще изтървеш, докато е в яслата. Сега са в период на буйно развитие и всеки ден се променят, стават все по-интересни, научават нещо ново. А все пак в яслата са 8 часа! Остават около 4 часа, в които да сте заедно.
, но няма как да стане, затова ще е поне до 2