Отговори
# 600
Така... Вместо да копираме една и съща тема или да се мъчим да правим нови, замислях нещо, което вече е факт...
След няколко месеца, в които ту почти бях готова, ту започвах всичко отначало, мога да Ви покажа вече и резултата: Септемврийчета2010.

Приемам всякакви коментари, забележки, критики и най-вече - идеи за това, как да изглежда сайта, какво да добавим и т.н.т.

p.s. sweet_maniche-то съм

# 601
  • Варна
Мъниче, на мен ми харесва идеята. Само да питам, тук си пишем, а там си се гледаме така ли?

# 602
Чудесно е сайтчето   bouquet

nat003, Tommelise, така е, не се отслабва по почивките, а след тях  Mr. Green Simple Smile Аз на морето така си хапвах, че не знам как не се търкалях накрая. Ол инклузив е супер за децата, ноооо лошо за майките  Stop Докато опиташ 2-3 неща и вече си преял. Сега си спазвам диетата и ми е супер. Много съм се нахъсала да отслабна, направо това ми е цел номер едно  Crazy

С Дани си бяхме залепени един за друг целия уикенд, не ме пуска детето никъде да мръдна. И двата дена обаче не яде нищо готвено, нито супа, нито ядене. Изкара ги на попара, плодове и каша. Май в събота нещо не му беше добре на стомахчето, защото акаше по-начесто. Но вечерта му дадох едно Ентеролче и оттогава нямаме проблеми. Може и някое зъбче да иска да пробие, то си му е време.

# 603
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета

sweet_maniche страхотно се е получило . а може ли са сменим името на Кики и как да сменя снимката ,че вече съвсем друга е муцунката ни Simple Smile)))
 за заспиването ,през деня баща и я приспива като я люшка пред ТВ . 
Вечер заспива към 22 на гърда.Към 24ч се събужда и до 6,30ч само суче без да успея да се измъкна Sad( .Много тежки са вечерите ми .Какво ли не пробвах нищо не става, то в този случай не мога да я сложа в кревата .Тя само като го види плаче Sad(

Момичета да кажа само с този он инклузив по черноморието има редовно натровили се .Там използват най- ниско качество храна. Най -прясна е 18,30 ч в началото ( н.п за вечеря).После вадят  от фризерите готовата храна седяла Бог знае колко много там. Малките деца най- много страдат от това.Но по морето си е масово ,познавам доста хора който работят дори и 5 звездни хотели и ... не е за разправяне как се готви. Вера в Гранд Хотел Варна пак имаше такъв случай.

Желая ви лек ден и благодаря за милите думи за сестричката ми.Надявам се скоро да си ги видя.
Целувки и прегръдки от нас Simple Smile)

# 604
  • София
*АДРЕНАЛИНКА*,  Hug Всичко ще е наред с бебочето и мама.

Michael@, откакто забременях с Лора (септември'2007) не съм се наспивала  Mr. Green Първо ми се гадеше, после ми пречеше корема. След това - кърмене и зъби. После - боледувания от яслата. След това - отново голям корем със Сами. Сега с малкия - кърмене, зъби. Освен това с Лора - проверки за пишкане, че почна последните 2-3 седмици да има горе-долу по 1 пропуск на седмица и я проверявам дали не е мокра...
Светлия лъч надежда е, че вече почват да се заиграват двамата и много им се радвам - поне малко спокойствие през деня.

С Лора нямах големи драми със заспиването - след като я отбих, беше достатъчно голяма (1г4м) за да се заглежда в книжки. И вечер си четем с нея и аз я приспивам, рядко заспива с баща си.

Герганка, виж в тази тема за частните ясли и градини ->
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580610.0

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 11:22 от v_spasova

# 605
Момичета имам един въпрос  Embarassed
Кога се прави прощъпулник  newsm78 Crazy
Ади вчера направи 7 крачки сам и тупна по дупе.Та...трябва ли да стане доста стабилен или.......идея нямам  Blush

# 606
На мен много ми харесва сайтчето, ама как да си кажем ръста и теглото Simple Smile ? Тук ли ? Simple Smile

# 607
  • Варна
Божилова, нашите столчета са това и това.

На Дани му излязоха горните 4 зъба наведнъж, а сега видях, че и още един отдолу е прорязъл.  Crazy А аз се чудих защо е толкова ревлив напоследък.

# 608
*АДРЕНАЛИНКА*, като вътрешен човек ясно е, че знаеш страховити детайли по храненето  Mr. Green Ние обаче бяхме в Мираж на Слънчев ден и останахме много доволни, храната беше страхотна  Peace Не сме имали грам стомашни проблеми и пак бих завела там децата.

vany666, честити стъпчици  Simple Smile За прощъпулника можеш да изчакаш няколко дена да е по-стабилен на самия ден  Grinning

# 609
Божилова - нашият стол е Инглезина от 9до36кг. много сме доволни, с изофикс е  Peace

vany666 - честито на Ади, аз знам че трябва да е стабилен на прощъпулника, ама все пак ти си решаваш Simple Smile

sweet_maniche - сайта е страхотен, браво на теб Simple Smile

# 610
Мъниче, тайно си се трудила, аааа  Hug Ама кажи сега каква е идеята, защото казваш вместо да правим нови теми...там да пишем ли?.....или може би имаш предвид да не се копира това инфо за бебетата и майките във всяка тема.

# 611
Здравейте момичета. Връщах се да чета какво съм писала последно, че изобщо не си спомням  smile3538 . Та трябва да се похваля, след не знам вече колко време мъки на Мартин му поникна първото зъбче и е отгоре (за тези, които си мислят, че има правила в поникването на зъби и че пробиват първо долните  Peace ).
Започнах да вкарвам глутена с овесена каша... за сега не виждам да има проблеми, дано да няма и за напред.
Днес за пръв път пробвам да го оставям през деня по гащи, памперс съм слагала само докато спи и докато сме навън в количката. Не се справяме супер... ама аз се уча да му разчитам сигналите, надявам се да имаме успех в това, че ми е мъка как му се спарва дупето в тази жеги. Аз една превръзка за седмица едва издържам, а на него цялото дупе в това непрекъснато... мъка ми е.

# 612
  • Щастлива мама на 3 слънца
_Dana_ 
ауууууууу как може да не се обадих мале ,аз съм на 5 мин от твоя хотел да не кажа 3 .Всеки ден след 16 съм на басейна на Мираж с малката .иххххххх значи и все си скучаем двечките и си търся компания.
Следващия път да се обадите .
Ех ама ...................

# 613
Е, че ние сме били постоянно на едно място, ама кой да знае Simple Smile Другия път няма да пропуснем  Simple Smile

# 614
  • Пловдив
  Antonia  i Eva2010 благодаря за отговорите.
 sweet_maniche браво за сайта,добра идея!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт