раждане със секцио

• 82 621
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
О, слагат, слагат местна, иначе не мисля, че усещането ще е толкова липсващо.  Mr. Green И на мен ми напомниха да стоя неподвижно, но те знаят, че си имат работа с живи хора, внимават. на мен ми беше трудно да се сгъна достатъчно, с тоя корем, пък масата тесничка.  Mr. Green

# 676
  • Across the Multiverse
Да, и на мен анестезиолог ми каза, че слагат местна преди спиналната или епидуралната, а щом някой не е усетил поставянето им значи са си свършили ок работата Simple Smile
Това за сгъването и на мен ми е много чудно как ще успея, но явно колкото можеш- толкова Simple Smile

# 677
Ами на мен ми казаха да свия рамене напред, да се свия колкото мога, мисля въпросът е да се изпъне максимално кожата в областта, където боцкат. Ще се свиеш, къде ще ходиш.  Mr. Green

# 678
  • Across the Multiverse
Ами на мен ми казаха да свия рамене напред, да се свия колкото мога, мисля въпросът е да се изпъне максимално кожата в областта, където боцкат. Ще се свиеш, къде ще ходиш.  Mr. Green
Няма тън-мън то е ясно! Simple Smile А свиването максимално напред е за да се раздалечат един от друг прешлените, между които боцкат.

# 679
# 680
  • Sunshine state
Щом и аз с моите 88кг. успях да се свия,и ти ще можеш. Laughing
Гиги,стискам ти палци. Hug Кога ти е датата?  Thinking

# 681
  • Across the Multiverse
Щом и аз с моите 88кг. успях да се свия,и ти ще можеш. Laughing
Гиги,стискам ти палци. Hug Кога ти е датата?  Thinking
Laughing
Благодаря! Съвсем скоро е, ще се включа при първа възможност Simple Smile

# 682
Леко и бързо раждане ти желая.   bouquet Много е хубаво като чуеш първото "Вряк".  Mr. Green

# 683
  • Across the Multiverse
Първото "Вряк" хихих много яко звучи Simple Smile Благодаря ти!

# 684
Леко и безпроблемно раждане и от мен  bouquet Аз първото "Вряк" не го чух  Sad , но пак е хубаво  Peace

# 685
  • Across the Multiverse
Благодаря ви много за подкрепата, момичета!
Аз съм избрала спинална, няма пречки засега, като отида ще видим, но силно се надявам да мога да го чуя това първо "вряк" и да си видя бебката първа.

И за да не спамя темата мога да споделя какво ми каза анестезиолог след консултация. Относно ниското кръвно било по-вероятно да ме боли доста главата след излизане от упойка и като противодействие каза: "Ако по принцип пиеш по литър и половина вода, веднага щом ти позволят да приемаш течности-  изпий три."
Дано е полезно на някой. Wink

# 686
  • София
Gigito аз изпих над 4-5 и нямах ниииииикакви болежки в главатЪ Simple Smile със спинална, вода се пие  след операцията  Wink

Леко раждане, всичко е и ще е наред,ще чуеш "Вряк" и ще я цункаш! Hug

# 687
И за да не спамя темата мога да споделя какво ми каза анестезиолог след консултация. Относно ниското кръвно било по-вероятно да ме боли доста главата след излизане от упойка и като противодействие каза: "Ако по принцип пиеш по литър и половина вода, веднага щом ти позволят да приемаш течности-  изпий три."
Дано е полезно на някой. Wink
Аз съм с ниско кръвно, поддържах си го доста ниско и докато бях бременна. Не ме е боляла глава след секциото, вода изпих около 1.5л. веднага щом ми разрешиха.

# 688
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
При мен когато ми поставяха упойката (мисля че пак се казва катетър ако не се лъжа - онова маркуче от между прешлените до едното ми рамо) - ме сложиха да седна на стълбичката която се ползва да се качат родилките на операционната маса - и така няма проблем със свиването до коленете и корема - просто се поразкрачваш и се свиваш колкото си искаш - и постоянно ми повтаряха раменете да са ми отпуснати - защото гръбнака трябва да е извит като на котка
Незнам дали изобщо успях да обясня нещо
И другото - анестезиолозите винаги са ужасно забавни - аз имам само 3 операции и винаги много забавляват - зашематва те с приказки за да не мислиш за упойката - и хоппп - айде упоен си
Само спокойствие желая на всички които им предстои - и мноооого късмет

# 689
Преди няколко години се наложи да ми слагат инжекции в гръбначния стълб заради дискова херния и общо взето беше голямо забавление Simple Smile Лежах по корем а пред мен имаше монитор на който се виждаше като на рентген гръбнака ми и къде влиза иглата и аз през цялото време се мъчех да се надигна и да погледна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт