Орхидея - тема 6

• 123 047
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Там, където ме обичат
Здравейте момичета, малко инфо  Grinning . От утре 13.02 до 26 в Практикер ще има зареждане на нови орхидеи по 11.99 - пълен асортимент
Ако отида утре към 12.00 ч. дали ще са заредили? И дали знаеш какви сортове ще има? Благодаря предварително!

# 526
Здравейте момичета, малко инфо  Grinning . От утре 13.02 до 26 в Практикер ще има зареждане на нови орхидеи по 11.99 - пълен асортимент
Ако отида утре към 12.00 ч. дали ще са заредили? И дали знаеш какви сортове ще има? Благодаря предварително!
Незнам, аз ще отида още към 10 и се надявам да са ги извадили. На брошурата има дендита, пафчета и една която не ми е позната. Дано да има разнообразие  Grinning

# 527
Момичета, големи красоти сте показали Simple Smile

# 528
Нямам търпение да се похваля с какво се сдобих от Практикер. Но имам молба да ми кажете какво всъщност съм си купила  Joy
http://shimbi74.snimka.bg/flowers/orhidei.651771.26355759 от тази снимка на дясно последните 6. Благодаря ви предварително

# 529
  • В царството на мечтите
Дойде и най-хубавия момент да се похваля и аз с цвят на моята красавица

Малко е мъничък ама аз не съм торила с нищо и пак се гордея, че все пак цъфна в моите ръце   Mr. Green

# 530
  • Там, където ме обичат
Незнам, аз ще отида още към 10 и се надявам да са ги извадили. На брошурата има дендита, пафчета и една която не ми е позната. Дано да има разнообразие  Grinning
Имаш ли линк към тази брошура, понеже аз намерих една, но там няма орхидеи newsm78

# 531
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Имаш ли линк към тази брошура, понеже аз намерих една, но там няма орхидеи newsm78

Laughing Laughing я направо виж снимките на ина_ар  Hug онова изчекнатото направо плаче за мен  Whistling
добре, че нямаме Практикер  ooooh!

Нямам търпение да се похваля с какво се сдобих от Практикер. Но имам молба да ми кажете какво всъщност съм си купила  Joy
http://shimbi74.snimka.bg/flowers/orhidei.651771.26355759 от тази снимка на дясно последните 6. Благодаря ви предварително

# 532
Имаш ли линк към тази брошура, понеже аз намерих една, но там няма орхидеи newsm78
Не беше ми в пощата  Simple Smile, но днес като отидох се оказа че има и по 9.99 а не само по 11.99....и се сдобих с 4

# 533
  • София
Ина, честито! Много са красиви, а в тази ми останаха очите:

Тази също е много интересна:

Не знам как се казват, но жълтата може би е някакъв вид камбрия. Другата жълта е онцидиум. Лилавата е фаленопсис.

Да те радват с обилен и дълъг цъфтеж!

Ето я брошурата: http://www.praktiker.bg/praktiker-international/html/bg_BG/60758/index.html  На първа страница са, но снимката е примерна.

# 534
Благодаря Таня! Четирите са еднакви, имат много странно стъбло, заоблено в долната част. Мисля че всички са камбрии. И миришат уникално, лилавата мирише на кокиче. Но любима ми е жълтата с израстъците  Laughing

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 19:03 от INA_ar

# 535
  • София
Нали четвъртата е тази?

Това е фаленопсис, но по-дребничък.

# 536
Нали четвъртата е тази?

Това е фаленопсис, но по-дребничък.
Тази е петата  Embarassed тя е обикновено мини фалче но е толкова бонбонска че не можах да и устоя

# 537
 INA_a  , на първата снимка предполагам,че орхидеята е онцидиум. Нека и други споделят мнение. Честити да са ти цветята!

# 538
INA_a  , на първата снимка предполагам,че орхидеята е онцидиум. Нека и други споделят мнение. Честити да са ти цветята!
Мерси Ант Simple Smile ..Да и аз стигнах до този извод, в началото ми заприличаха на камбрии заради булбите (незнам дали така се нарича основата на стъблото), но като гледам снимките на онцидиумите май е такава. А едната с пипалата мисля че е някакъв хибрид. На етикетите пишеше само орхидея микс без никакво означение. А и в крайна сметка ме интересуваше само за да видя дали има нещо специфично в отглеждането. Благодаря на всички за отзивчивостта  Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Обичайте и бъдете обичани! И да се похваля с моята валентинка
http://shimbi74.snimka.bg/flowers/orhidei.651771.26363016

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 15:42 от INA_ar

# 539
Купих тазиорхидея преминала и сега въпросът е: да отрежа ли цветоносите да си почине или да да я оставя така и има ли пъпки накрая или са спящи пъпки? http://muisli.snimka.bg/daily/orhidei.654287.26364835

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 19:45 от miusli

Общи условия

Активация на акаунт