Помощ в търсенето на работа-12

• 38 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Как ви се струва трудов договор, сключен на основание чл. 68, ал.1, т.1 от КТ, което е цитирано в договора, но без упоменаване никъде в договора за точния му срок?

Според мен, ако договора няма връзка с другите точки от тази алинея, то той трябва да има определен срок.

И аз така мисля, но освен чл. 68, ал.1, т.1 от КТ, никакви др. членове, точки и алинеи не са посочени. А е "минал" успешно през НАП...

# 106
Кас, имаме позиции за аранжьори в магазин, добри за условията, ама са под 700-800 лева, ако това ти е границата. Колежката, която подбира също не взема висококвалифицирани, защото няма да се чувстват добре в общата маса
Може ли инфо на ЛС за тази позиция или на колежката за подбор на ниско квалифициран персонал  Praynig 
Поне ми кажете къде да следя за подобни обяви!  Heart Eyes

# 107
Как не съм ви видяла до сега? newsm78 Записвам се, че и мен скоро ще ме тресе треска за работа.Simple Smile

# 108
Кас, имаме позиции за аранжьори в магазин, добри за условията, ама са под 700-800 лева, ако това ти е границата. Колежката, която подбира също не взема висококвалифицирани, защото няма да се чувстват добре в общата маса
Може ли инфо на ЛС за тази позиция или на колежката за подбор на ниско квалифициран персонал  Praynig 

400лв поне връзват ли се?
Аранжиране на какво-хр. стоки или дрехи?

# 109
Как ви се струва трудов договор, сключен на основание чл. 68, ал.1, т.1 от КТ, което е цитирано в договора, но без упоменаване никъде в договора за точния му срок?

Ако е сезонна работата ,може някъде в договора да е упоменато до приключване на работата или нещо такова ...Когато договора е до приключване на определена работа не е нужно да се упоменава срок...Ако е по заместване или трябва да има срок или да пише до завръщане на титуляра...Това ,че е срочен не е проблем,след това може да премине в безсрочен,но срочния не може да ти го продължат в срочен....така че....Хубаво го прочети явно нещо ти убягва...

# 110

Аз също искам инфо ако може ... къде да следим за тези позиции  newsm78

# 111
  • София
Опитвам се да се спра на занаят/професия, която би могла при практикуването й да ми осигорява необходимия доход за препитание + свободно време за учене (редовно: бакалавър или магистър).

Около 3-4 делнични дни в определен отрязък (или целия ден) ще съм ангажиран във факултета.

Дипломиран инженер-химик (специализация в полиграфията), но не е задължително да е по-специалността, то и няма как да стане там на такова раб. време.

-1/2 раб. ден, почасово, плаващо, през уикендите, от дома... ?!

Засега идеите ми стигат до масажист, графичен дизайнер.

Какви други възможности има?

# 112
Позицията я има в сайтовете за работа.
В повечето случаи като имаме отворени, понеже ни трябват много бързо, се обръщаме към минали хора, които са работили подобна работа за нас. Заплатата е над 400 лева, но е под 600 нето. Поне в началото.

# 113
  • на морския бряг
Oтносно агенциите за подбор на персонал-по-добре ли е да се отиде на место и да се разговаря или е достатъчно само да се изпрати автобиография?

# 114
Зависи. Ние например приемаме и на място, но много често всички са заети, и човекът или чака,или се е разкарвал напразно.

Мисля,че всички имат общ и-мейл и сайт, на които можете да се регистрирате.

# 115
  • Пловдив / София

Ако е сезонна работата ,може някъде в договора да е упоменато до приключване на работата или нещо такова ...Когато договора е до приключване на определена работа не е нужно да се упоменава срок...Ако е по заместване или трябва да има срок или да пише до завръщане на титуляра...Това ,че е срочен не е проблем,след това може да премине в безсрочен,но срочния не може да ти го продължат в срочен....така че....Хубаво го прочети явно нещо ти убягва...

Договор по този член се сключва за определен срок, който не може да бъде по-дълъг от 3г.
А иначе договор за извършване на определена работа или по заместване са по други точки от КТ.

# 116
  • на морския бряг
Благодаря,Red Velvet!

# 117
някой за интервю в ИКЕА ли говореше? Mr. Green

# 118

Договор по този член се сключва за определен срок, който не може да бъде по-дълъг от 3г.
А иначе договор за извършване на определена работа или по заместване са по други точки от КТ.

Съгласна съм просто обърнах внимание на някой неща, с цел пак да си прегледа договора да не би нещо да е пропуснала....
Другото което е ,че работа със срочен договор не е за млад човек,защото често работодатели си връзват гащите....Ако момичето е младо и забременее в този срок,с изтичане на срока независимо ,че е бременна или родила губи всякакви права....за майчинство и др,но това е др тема
При срочни договори майката не се ползва със закрила при уволнение, договора автоматично се прекратява с изтичане на срока, независимо че ще си в болничен примерно ,но това всеки си преценява сам.

# 119
някой за интервю в ИКЕА ли говореше? Mr. Green

Близначе и теб ли поканиха.... Mr. GreenТи си прясно дипломиран кадър може и да ти се израдват Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт