Помощ в търсенето на работа-12

• 38 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
В джобса има пусната обява за Стара Загора от Софийска агенция за подбор на персонал.В моята сфера-телекомуникациите.Интересувам се коя е компанията, ако някой има инфо да каже
http://www.jobs.bg/f1201794

# 121
В джобса има пусната обява за Стара Загора от Софийска агенция за подбор на персонал.В моята сфера-телекомуникациите.Интересувам се коя е компанията, ако някой има инфо да каже

Питай агенцията, колегите предполагам ще кажат  newsm78

Иначе никаква идея коя е компанията. Защо не кандидатстваш, може да те викнат и ще разбереш.

# 122

Питай агенцията, колегите предполагам ще кажат  newsm78

Иначе никаква идея коя е компанията. Защо не кандидатстваш, може да те викнат и ще разбереш.
Aз така или иначе кандидатствах.Дано се обадят. Praynig

# 123

Телекомуникации е малко обширно понятие, а те дори не загатват за както става въпрос. На пръв поглед ще си помислиш, че е за мобилни телефони, но не се връзва с международна иновативна компания. Говорят за продукти, ама те може и да са услуги... Пиши, ако разбереш коя е, че и на мен ми стана люботипно за какво става въпрос.

# 124
И аз си мисля че няма да е за моб.телефони. newsm78 Нещо за интернет ми се върти в главата...
Ще пиша, ако има някакво развитие. Peace

# 125
Сигурно ми е време да се призимя. В момента съм в процес на отказване на четирицифрена заплата.

Приземя. Да поправя журналиста Simple Smile
Ами трудно е човек да има всичко.

Така е. Журналист съм по образование. Никога не съм работила нищо друго, освен сервитьорстване в студентските години, де.  Grinning Работа от вкъщи е почти невероятна вече, макар че, се намира по нещо, но слабо като интензитет на ангажиментите и заплащането.

Разбира се, ти знаеш най-добре, но не вярвам, че не може да се намери някаква работа, която да вършиш от дома и да е свързана с журналистика... Сигурно може да пишеш статии примерно. Чела съм обяви, където онлайн издания търсят хора да им пишат статии. Е, няма да вземаш 4 цифрена сума, може би, но може да е повече, отколкото на бензиностанция.
Просто ми е много странно как отиваш в друга крайност (освен ако тя не не ти е хоби или някакво любимо занимание). Сигурно има много опции между двете.

Другото, което ми е много странно е сравнението ти на пилота с шофьора на такси. Какво толкова има в репортерството? Работа като работа. Освен ако не си била в Афганистан примерно Simple Smile
Подкрепям това мнение. Търсят се хора, които да пишат статии. Моят син така си намери работа преди 4 месеца. Заплащането обаче е много малко. Взима по 2.50 за статия от 60 реда, разделени в 5 абзаца. Отнема доста време писането и не си заслужава особено, затова непрекъснато си търси друга работа, но засега нищо не е намерил. Ако подобни условия те удовлетворяват, ще намериш. Ако решиш за себе си, че си заслужава.... :roll

# 126
Сигурно ми е време да се призимя. В момента съм в процес на отказване на четирицифрена заплата.

Приземя. Да поправя журналиста Simple Smile
Ами трудно е човек да има всичко.

Така е. Журналист съм по образование. Никога не съм работила нищо друго, освен сервитьорстване в студентските години, де.  Grinning Работа от вкъщи е почти невероятна вече, макар че, се намира по нещо, но слабо като интензитет на ангажиментите и заплащането.

Разбира се, ти знаеш най-добре, но не вярвам, че не може да се намери някаква работа, която да вършиш от дома и да е свързана с журналистика... Сигурно може да пишеш статии примерно. Чела съм обяви, където онлайн издания търсят хора да им пишат статии. Е, няма да вземаш 4 цифрена сума, може би, но може да е повече, отколкото на бензиностанция.
Просто ми е много странно как отиваш в друга крайност (освен ако тя не не ти е хоби или някакво любимо занимание). Сигурно има много опции между двете.

Другото, което ми е много странно е сравнението ти на пилота с шофьора на такси. Какво толкова има в репортерството? Работа като работа. Освен ако не си била в Афганистан примерно Simple Smile
Подкрепям това мнение. Търсят се хора, които да пишат статии. Моят син така си намери работа преди 4 месеца. Заплащането обаче е много малко. Взима по 2.50 за статия от 60 реда, разделени в 5 абзаца. Отнема доста време писането и не си заслужава особено, затова непрекъснато си търси друга работа, но засега нищо не е намерил. Ако подобни условия те удовлетворяват, ще намериш. Ако решиш за себе си, че си заслужава.... :roll

Така де, и аз това правя, но за доста повече пари. Това с 2,5 за 60 реда е несериозна работа за студенти.  Peace И за по-малко съм писала, докато учех. Simple Smile

# 127
Предположих, че няма да те задоволи подобна възможност, след като един студент не е доволен от условията, но все пак реших да споделя. Истината е, че в момента е ужасно трудно да се намери работа, а заплащането, което се предлага е направо мизерно. Дано по-скоро свърши този ужасен период. Желая ти успех в намирането на някаква приемлива за момента работа. Simple Smile

# 128
Предположих, че няма да те задоволи подобна възможност, след като един студент не е доволен от условията, но все пак реших да споделя. Истината е, че в момента е ужасно трудно да се намери работа, а заплащането, което се предлага е направо мизерно. Дано по-скоро свърши този ужасен период. Желая ти успех в намирането на някаква приемлива за момента работа. Simple Smile

Благодаря! На сина ти желая същото!

П.П. Със съпруга ми говорихме доста и той ме подкрепи в желанието ми да надградя сегашните си знания с една магистърска специалност, която да ми даде възможност де факто и за нова професия.

# 129
П.П. Със съпруга ми говорихме доста и той ме подкрепи в желанието ми да надградя сегашните си знания с една магистърска специалност, която да ми даде възможност де факто и за нова професия.

Касита, поздравявам те за решението.  Peace

Днес разбрах, че бившия ми шеф окончателно закрива дейността си. Беше ми останала малка надежда, че нещата могат да се пооправят и да продължа да работя, макар и от вкъщи, но уви. Сега ще си пожелая да си намеря работа с толкова готин и разбран управител, като него. А на него му пожелавам да си стъпи бързо на краката.

Момичета, успех на всички, на които им предстоят интервюта. Пишете как е минало.

# 130
  • Пловдив / София

Благодаря! На сина ти желая същото!

Касита, не се заяждам. А просто ми е любопитно, тъй като четох и предната ти тема в другия подфорум, тук също. Каква точно магистратура ще запишеш? Ти беше споменала нещо и за докторска степен в сферата на журналистиката.
Аз лично свързвам журналистиката по-скоро с практика, отколкото с научна дейност.
Ще ми бъде интересно, ако желаеш, да споделиш.

Все пак ти пожелавам успех, за където и да си се насочила.

# 131
Здравейте, искам да попитам някой знае ли какво трябва да е минималното ниво на владеене на език, за да се работи в аутсорсинг компания? Задължително ли трябва да си завършил езикова гимназия или може и ако си минал всички нива на съответния език в езикова школа.

# 132
Здравейте, искам да попитам някой знае ли какво трябва да е минималното ниво на владеене на език, за да се работи в аутсорсинг компания? Задължително ли трябва да си завършил езикова гимназия или може и ако си минал всички нива на съответния език в езикова школа.

Зависи какво. Принципно искат високо ниво, езиковата гимназия не е задължителна. Всичко опира до това да Ви тестват, а не да имате диплома.

Има и някои места, на които искат средно владеене, но те са много малко.

# 133
Благодаря за бързия отговор. Мисля да си усъвършенствам руския език. Гледам, че вече се търси все повече. Дори и да не достигна ниво за такава компания, предполагам ще ми е полезен и за други длъжности.

# 134
Здравейте! Чета ви отдавна -цели 12 теми и сте ми много полезни със съветите, които давате. Обръщам се към вас за помощ.  Някой знае ли нещо за ГРАВЕ България Живото застраховане ЕАД? В нашият град се търси офис-асистент, а в мрежата не намирам нищо освен официалната информация за дейността и едни стари коментари във Кариери.  Ако някой знае нещо за условията на работа и заплащането моля да помогне с инфо.

Предварително благодаря и успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт