Помощ в търсенето на работа-12

• 38 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мирама, за Т-маркет имам наблюдения в София.
Вземат на работа куцо и сакато. Персонала е под всякаква критика, някои се старят да са добри с клиентите. Другите - редят консерви и мият пода - само да мине времето.
Според мене, ако няма пракитка в магазин, по-добре да не почва. има си тънкости в работата със снабдители, персонал, преоценки, липси и подобни. Ако не знае някоя опитна колежка може да я набута яко. За мене парите не си заслужават риска.
Плюса им тук е - осигуровки на реална заплата и долу-горе спазване на раб. часове.

# 211
Аз днес открих две обяви, по които да кандидаствам Mr. Green и това вече ме прави доволна. Понеже не съм на зор много все още и разчитам да намеря нещо с препоръки, доста придирам къде да се предлагам. Утре ще си пусна СV-то и ще видим. Обадих се и на един работодател дето на времето се опита да ме открадне от сегашната ми работа и върти една въртележка от момичета на едната позиция вече 3-4 години. На другата позиция е моя близка приятелка (в предишната ми работа ми дойде като заместничка и я обучавах). Не ми се иска при него много, ама и той нещо не беше много ентусиазиран - щял да си помисли. Ако не ме вземе както е на зор с кадрите, значи съм го разочаровала по някакъв начин, което никак не ме радва.
Отделно пуснах през кандидастването в джобса, мейл до една агенция за набиране на персонал, че са допуснали грешка (откриваема само от хора разбиращи от материята) в изписването на едно от изискванията. Не си я оправиха цял ден Mr. Green. После ми хрумна, че ако са тарикати могат  да го използват да проверят дали кандидатите наистина имат елемантарни познания дори без препитване.

Ред, права си, за това няма пазар Peace.

# 212
Абе това е софтуер. Нищо общо няма с VoIP.
И все пак, ако това е компанията, от де ще вземат пари за заплати не ми е ясно, като за сега само Пирогов им ползва услугата.
Много по-лесно е просто да си регистрираш номера, който се получава черз изписване на името. Е, може и да е по-скъпо в някои случаи, но и без това приложението ми се струва полезно само за големи компании. А и факта, че трява да инсталираш софтуера на телефона, за да можеш да го ползваш, го прави още по трудно използваемо.

# 213
  • София
Обадиха ми се за интервю от Aio (Стенли Колев)
Попаднах само на това инфо:
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=2979

И честно казано ми се стори доста стряскаща информацията, но мисля да отида да видя какво представляват newsm78

# 214

И честно казано ми се стори доста стряскаща информацията, но мисля да отида да видя какво представляват newsm78

Работата най-вероятно е да ходиш да предлагаш на хората тая прахосмукачка или чистачка...
1000-2000 лв би трябвало да значи, че ако нямаш продажби, ще вземеш 1000 лв заплата. Ми те ако имат възможност да ти плащат такава заплата без да работиш, щяха да ти осигурят и автомобил. И ако дават 1000 лв без да си продал нищо (което не ми се вярва) , това значи, че ще те сменят скоро, ако не са доволни от теб. Значи, ще трябва да работиш доста.

# 215
  • Пловдив / София

Преди време бях издирвала инфо за тая фирма. Прочетох и това, което си дал в линк-а. Хич обнадеждаващо не ми изглежда.
Но нищо не губиш, ако отидеш да се срещнеш с тях.

# 216
В такива компании трябва да си много добър търговец, да ти идва отвътре. Ама такива са много малко,особено за продукти, които са по-специфични.

# 217
  • София
На мен са се опитвали да ми продадат такава машина за почистване - правят анкета по телефона, след това идва едно момче, играе театър как хубаво се чисти с нея, половин час ти обяснява как можеш да си платиш, през цялото време не ти казва цената и на края ти изплюва, че най - евтината е 3900 лева.
Не е тежка работа, но е цял ден обикаляне по хората без гаранция за успех, но може би е едно добро начало за развитие в търговията. Момчето, което дойде у нас беше артистичен, убедителен и сигурно ако продаваше нещо по - евтино щях да си го купя.

# 218

Не е тежка работа, но е цял ден обикаляне по хората без гаранция за успех, но може би е едно добро начало за развитие в търговията. Момчето, което дойде у нас беше артистичен, убедителен и сигурно ако продаваше нещо по - евтино щях да си го купя.

Те имат много надъхващи обучения в такива компании (в добрите). Направо са като секти.

# 219

Те имат много надъхващи обучения в такива компании (в добрите). Направо са като секти.

Да, но стават най-добрите търговци. Ние също имаме такива обучения, след които се чувстваш по-силен и по-мотивиран. Братята американци са ги помислили тези неща.

Най-важно е да си влюбен в продукта, който продаваш, а не просто така от нямане на какво да правиш...

# 220

Така или иначе утре ще разберем Simple Smile

Ами ще раберете, ама няма да разберете. Laughing Щото и аз нищо незнам.Било конфедициална информация и нищо не можели да ми кажат за сега. Crazy Питаха ме главно какво съм работила преди, като ми обясниха и накратко какво ще се прави на тази позиция.Единственото каквото разбрах, е тази фирма сега стъпвала на нашия пазар, била международна и имала големи перспективи за развитие.И предлагала продукти и услуги.Заплащането със сигурност е твърдо+процент.Имам шансове и то големи, защото съм работила в тая сфера. WinkА и момичето ме хареса, сигурна съм.Щяло да има второ интервю след около 2 седмици, защото сега правили подбора в цялата страна.Или ще е тук, или ще се ходи в София, не било много ясно.

# 221
 ooooh!

Аз спешно търся следните хора (за София):

1.       Инженер мрежи с Руски език

2.       Един човек със шведски език

3.       Един с италиански и един с френски език

4.       5 технически консултанта с холандски език

5.       2 технически консултанта с датски език

6.       1 технически консултант с френски за Канада с работно време Пон-Петък от 15:00-24:00

7.       1 технически консултант с главен руски език и шведски/датски/френски/турски/немски с работно време от 8 до 17:00 часа

8.       1 технически консултант с немски език

Ако има някой, ми пишете.

Допълнително:

1. Мениджър за отдел ч.ресурси
2. ТРЗ специалист
3. Мениджъри сектор петрол и газ

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 13:17 от Red Velvet

# 222
Toва какво би трябвало да значи? newsm78

# 223

Значи,че колегите прекалят със запазване на имената на компаниите в тайна. За мен е леко безмислено.

# 224

Значи,че колегите прекалят със запазване на имената на компаниите в тайна. За мен е леко безмислено.
haha, затова ли беше този емотикон  hahaha Ами изпълнява момичето, какво да прави.Забравих да спомена че щяло да има магазин или някакъв офис, където да се продават тези продукти и услуги.Дали става въпрос все пак за тази фирма, от снощния линк?Те нали само приложението за смартфоните правеха.... newsm78 Ще ида се разгледам за още информация.
Всъщност, видях че доставчик на това приложение е СПИРЪЛ СЪЛЮШЪНС" ЕООД.Ето инфо:
http://business.sagabg.net/business-applications/spiral-solutions-ltd.html
Не ми изглежда да е международна, а и продават софтуер. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт