Помощ в търсенето на работа-12

• 38 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Не ми изглежда да е международна, а и продават софтуер. Thinking

На мен изобщо не ми е ясно коя е компанията, която предлага CMN на българския пазар, но тя е българска и е нещо като посредник.

# 226
Аз я знам, ама не мога да я кажа  Mr. Green

Иначе обявите идея нямам за къде са, ама може и да разберем.

# 227
Добре де- това на какво прилича?
Познат днес беше на второ интервю за работа в магазин "Мат Стар". Не е одобрен, защото е едър (ходи на фитнес в рамките на нормалното- не е животно!!!!) и щял да плаши децата  #Crazy, а в същото време в магазина им има назначен персонал от ромски произход (нямам нищо против човека, на първото интервю присъствах лично и съм видяла лично).
Тези хора дето са сложени да правят някакъв подбор..ами по-добре да се преориентират нанякъде..

# 228
Малко прекалено Simple Smile

# 229
Аз пък не вярвам в мотива.

# 230
Аз пък не вярвам в мотива.

Ами да си кажат..нали затова е отишъл. Чисто разиграване!!!

# 231
Така е, но рядко се казват истинските причини. Аз и това не бих казала де, малко грубо ми се струва.

# 232
 ooooh!  Close  ..И се отписвам да следя тук,че не ми помага особено..само се ядосвам.Късмет на всички  Peace

# 233
ooooh!  Close  ..И се отписвам да следя тук,че не ми помага особено..само се ядосвам.Късмет на всички  Peace

Хм... е що така?
Аз като се замисля например в мола не съм виждала едри батковци (та и момиченца), които не са охрана.

# 234
Аз да попитам за нещо, което ми се оказа поне според мен препъни камъка на едно интервю. Thinking
Зададоха ми въпроса "Ако ви предложат по-добре платена работа, от тази, за която кандидатствате сега, бихте ли приели?" И аз отговорих Да. Все пак, каквото и да се говори, всеки работи за пари. После си го отчетох като грешка. Ама и отговор Не не ми се струва много уместен, защото с него заявяваш един вид, че и за 100 лв. заплата ще стоиш и ще работиш.   Tired
Специално на този въпрос поне според мен верен отговор не виждам. #Crazy
За това искам да попитам хората с по-голям опит по интервюта и специалистите по подбор какво да отговарям, ако пак ми зададат подобен въпрос? newsm78

# 235
Аз да попитам за нещо, което ми се оказа поне според мен препъни камъка на едно интервю. Thinking
Зададоха ми въпроса "Ако ви предложат по-добре платена работа, от тази, за която кандидатствате сега, бихте ли приели?" И аз отговорих Да. Все пак, каквото и да се говори, всеки работи за пари. После си го отчетох като грешка. Ама и отговор Не не ми се струва много уместен, защото с него заявяваш един вид, че и за 100 лв. заплата ще стоиш и ще работиш.   Tired
Специално на този въпрос поне според мен верен отговор не виждам. #Crazy
За това искам да попитам хората с по-голям опит по интервюта и специалистите по подбор какво да отговарям, ако пак ми зададат подобен въпрос? newsm78

Ами ако се замислиш, отговорът няма да е нито "да", нито "не". Обикновено отговорът е "зависи". На мен лично не помня да са ми задавали такъв въпрос и аз ако бях HR, никога не бих го задала.

# 236
Верния отговор на този въпрос го научаваш, като натрупаш малко житейски опит и попаднеш на кофти място, а пък се налага да търпиш и правиш компромиси Peace.
С две думи - ако работата ме удовлетворява, разбирам се с колегите и виждам, че имам бъдеще там, не бих се преместила за повече пари. Не бих се преместила дори и за много повече пари, ако дохода ми е приличен. Защото преди много години съм работила при идиоти за много пари и дори не искам да си спомням какво ми костваше това.

# 237
Верния отговор на този въпрос го научаваш, като натрупаш малко житейски опит и попаднеш на кофти място, а пък се налага да търпиш и правиш компромиси Peace.
С две думи - ако работата ме удовлетворява, разбирам се с колегите и виждам, че имам бъдеще там, не бих се преместила за повече пари. Не бих се преместила дори и за много повече пари, ако дохода ми е приличен. Защото преди много години съм работила при идиоти за много пари и дори не искам да си спомням какво ми костваше това.

Подкрепям с две ръце.В момента съм в такава ситуация. Макар да има по-лесен начин от сегашният да изкарвам същите,че и повече пари, аз стоя заради идеята, заради компанията, заради обстановката и колегите. Всичко ми харесва, а като знам,че съм работила в компании, в които не съм искала сутрин да ходя  ooooh! И съм се скъсвала от рев след като съм се прибирала, защото с някои шефове дори не може да се излезе на глава колкото и да опитваш--просто обичат да мачкат хората.

За мен отговорът би бил точно този, който написах по-горе. Всеки си има негов универсален.

# 238
Чеб, и аз бих отговорила с "да".

Пуснах СВ на една обява само и ми се обадиха. Shocked Гаджето беше сигурен че ще звъннат, аз до последно не вярвах.
Не мога да разбера колко хора са кандидатствали. Confused

# 239
Какво значение има, нали са се обадили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт