Помощ в търсенето на работа-12

• 38 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, чета ви отдавна, но не се бях включвала до сега. Нуждая се от информация в какво се състои работата на Търговския Представител за фармацевтичните компаннии и какво е заплащането горе-долу в сектора? Какво точно работи един Търговски представител аптечен пазар в Софарма например?

# 586
[
  • Ако никой не е влязъл, защото съм пушила пред магазина и съм се тръшкала, че трябва да си зарежа цигарата заради някой си.
  • Ако никой не е влязъл, защото съм забила тъпо поглед във вестник (модерното - лаптоп).
  • Ако никой не е влязъл, защото магазинът ми изглежда като че е паднала бомба и витрината ми е празна.
Еми, в такива магазини аз не влизам! И ако съм работодател на такъв служител директно бих се освободила от него. По-скоро бих помислила как да привличам повече клиенти - ново подреждане, нова витрина, по-любезно обслужване - и тогава ще знам, че съм си заслужила заплатата, пък дори ако и тогава никой не влиза.
Е да,но колко от 8-те(12те) часа реално си работила за ден?Нали това ти беше идеята на поста?
mi6ani, а те защо са се съгласили на това намаляване на заплатите? При положение, че са подписали договор на друга заплата?
А и нали знаеш, ако не ги устройва, просто могат да ги сменят с други хора, които нямат работа и тези пари им трябват.
Ти сама отговори.Това ми беше и мисълта.Докато има хора,които са съгласни да работят за такива пари,толкова ще плащат работодателите...не защото не могат повече.

# 587
  • Бургас
 За мен са абсурдни тези твърдения.Ако хората имаха избор нямаше да се съгласят на по-малко вместо на повече.

Лятото съм ангажирана в сферата на туризма . Нагаждаме се според търсенето.И аз искам повече пари да изкарваме ,но като няма кой да ми ги даде . Confused

# 588
Ако всички отказват да си сменят работата и така пречат на новия бизнес да се развива, тогава ще се вдигнат заплатите. В някои сектори, това е факт(ИТ, аутсорсинг).

# 589
Ако всички отказват да си сменят работата и така пречат на новия бизнес да се развива, тогава ще се вдигнат заплатите. В някои сектори, това е факт(ИТ, аутсорсинг).
Потвърждавам, с 3 ръце! Laughing

(последвано от мощно "АПЧИХ") Sad

# 590

• Ако никой не е влязъл, защото магазинът ми изглежда като че е паднала бомба и витрината ми е празна.

Права си, бъркаш в джоба, вадиш парите за домакинството и напълваш витрината. Mr. Green

Цитат
    Еми, в такива магазини аз не влизам! И ако съм работодател на такъв служител директно бих се освободила от него. По-скоро бих помислила как да привличам повече клиенти - ново подреждане, нова витрина, по-любезно обслужване - и тогава ще знам, че съм си заслужила заплатата, пък дори ако и тогава никой не влиза.

И аз веднага я гоня такава продавачка. Ще се стиска тя и ще купува на детето си, вместо да напълни витрината ми, виж я ти! #2gunfire Освен това като е назначена за продавачка, кой казва,че трябва само да продава. В магазина до нас чистят пода, мъкнат каси стока....изобщо нито минута без работа, даже стол няма изобщо в целия магазин, такъм умен управител Mr. Green Е, не съвсем, де...не се е сетил още, че може да ги използва и като аранжори в извън работно време примерно... Thinking пък и доколкото знам още не ги е накарал да измислят как да привличат клиенти, той си мори мозъка горкия недосетлив глупак Sad Отгоре на всичко им плаща по цели 300лв заплата, ц ц ц ...

# 591
    Това ми припомни едни отминали години.
    Един бивш работодател, който махна всички столове и табуретки в магазина , за да не сядат продавачите.
    Пък аз будалата , да взема са си свърша работата в офиса и като нямам какво да правя си запълних работното време като самоинициативно правих торбички с дребни артикули (разпределяхме готови торбички с определен брой - за да не бавим клиента). Вместо похвала от шефа, получих сумтене, последвано от събрание на колектива и спускане на заповед "всяка свободна минута да се запълва с броене на артикули и пълнене в торбички".

# 592
    • София
    Да ви попитам къде трябва да отида относно разнасяне на брошури (Кауфланд, Lidl, Метро и др) - вероятно в централата трябва да питам?!
    По скоро, някой знае ли как плащат? Мисля да сложа едни дисаги на байка и да ги раздавам за 2-3 часа Rolling Eyes

Други идеи за почасова работа?

# 593
    hakama при твоето образование!!! Ма що ли се чудя и аз- криза е  doh

# 594

Образованието му е супер, но в момента точно там няма никаква работа за жалост.

Аз пак ти давам съвет--запиши някаква магистратура, научи друг език...нещо, някъде. Ако си добре с английския, започни в някой кол център сред интелигентна среда...

# 595

Образованието му е супер, но в момента точно там няма никаква работа за жалост.

Аз пак ти давам съвет--запиши някаква магистратура, научи друг език...нещо, някъде. Ако си добре с английския, започни в някой кол център сред интелигентна среда...

За магистратура трябват пари - и то не малко. За курсове по език - също ... Получава се един ужасяващ затворен кръг ... Confused

# 596
    Да, но ако не инвестираме в себе си, не можемд а очакваме нищо. Няма някой да дойде и да ни покани да работим за него, ако сме в началото на кариерата си. После да, но не и без грам опит.

# 597
    Да, но ако не инвестираме в себе си, не можемд а очакваме нищо. Няма някой да дойде и да ни покани да работим за него, ако сме в началото на кариерата си. После да, но не и без грам опит.

Като цяло си права, но точно днес аз се замислих. Струвало ли си е инвестиции - време и пари за висше, после магистратура, след това и различни курсове... И сега - от никъде нищо. Докато една позната с връзки, винаги има перфектната работа ...
    Днес просто съм по-обезкуражена  Confused

# 598
    За магистратура трябват пари - и то не малко. За курсове по език - също ... Получава се един ужасяващ затворен кръг ... Confused

Ако позволите да добавя и още малко черен реализъм - дори и да инвестира в себе си с магистратура и езици, примерно, след това ще е пък прекалено квалифициран за работодателите. Нещо такова се получава в нашенски контекст... Човек да се чуди какво да съветва вече.

# 599

Ако позволите да добавя и още малко черен реализъм - дори и да инвестира в себе си с магистратура и езици, примерно, след това ще е пък прекалено квалифициран за работодателите. Нещо такова се получава в нашенски контекст... Човек да се чуди какво да съветва вече.

Да, да , за това не се бях сетила. Но и това го има, и с него се сблъсквам ...

Общи условия

Активация на акаунт