Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 375
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
А Джем се досеща , че е използван

# 721
Бора  в действие по източване на банкови сметки, бижута и гавра с чувства на Назан

# 722
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ели, и аз обичам комбинации от най-различни изражения на лицето на Мурат. Много хубави си ги подбрала.

Колкото до новата му визия - аз в началото си мислех, че пуска дълга коса за да има по-голяма прилика с новия си брат в края на сериала. Но той не я острига, а е свикнал да носи къса коса. Това ме кара да си мисля, че вече си има идея за някакъв проект, но не казва, защото може би трябва да се уточняват условия по договора. Отслабнал е и мисля че е свързано с факта, че като е по-слаб изглежда по-млад. Бурка изглежда почерняла, но той не се е пекъл на слънце, за да не подчертава арабската си жилка. Не пуска брада и мустаци, значи няма да играе разбойник или беден селянин от началото на миналия век. Може и хипотезите ми да са си вятърничави, но днес ми е такъв ден- вятърничав.

За подхванатия епизод. Аз съм го запомнила като епизод на малките гафове. Саво се беше наточил за бленувана нощ с Яска, а тя му избяга. Назан вече трепереше да чуе поне гласа на Бора, а той ни срази с неговото "Тази пък сега се залепи". Мустафа без малко да го оженят за каква беше тази малката слугиня - Зейнеб ли беше. Яска говори на Саваш: " С тебе открих любовта отново". А в тоя момент му звъни съпругата, макар и мнима , все пак съпруга. Чичек търсеше пътечка към вниманието на Саво, а той от хладен по-хладен. И най-готиното беше когато Саваш разпитваше Яска по телефона какво впечатление е оставил пред сестра й, Омер се разплака и Яска сгафи с нещо от рода на "не плачи маминото".

Един куп знаци и никой май не ги разчиташе вярно.
Немога да си спомня обаче тук ли четяха стихотворенията от книгата, дето я купи Яска. Май тук беше. Къде се загуби после тази книжка, че се появи оная тъничката Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 17:51 от vanina707

# 723
  • Варна
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

# 724
Кеии, тенкс. Но да я допишем тази. Имаме още една страничка

Илка за да сложиш подпис трябва да отидеш в профила си. Под всеки твой пост има пътечка за това. Кликваш върху "профил" и след това пак върху тази дума в "промени профил". Всяка една снимка чиито размери не са по-големи от 160 на 200 може да стане твой подпис. А може да направиш и комбинация от снимки, като поставиш адресите им един след друг. В рамките на тези размери обаче. Може да си избереш и подпис от полето където има адреси за аватари. То е пак там в "промени профил" от дясно. Важното е да постнеш адреса на желаната от теб снимка в полето за подпис.

Незнам дали го обясних добре. Ама не е толкова важно подписчето, Може и "голичка" да се постваш. А може в началото просто една твоя любима мисъл да сложиш там вместо снимка или гифче.

# 725
Ванина благодаря тя Ени ми обясни на лични.  bouquet

Ени  bouquet измъчих се да търся подходящи снимки,но засега толкова. Embarassed

Кеии благодаря за новата тема.  bouquet

# 726
Илка, искаш ли го този:

Мисля, че не се използва в нашата тема.

Или пък това:

На мен ми харесва и това, ама моето коте повече.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 19:33 от vanina707

# 727
Ванина благодаря, за сега ще си остана с двете снимки от любимия ми епизод.
Търсих нещо подходящо от 13 еп. ама най се.
На мен лимита ми изтече.Пожелавам ви приятна вечер.Утре след тръстиката съм първо при вас.

# 728
ilka64 радвам се,че съм ти била от полза.Подписа ти е много хубав,много ми харесва.Ето и няколко други от мен ,ама те все са на Мурат/Саваш,а мисля че имам и един с Ясемин и Саваш

ей го де  е със Саваш и Ясемин ,много е хубав

# 729
Танюшка,  с удоволствие искам да постна:
Ask ve ceza ~ Favourite moments ~ ep 12 ~ 13

# 730
 Ванинка,поствай каквото ти е на душа Simple Smile, защото аз не смея да поствам нищо от клиповете си, срам ме е да кажа, кое по колко пъти съм гледала Embarassed сигурно не е нормално, ама....затова си трая ooooh! ooooh! ooooh!

# 731
Eни аз търсих снимки от определени моменти.Единия е когато Саваш я видя след година в ресторанта на Джем.Втория след погребението на брата на Чичек на вратата преди скандала и третия в ресторанта когато я видя да влиза с Пелин.

# 732
Танче, Ванина  големи сте сладурки!
Браво 13 епизод е затвърден Joy Joy Joy Joy, за кой ли  път го повтаряме  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 20:46 от eliNIM

# 733
Мили и влюбени, а какво имат зад себе си още никой незнае

Не знам за тях , за вас ,но за мен това си беше като меден месец Embarassed  loveuuu Two Hearts

# 734
с шапка

без шапка

с шалче

без шалче

Общи условия

Активация на акаунт