Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Мили и влюбени, а какво имат зад себе си още никой незнае

Не знам за тях , за вас ,но за мен това си беше като меден месец Embarassed  loveuuu Two Hearts

Да на там вървяха нещата , ноооо Ясето чу Лейля и побягна с таксито, медения месец свърши ,преди да е консумиран. То само беш повод да хукне Grinning, не иска момичето кекс Embarassed Embarassed Heart Eyes

# 736
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Тане, тези избрани моменти, които не намирам на първоначалните им адреси нито в Тубето, нито в Дейлимоушъна къде са подредени вече бе мила. Да не са в бокса. Извинявай, ама по-лесно ми е да те попитам, отколкото да търся там.

Ели, някои епизоди май всички знаем наизуст. Питай например за 24-ти. Някои от нас и по минути могат да ти кажат кое след кое следва. И аз май де Joy hahaha Joy hahaha Маниячки не, ами маниячки на квадрат Laughing Blush

Обаче Лили в предния пост греши. Това е епизода, където Яска още вечерта избяга без да му се обади, докато той я чакаше в ресторанта на хотела. Не беше меден месец, ами няколко часа на разходка покрай езерото или "гьола" както каза Саваш. тази дума ми беше много смешна. Нали майка й си беше навехнала крака. Ако греша поправете ме, че и да се извиня на Лили.

Eли, писали сме заедно

# 737
А тук е бесен когато Шахнур ханъм му каза да направят на онова момиче ,, да стегнем,, друга къща. То прозвуча все едно ще играе на лего , ей така между другото само и само внук да  направи на Китка

# 738
 13 епизод беше много сладурски .Савашчо си помисли,че ще си поиграят с Ясето на чичо доктор ама не стана.Горкия тъй  бе  беше навил ,още с влизането в хотелската стая почна да напира ама Жасминка кат каза йок  и до там му беше.Ама пък изобщо не е сръдлив милия веднага прости после на Ясемин.А иначе друг готин момент беше като си направиха в къщата на Балдар масата за ядене в градината.Наша Чичек се присламчи до Саваш и му се усмихва едно такова мазничло ,мазничо и му говори за училището ,Савачо в началото прояви интерес и Цвветка цяла светна ,ама телефона на Саваш звънна и до там беше с вниманието.Друго което ми е любимо е пак в тази сцена само че с Мустафа.Той нали много провинен  и уж трябва да си седи в стаята ама той нали и  глупав излиза и вика на Ешреф да му даде ключовете за колата да идел при приятели.Леле като чуха и Саваш и мама Шахнур като го подметнаха горкия Мустафа  smile3521
Илка ето това мисля че е единия момент когато Саваш видя Ясемин след година в бара

А това е когато Ясемин го видя в Балдар холдинг на срещата

Ели ей това е хубав човек ,малеееееееее
Верно тогава Шахнур му каза да стегнат още една къща за другата жена на Саваша ага  newsm62

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 21:08 от Eny87

# 739
Момичета да ходим вече в новата тема ,какво ще кажете?

# 740
  Ваниника, нали знаеш, че ми биха големия шамар от всякъде. #Cussing out В дейлито и в тубето има тук-тям нещо, което по незнайни причини оставиха но в профила ми в бокса е абсолютно всичко, което съм създала. Там е единственото място, което все още е едно спокойно кътче за мен. разделила съм ги в колекции.

За любими моменти:

http://vbox7.com/collection:1388893

Колекции:
http://vbox7.com/user:tsarinna?p=collections

За профил:
http://vbox7.com/user:tsarinna

# 741
Ванина  Hug права си  Peace - аз се отнесох- когато бяха на ром.уикенд и Пала се разболя... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт