Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 702
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
При нас от вчера омлетчета и салата от моркови и краставици:

пеп-4o - много хубави шишчетата, ше ги пробвам и аз тези дни, пилешките хапки също изглеждат чудесно, може ли рецептата
marabu, pepelia6kata , Madla, Aredhel- при вас също чудесни нещица има
labrex - тиквичките са чудесни, обожавам тиквички
еликсир ,  ньоки с шунка и микс от сирена - невероятно изглеждат

на всяка страница само вкусотии виждам ...   bouquet за всички тук

# 256
Момичета искам да попитам някой дали е ползвал това http://www.maxxxsport.com/product_info.php?products_id=44  и дали може да се намери  в големите магазини като кауфланд , билла или метро . ИИи заслужава ли си ?

Потресена съм от цената! Тук тези спрейове са по 2 евро и нещо.

# 257
Здравейте кулинарни феи   bouquet Чета ви всеки ден и искрено ви се възхищавам. Нямам време нито за снимане, нито за публикуване на снимки. Много добри идеи за летните жеги, Пеп-чо аз също харесвам миш-маша с пресни чушки  Peace. Ето моите последни погачи:

Пита "Лято"

Питка "Любов"

Обредна погача

Питка от "Сърце"

В събота съм на конкрус за обредни погачи, стискайте ми палци, нужна ми е вашата духовна подкрепа  Hug Hug Hug

# 258
  • На планетата Земя
Пепика, желая ти много успех! Разбий ги, майсторке!  Heart Eyes

# 259
стискам, Пеп   bouquet вече си имаш и "поличка" за питките, а? А питките ти са с трахотни   bouquet

plamsy, никога не съм пробвала салата от моркови с краставици, интересно ми е, ще пробвам Peace Ето ти пилешките хапки в сладко-кисел сос

# 260
  • сред люляците
Пеп, и аз предпочитам суровите чушки в миш-маш. Доста по-ароматно се получава и вкусно.
Пепика, страхотна си!

Аз искам да ви почерпя за имен ден днес Mr. Green Браунис с тиквички  Hug

# 261
  • Пловдив
ЧЕСТИТ  ИЛИНДЕН на всички празнуващи днес!
Илианка бъди жива и здрава!

ПЕПИКА стискам палци и на ръце и крака ,но ти си нашата питкомайсторка тъй ,че не се съмнявам в успеха ти!!! Peace Питките ти са убиец.... Hug Hug
Много привлекателни неща сте спретнали пак момичета. Hug  bouquet  bouquet

ПАНИРАНИ "тиквени сандвичи"

# 262
Пепика  УсПеХ и да се похвалиш с първо място   bouquet newsm10 newsm17 newsm44

И Честит Имен Ден на Илианка и всички останали именници. Пожелавам много здраве , щастие и късмет !!!

# 263
То нали не се работи днес, ама пък се яде

та за обяд

Спагети с лимон и Пармиджано

# 264
Привет момичета! Минавам набързо, но не можах да не видя питите на Пепика! Страхотни са!

От мен една разхлаждаща малинова лимонада!

# 265
  • Балчик
У нас днес- пържени филийки, баница, салата от тиквички, тиквички на фурна (снимката е стара, но са същите), заготовки за зимата от нарязани и настъргани тиквички и сладолед, който още дозамръзва, ще го покажа по-късно (не е от тиквички hahaha).

Пепика,стискам палци,ще успееш, погачите ти са прекрасни. Peace

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 15:38 от Джемма

# 266
Пепика ,желая ти успех  Peace.Ти го заслужаваш .Всичките ти погачи са прекрасни .

Мен ме впечатли ,надписа на питка'' Любов '' ,чудесно тематично  хрумване . Hug

# 267
  • Варна
Вкусно и апетитно колкото и да е горещо
Лабрех така привлекателно си ги подредила тези тиквички,че си отнасям едно рулце
Плам,Марабу,Джема,Мариета,Пепеляшка разнообразно и привлекателно
Данито чудна питка
Пепика всичко ти е трепач,супер красиво и майсторски изработено,желая ти от все сърце успех
Илрай честит имен ден и със здраве да си носиш името  newsm51,прекрасен браунис
Зиче страхотни сандвичи
Ану вземам си чашка лимонада
Пепи отново прекрасно меню
От мен мързеливи чушки бюрек,кремвирши,миш маш,тостери с филе и кашкавал и таратор.
За десерт се изстудяват диня и пъпеш.

# 268
Във всяка една у вас е много вкусно  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap

У нас
Пилешка супа

И за десерт крем карамел

# 269
Meg, с твоите менюта и ястията които не ям и не готвя никога ми се прияждат и ми се ще да ги направя  bouquet. А  последните ти снимки са направо изкусителни Crazy
Всички сте неуморни и само правите някакви вкусотии Hug,а аз - мързелива.Няма отпуска за мен това лято и нещо готвенето ми остава на заден план Crossing Arms Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт