Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 210
  • 726
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата 88-ма  тема !!!

Моля ви използвайте бутона ИЗВЕСТИ , постове тип ЗАПИС пълнят 5 страници от темата.
Благодаря ви предварително!

Качване, намаляване на картинки и снимки.

# 1
  • забравих си мисълта...
Пепика,  Hug благодаря ти за прекрасната тема!  Heart Eyes   bouquet

Да ви се похваля с подаръка от дъщеря ми, от нейната градина е. Много е вкусна!
Да не решите, че имат много семена, нямат никаква разлика от тези с нормалната големина. Просто им е такъв сорта. Миналата година пак имахме, но бяха дълги 38 см и с обиколка 38 см, докато тази година са малко по стройни  Laughing.  Тази тиквичка е с размери 42/31 и 1463 гр.  Whistling Wink

Редактирам поста си:

Мила Нена Гледна Добродушка, благодаря ти за милите думи към мен и да ти кажа, че кадаифът, който така съблазнително си ни поднесла, ме накара да не мога, да спра, да се облизвам. Картофките с месце са много апетитни, а бебешките сладки направо да ги изхруска човек. Към твоите далматинци ще добавя и моят Сладкиш 101 Далматинци.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 03:46 от Venetta

# 2
Здравейте, мили момичета!  Hug

Пепика, моля да ме извиниш, че не успях да се разпиша в предишната тема, но не съм пропуснала нито ред от нея, за снимките да не говорим!   Страхотна първа страница си направила, както винаги! Погачите ти (видях ги в предишната тема) са много много красиви!

marabu, Краси.мира, poxy 80, Венета, J_M_M, miriams28, благодаря за хубавите думи, момичета!  Hug

ilrai78, TheNMaster, nudel33 , вярно, че мина много време от рождените ви дни, но все пак не искам да пропусна да ви поздравя! Да сте здрави, щастливи и много обичани!   bouquet

viara.an, Madla,  lu4a да са ви живи и здрави рождениците! Пожелавам им много здраве и късмет! Тортите ви са чудесни!

Галина 74, честита ви годишнина! Желая ви  много обич и семейно щастие!

viara.an, тази торта, която си показала е наистина произведение на изкуството! Поздравления за майсторката!

Венета, у вас видях страхотни банички и един великолепен сладкиш с праскови! Ооо, а охлювчетата с мак са страшно изкусителни! И пак кекс с мак! И банички, и банички с круши... Леле, ти ме направи ей така  #Crazy  Пияният ти какс също не остана незабелязан, а на Ели специални  поздрави за разкошния кайсиев сладкиш! Аааа, милост нямаш! Следва цветна куличка от сирена и пак маков  кекс! Не мога да ти опиша как закопнях за маков сладкиш! Пак ще кажа, защо не сме съседки?! Аууу, тиквата е като агнешко бутче  Laughing
luss, видях ти помощника, страхотен е, да ти е жив и здрав!
еликсирче, от теб страхотни неща видях, и в тази, и в друга тема! И едни рула, и пурички, абе много се впечатлих, да знаеш!
Пепчо, твоето джоланче в плик ми се отрази по същия начин, като на елексирчето лука с яйцата– насълзиха ми се очите и само преглъщам!
kukita83, благодаря за линка с шоколадовите красоти! Благодаря и за информацията за тези ленти, много полезно! Много вкусни неща си показала! Да ти е жива и здрава свекървата, тортата е чуднесна! А също и тази с червения пласт отгоре, много е ефектна!
Angellove, шоколадовата ти Маркиза е фантастична! Както и последния ти сладкиш!
Селма, чудесни сладкиши видях по твоите постове, особено желирания! Много вкусно изглеждаха всички! Тортичаката със слънчогледите се е получила много красива, а пък като каза, че е първи опит, направо ме шашна! Да ти е живо и здраво малкото слънчице и много да се гордееш с него!
nordina, сметановият ти сладкиш с череши изглежда прекрасно!
Mitonela, големи изкушения си показала и ти, не мога да им се нагледам!
*MILADY*, страхотно ягодово тирамису си приготвила!
megansg, ти винаги приготвяш вкусни неща, обаче прасковената вълна направо ме размечта!
Лулу, двете ти тортички са типично в твой стил- страхотни цветове и много нежни!
mari_eta, много ти е красиво тигровото око, а и изглежда доста вкусно! Ще си запиша рецептата!
Еси, разкошна кростата с праскови, красота!
mimi P27, много красиво си аранжирала сладоледите!

......
Момичета, пропуснах още много торти, сладкиши, питки, баници, прекрасни ястия... просто не мога да изкоментирам цялата тема в един пост, но не пропуснах нито една от вкусните ви и красиви ястия! Моите комплименти към вас   bouquet

Аз бързам да се запиша в новата тема с един кадаиф с портокалов сок и портокалови корички:

Печено месце и картофи в хартиен плик:

И едни бебешки сладки, както и торта с далматинци:

# 3
Леля Ог ,прекрасно както винаги.В тези жеги сме само на таратор

# 4
След красотите на леля Ог, как да си покажа обикновената баничка Blush

# 5
  • Mostly in my mind
една ябълкова плитка от мен, за да ви следя  Heart Eyes

# 6
  • Русе/София
Благодаря за новата тема.пил.сърчица с ориз патладжанени пици  bouquet   пил.пържола в було

# 7
Благодаря за прекрасната тема  Hug

# 8
скъпа Нена Гледна Добродушка, три пъти се връщах да ти чета поста и защо аджеба бисквитките,  сладурската торта и поста ти ми напомням много на Леля Ог  Hug Hug няма те, няма, че като се появиш - с гръм и красота   bouquet и благодаря ти!
Вени, поздравления за дъщеря ти, добър зеленчукопроизводител е   bouquet Много сочен този далматинец  Peace
Лолита, интересна ябълкова плитка   bouquet
Трикси, ти вече съвсем ме убеждаваш, че трява да пробвам патладжанените пици   bouquet
Пепика, за теб и Алекс  bouquet   Hug

от мен едни палачинки - закуската от сутринта

а обяда беше курбан - много обичам да го готвя лятото  Laughing

# 9
Лолита, тази ябълкова плитка е много интересна, може ли да опишеш как се прави / за такива като мен с две леви ръце  Grinning/

Лельо Ог, думи нямам...красота!

Alokazia, Дарилка, супата е много лесна. Нямам идея как са я правили в предаването, но аз крем супи винаги правя по един начин, независимо от зеленчуците. В случая две тиквички, с един малък картоф се варят до омекване. Дръпнах от котлона, добавих няколко пера лук, малко пресен магданоз, сол и пасирах заедно със зеленчуковия  бульон. После една бучка хубаво ароматно масло и като се разтопи доливам студено прясно мляко. 

Мини-пиците от снощи:

# 10
За вечеря:
пилешко филе със сос от сметана и топено сирене

# 11
  • varna
Кадаифът е чудесен!Поздравления!  bouquet

# 12
Запис от мен да ви следя Peace.

# 13
  • ГОре на черешата...
Пепика, благодаря за новата тема  bouquet!

Кога пък успяхте да я напълните с красоти...
Венета, Леля Ог, Тин, Лолита, Трикси, Пеп-чо, Денерис, Данито - всички сте поднесли прекрасни ястия и десерти Hug!

От мен - Кростата с кайсии:

# 14
  • Варна
за да ви следя, един импровизиран десерт от уикенда: пандишпанови рулца със сметана и вишни   chef

Общи условия

Активация на акаунт