Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 257
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Пепика мерси за новата темичка newsm51
Вени браво на щерката,а тортичката ти е супер
Нена всичко е съвършенно прекрасно,а тортичката е едно приказно удоволствие
Мама,Лолита,3Х,Денерис,Данито,Бени,Лукс,Мими вкусно,апетитно
Пепи вземам си палачинка
Мари ета пак майсторска кростата
Аред страхотно меню
Мадла вземам си от европейската салата
Селма чудна тортичка  и сладка питка
Ангелова отново с разкошна тортичка/писах ти за кебапа/
От мен питка със сирене на Йлрай с белтъци,картофки,пилешко печено,тараторче,салатки

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 20:42 от megansg

# 16
Благодаря за прекрасната тема  Hug
  О,има за какво да благодариш,Дани!  Hug
   И да знаеш,как разхубавяващо действа темата!  Wink Налива тялото,изглажда лицето!На някои им променя и походката (в търкалянето).  Mr. Green Joy

Много вкусна вечеря ни предлагаш!  Heart Eyes

Леля Ог,благодаря за милите думи и за честитката!
    Влюбена съм в красотите ти!Казвам го най-искрено!

От мен засега парче от поредна тортичка   Blush с крем от подсладено кондензирано мляко,който вече ни стана любим.

Добавям и една сладка питка "Детелина".
   Нарочно е направена в по-голяма тава,за да има повече коричка.  Wink Докато публикувам,половината коричка вече е обелена!  Crazy hahaha

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 08:45 от Селма

# 17
  • Пазарджик/Лондон
Селма , питката е разкош, а тортичката направо ме залепи за монитора - отивам да се запозная по- отблизо с нея Wink.

У дома миналото лято една тортичка се правеше много често, май и това лято ще е така Joy.

Лятна торта

това е най-нежния и свеж/въпреки сметанката/ вкус за мен.Направих я преди 4ч,преди малко пробвахме и ни се заформи като да я правим отново,мммм Peace
ползвах бисквитки "Роден край" и сладко от горски плодове,щото нямаше само боровинково- много,много бързо,лесно и ВКУСНО!   bouquet

Румид, радвам се, че така ви е харесала тортата - и у дома се прави много често, любим десерт ни е Flutter.

# 18
  • Mostly in my mind
 Ето тук е рецептата за плитката. става много лесно и е страшно вкусно. коричката е хрупкава, а тестото отвътре мекичко и ароматно Simple Smile мисля да пробвам следващия път плънката да е като за пица и тестото солено.

# 19
пак аз  Embarassed Embarassed само у нас ли се яде по три пъти на ден (четвъртия все едно, че не сте го прочели)

за вечеря - боб с ребра и салата

и отново мъфини с портокал и мак на Латинка. Вени  Hug в силиконовата форма, че ми свършиха хартиите, утре ще трябва да издирвам пак, а никак не ми се иска от метро-вските и факелман  #Cussing out

# 20
Един десерт почиси хладилника, който се оказа много сполучлив

Сладкиш с рикота и праскови

# 21

и отново сладолед, в тези жеги май само това ям Crazy

# 22
пак аз  Embarassed Embarassed само у нас ли се яде по три пъти на ден (четвъртия все едно, че не сте го прочели)
Не сте само вие Hug.И у нас така само дето трудно се дореждам да показвам.Иначе за яденето сме... ooooh! Whistling Whistling
И да не съм спам мернах един чуден Ирлански хляб от предната тема на Aredhel.Ще може ли рецепта Praynig

# 23
Киша от тиквички на Labrex днес се прехвърли у нас  Grinning

# 24
  • Пловдив
ПЕПИКА благодаря за хубавата тема.

НИНА,ВЕНИ ,mama Tin ,ПЕПЧО,Лолита ,3xi ,Денерис ,Danito_d ,mari_eta ,Radost Nezemna,megansg ,Селма ,desi_go ,mimi P27 ,Бъни,  зашеметяващи предложения момичета сте показали.

keisi-f и у нас също  Wink Wink и твоят е станал хубав. Hug
Аз искам да благодаря на Лабрекс пак за хубавата рецепта която предложи в предишната тема. Стана  безумна  вкусотия ,също и много бърза и лесна гозба.

Zucchini quiche--цуккини киш

# 25
Благодаря за темата   bouquet!

Гледам аз едни красоти на първа страница и си казвам"тази торта е на Леля Ог ?!?...защо е в този пост!?!"
То какво било,смяна на името...
Леля Ог,не ме шашкай така,щях да скачам и да ти защитавам тортичката.... hahaha Joy
Каквото и да кажа за твоите кулинарни произведения/и не само за тях Wink/,ще е малко и постно.Затова ще се повторя кратко и ясно:-"Ти си невероятна,имаш златни ръце!"

mama Tin,може да е обикновена баничка,но предполагам много вкусна/така апетитно изглежда/ Peace
Лолита,ще се прави и твоята Ябълковата плитка Peace
3xi,ах ах ах....като ме започнеш с тези сърчица,леко ме подхвърляш към сочните патладжанчета и направо ме довършваш с тази пържолка.Невероятно е.... Peace
Денерис,много апетитни мини пици... Peace
mari_eta,имах чувството че ще усетя аромата на тази приказна Кростата с кайсии,направо от снимката ...браво... Peace
megansg,много пухкава питка... Peace
Селма,както винаги ме изкушаваш с тези твои вкусотии...,май пак ще запрятам ръкави .... Peace
пеп-4o,това бобче изглежда страшно апетитно.Мъфните са станали доста интересни... Peace
desi_go,почисти хладилника...,ама като гледам как апетитно изглежда..супер е станал.... Peace
mimi P27,много вкусно е било и у вас.... Peace

Извинявайте ако съм пропуснала някоя друга вкусотия....  bouquet

От мен само една салатка и скаричка....

# 26
  • При елфите ...
megansg, менюто ви е страхотно, а питката е ммммммммммм!   bouquet
mari_eta, кростата ти е великолепна, обичам сладкиши от този вид! Може ли според теб да се направи и с други плодове?
пеп-4o, мъфинките са много сладурски, а от рачетата можеш да си вземеш колкото поискаш!  Wink
ЗИЧЕ, и аз съм хвърлила оче на този киш!

...И да не съм спам мернах един чуден Ирлански хляб от предната тема на Aredhel.Ще може ли рецепта Praynig
Бъни, ето и рецептата, не съм записала източника:

Ирландски соден хляб

1 - 200 гр. бяло брашно
2 - 150 гр. пълнозърнесто брашно
3 - 25 гр. захар
4 - ½ ч.л. сол
5 - 1 ½ ч.л. бакпулвер
6 - 1 ч.л. сода
7 - 30 гр. масло
8 - 1 яйце
9 - 240 мл. Buttermilk /използвах айрян/

Замесва се тесто от продуктите в показаната последователност. Фурната се загрява на 190 градуса. Хлябът се оформя с ръка като леко преплесната топка, поръсва се отгоре с малко пълнозърнесто брашно, разрязва се с остър нож на кръст само отгоре и се пече 40 мин.

от Aredhel: Нарязах го отгоре като решетка, за да се изпече по-хубаво. Вторият път когато го правих, го правих само с бяло брашно и го разстлах в тавата на по-тънка питка, така ни хареса повече.

# 27
  • Бургас
Ле-ле,какви торти,какви вкусотии.
desi_go прекрасен сладкиш,но с ккво мога да заменя рикота. С нашенска извара или крема сирене става ли?Въпросът ми е към всички,които знаят отговора Simple Smile

# 28
  • забравих си мисълта...
Ле-ле,какви торти,какви вкусотии.
desi_go прекрасен сладкиш,но с ккво мога да заменя рикота. С нашенска извара или крема сирене става ли?Въпросът ми е към всички,които знаят отговора Simple Smile

Спокойно можеш да я замениш с извара или филаделфия, или друго безсолно сирене от този род.

# 29
  • При елфите ...
В късна доба да покажа и аз нещо!  Wink

Сладкиш с къпини

... и парченце

Палачинки

Панирани пилешки месца, дело са на моята майка!

Общи условия

Активация на акаунт