Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Нена Гледна Добродушка Благодаря ти за прекрасните думи. Благодаря и на всички останали , защото вие сте моето вдъхновение.   bouquet  bouquet  bouquet
При мен днес : пилешка кавърма, таратор и бисквитена тортичка , но са без снимки , че мъжото замина извън БГ и ми "открадна " апарата.
За четвъртък съм планирала да пробвам да направя тирамису със заквасена сметана вместо с маскарпоне. Открих една заквасена сметана  на която гъстотата е много голяма и мисля , че ще се получи добре. Нооо да  видим. Стискайте палци. Целувки на всички приказни феи от този невероятен форум   Hug Hug Hug

# 31
Поздравления за всички кулинарки! Невероятни красоти сте показали  bouquet
   Една стара снимка на любимите макарони Болонезе на фурна

# 32
  • Sofia
Добро утро!

Аз се записах ентусиазирано, а пък нещо не мога да стигна до снимките Sad

Показвам един най-обикновен кекс, обаче в новата ми силиконова форма за кекс  Embarassed и страхотния ягодов сладолед на Мариета  Hug

Пожелавам ви хубав и вкусен ден!

# 33
Олеее ooooh!,ама тези дни да не ви се надява човек Wink,колко страници сте напълнили,браво,момичета! Hug
Пускам си кекса и отивам назад да видя кой какво,но ще се върна за кратък очерк обезателно!

кекс с моркови и ябълки    

по рецепта на Йоли  Peace ,препоръчвам ви да не го пропускате,няма да съжалявате ни най-малко Crazy

# 34
Зеле с пуешко месо при нас. Нарочно направих повече, че хич не ми се занимава с готвене напоследък, та и за днес ще е същото  Blush

# 35
И така,пак съм аз,с обещания обзор на всичко,което разгледах.

Пепи,Деси,*MILADY*,Меганс,Вени,благодаря ви,дами,за комплиментите за баничката ми!   bouquet

Много неща ми хванаха окото,но най-много на Вени разтопените сиренца и сладкиша Далматинци ,сладките бутерки на Аредхел / и да не зачезваш друг път така,ей! Heart Eyes/,на Аелис сладкото омлетче е чудничко,салатката с моцарела на Зиче мога да я хапвам почти всеки ден-много ми е любима,кишът с тиквички на Лабрекс и Зиче ми намига и той Peace,

Нинка/Нена Гледна-благодаря за специалния коментар,много ме трогнаха думите ти!Кадаифа е разкошен,както и тортичката и бисквитките-много сладурски отново!    bouquet
Мина,снимките на сутляша и млечната торта са много красиви,разгледах ги с голямо удоволствие! Hug Crazy
Деси ,лимоновата фантазия как само е потекла по чашката,ммммм Crazy,и тортата с кисело млако ми е точно по вкуса,браво! PeaceА десерта с праскови е страхотен!
*MILADY*,взех си мислено и от сладоледчето,и от бисквитките! thumbsup
Дарилка,тортата ти е приказка!
Пепи,ай,че пухкави мъфинки,като куполчета са се надигнали! HugНа младежа още веднъж поздрави и за празника,и за мусаката,и за мерака да готви! Hug   bouquet
Еsy и Мариета,кростатите и снимката им определено заслужават внимание,великолепни са! yes

С извинение за дългия спам,но нямаше как да съм по-кратка!
Хубав ден на всички! Hug

# 36
  • Sofia
Как правите сладолед в къщи?  newsm78

# 37
  • ГОре на черешата...
Първо ще отговоря на Аредхел - да, може с всякакви плодове, следващия път ще я направя със смесени - малини с праскови смятам, че ще е добра комбинация, в компанията на топка сладолед, мммм Crazy...като казах сладолед - Мушмулче, твоят изглежда страхотно, радвам се, че ви е харесал Peace.
Гледам киша с тиквички на Лабрекс е хит, представям си колко е вкусен!
Меридит, примъквам се за едно ребърце Laughing...
Еликсир, кексът ти е приказен, обожавам комбинацията ябълки-орехи! А като знам колко вкусни са сладкишите с моркови, този определено скоро ще се пробва Hug!
Мариета, много вкусно изглежда това зеленце  bouquet...

Как правите сладолед в къщи?  newsm78

Погледни тук.

# 38
Поздравления за новата вкусна тема! Запис от мен да вземам вдъхновение и идеи от вас   bouquet
А ако няма машина за сладолед има ли начин да се прави в домашни условия сладоледа?

# 39
Здравейте, след дълго четене ми се прищя и аз да се запиша, с обикновения хляб на Венета

и "гарнитурата" към него

Импровизирана яхнийка с патланджани, картофи и пиле.

Венетаbouquet  хиляди благодарности за рецептата и за подсказката, че може да си ползвам бъркалките за тесто на миксера, досега не бях, нямам обяснение защо. Хлябът стана божествен, при положение, че ползвах мая с изтекъл срок (сложих повече, но все пак).  Laughing искам само да питам второто втасване, във фурната, горе-долу колко време трябва да е преди да увелича температурата? Оставих го към 40 минути, защото междувременно се наложи да нахраня чавето и не знам дали затова не бухна като твоя или заради маята, или заради добавката на пълнозърнесто брашно.

# 40
  • Варна
Елексир прекрасен кекс
Мариета,Мими,Мерудит апетитно
Пепи вземам си мъфинка
Деси чуден сладкиш
Аред отнасям ти парченцето
От Зиче бучвам хапка киш
Мушмулче честито ти формичка,а кекс със сладолед е супер
Ир много хубав хляб,вземам парченце и си топвам от яхнийката
От мен мусака и кебап с таратор и салатки

# 41
Завръщам сеееее  Crazy
Страхотни вкусотии видях  eat

Ние по-скоро караме на салатки, когато сме вкъщи, че лятото повечко по капани ходим, но тези дни се записах с едно много вкусно ястие на Лабрекс     Свински пържоли с гъби и бира
картофите ги сварих заедно с останалите неща

Мляко с ориз

МАкарони на фурна

# 42
  • ГОре на черешата...

А ако няма машина за сладолед има ли начин да се прави в домашни условия сладоледа?

А погледна ли линка, който съм дала? Там е обяснено как се процедира без машина за сладолед.

ИрПуц, чудно хлебче Peace.
Меганс, тоз кебап направоооо Crazy...и Нас добавила вкусотии, браво, момичета  bouquet!

# 43
  • София

Само да се запиша в тази прекрасна и вкусна тема  Hug!Като не готвя, поне да ви следя!

# 44
  • Някъде на път....
Тайна, как можа да сложиш такава изкусителна снимка...... Hug

Това беличкото върху картофките какво е?..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт