Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Леля Ог, и аз така предположих.   В момента пека една фокача с доматки и тиквички...ако знаеш как ще си подхожда с твоите сиренцаааа........   Grinning
ЗИЧЕ,много вкусно изглежда сладкиша...
plamsy,и много ,и вкусно при теб!
Marieta ,много ми е ясно това с лакомията.....    Mr. Green   ако знаеш у нас колко работи не стигат до снимки изобщо.....

от мен само един

Хляб с крема сирене,копър и сушени червени чушки

# 331
Лельо Ог (да живее Тери Пратчет, амин!), благодаря! Правих погача за дъщеря ми, това беше поводът.  Grinning

За да не съм спамаджийка, една стара снимка на агнешко по южноафрикански, че ми се е прияло, пък няма...  Confused

# 332
На фона на вашите кулинарни чудеса , да покажа моите скромни ястия от вчера ... малко постно , ама с този мъж вегетарианец , не се трае вече в къщи  Mr. Green

Хрупкав рататуй на Еликсир   bouquet - страхотен е и много благодаря за рецептата  Hug

Омлет със сирене и кашкавал -

Миш - маш с пресни чушки и домати -

Таратор с краставички от градинката -

ditsan - може ли рецептата на тази вкусотия с тиквички , която си показала преди две страници  Praynig

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 15:56 от Нел

# 333
  • Варна
Ех момичета благодаря ви от сърце за хубавите думи newsm51
Уважавам всяка от вас за прекрасните кулинарни творения...цял живот не му стига на човек да се научи на всичко а вие сте и мои учители.
Зиче много вкусен сладкиша,моите като не хапват праскови и кайсии сега се варят на сладко
Мариета прекрасно е и може ли рецептата
Илрай много обичам такова ястие
Краси,Дарилка,Плам,Нас ,Мат много вкусно
Пепика голяма красота си направила
Пепи браво на девойчето добра отмяна и си топвам от фрикасето/моите като не го хапват ще ти отнеса и чинийката/
Елексир разкошна тортичка
Мадла вземам си дробче със сърмичка
Мари ета нямаш проблеми,срещу кремчета веднага
Леля Ог хубаво е,че сте добре и си отнасям едно топче
Днес съм на вълна зелен боб/правих за фризера /и една супичка и с пиле

# 334
ЗИЧЕ,Леля Ог,Меганс,благодаря ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нел,много ти благодаря,че сподели за рататуя,и за оказаното доверие   bouquet!Много вкусен изглежда наистина! Peace
Меганс,пак ще се повторя,но това зелено бобче с копанче,.....думи нямам!Страхотно готвиш! Peace

Сега да си покажа потворението на яйцата с карамелизиран лук по рецепта на Аелис,този път и с топено сирене:

Приятни почивни дни на всички! Hug

# 335
# 336
Чушки с кайма и ориз

Разядка от печени тивички по идея на Блонди

Торта с кисело мляко на Снежи/много любима в къщи/ Heart Eyes

Хубава вечер,момичета!  bouquet

# 337
  • DE
Здравейте
У нас
чеснови картофи на фурна с копър и магданоз

СноЩи правих сладко от киви и банани

# 338
Ох, megansg, с тия неустоимо-вкусни манджи пак ще ти се обяснявам в любов! Grinning  chef  bouquet
Madla , много интересно това сирене в лозов лист, непременно трябва да го направя! Heart Eyes  bouquet
Marieta, какво му е на сладкиша, приисква ми се да хвана лъжичката! Heart Eyes  bouquet
plamsy , страхотна закуска! И царевичката е ммм Heart Eyes  bouquet
ЗИЧЕ , чуден плодов сладкиш!  bouquet
Леля Ог, свих си едното филенце! Heart Eyes  bouquet
Краси...*  , сигурно е много вкусно и ароматно хлебчето! Heart Eyes  bouquet
Нел , много вкусотии, на тоя хрупкав рататуй и аз му се каня, да видим кога... Heart Eyes  bouquet
еликсир, апетитни яйчица! Heart Eyes  bouquet
Хич не обичам и не мога да хапна люто, ама на, загледах се в чушлетата на Anuck. Е, разбрах защо, заради китката магданоз, за него умирам! Grinning  bouquet
delicate, и при тебе всичко е много вкусно, чушчици, разядка, тортичката на Снежи, и у нас е любима! Heart Eyes  bouquet

mushmul4е, хубави са желираните бонбонки, но баницата с тиквички е върховна, като я почне човек, няма спиране, колкото ядеш, повече ти се яде! Момичета, опитайте я, нещо чудесно е! Crazy  bouquet Огромни благодарности за рецептата!  bouquet

И, докато напиша, matze сложила чудни картофки, а за сладкото......не мога, само преглъщам! Crazy  bouquet

# 339
  • ГОре на черешата...
Лабреееекс, отивам да я търся тази баничка, направо ми иде да захапя монитора Crazy...
Матце, интересно сладко  bouquet!
Деликат, чудна торта Peace!
Еликсирче, както обичам яйчица и мнооого лук твоите направо си ги грабвам Hug!
Меганс, бутчето свободно ли е, да го сложа до яйцата Mr. Green?

Ох, направо ще стана разногледа от толкова вкусотии затова си показвам скромната вечеря и изчезвам -

Сирене по шопски:

# 340
За добро утро си показвам вчерашният сладкиш без печене с малиново сладко и бишкоти. Малко нескопосано направен от бързане........ пуста лакомия ще ме довърши  Embarassed:

Моля те, сподели рецептата.  Praynig

# 341
Лабреееекс, отивам да я търся тази баничка, направо ми иде да захапя монитора Crazy...

mari_eta, пък аз като я мерна, докато разглеждам другите красоти, скоквам до тавата да си отрежа мъъъничко парченце. Ама колко пъти го правих...... Embarassed И все се заканвам, че повече таквИз баници нЕма да правя! Naughty
Току-що сложих рецептата в Любими-те, ето я: СЛАДКА БАНИЦА С ТИКВИЧКИ, благодарности пак за mushmul4еbouquet

Ох, и покрай твоето гърненце-гювеченце не може да се мине равнодушно! Heart Eyes  bouquet

# 342
  • ВАРНА
Пиперки със сирене на фурна

# 343
  Отбивам се само да ви покажа набегом две, три неща и се връщам над уроците.
При всички е много вкусно   bouquet  Hug

Сладкиш с мармалад

Пилешко месо със зеленчуков сос

Млечна баница с бутер тесто

# 344
Ей, леля Ог тези пилешки филенца със сини сливи изглеждат упомрачително вкусно. Не съм се сещала да слагам сини сливи в пилешко.

Нел, тоя рататуй е невероятен.

Деси, сладкишът ти е много хубав.

Аз хапнах мини сафрид и днес не съм готвила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт