Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
само едно заснето от днес

Хумус

# 361
plamsy, може ли рецепта за пудинга ? Hug

Този е тип бързам нямам време пудинг ... от пакетчетата на доктора. (спасява положението като нямам време  Embarassed)
Иначе си правя ето тази рецепта: http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=2869
Като го смъкна от  котлона го разделям на две (когато се прибавят маслото и ванилията) и към едното добавям какао или разтопен шоколад понякога каквото имам под ръка. После от двата цвята в купичките слагам, охлаждам, и като ги обърна поръсвам с орехи или нещо друго ... на момента решавам какво.

# 362
Може ли рецептата за Хрупкав рататуй на Еликсир, че нещо не мога да я намеря newsm78 

# 363
# 364
# 365
vanillla ,  много апетитен сладолед  - малинки, шоколад......!  Heart Eyes
Гуинет,
тези домати са много интересни така панирани  Peace

За вечеря ние имаме Яхния от пиле с картофи

и Галет с мед и кайсии

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:35 от пеп-4o

# 366
  • DE
Сега се правя че не виждам някои снимки smile3556.
След вечеря и пак огладнях Embarassed

У нас скромно
Яйца, тиквички и патладжанена манджа

# 367
Току що извадената ми от фурната баница с тиквички по идея на Видна подстрекателка Mr. Green Crazy Много добре изглежда на живо тази баница,мирише добре също.Сега чакам да изстине и ще снимам парченце.С голямо предубеждение но пък със старание и отсърце я направих,смятам че не сбърках:

# 368
Дес, баницата ти изглежда превъзходно!

Ето и от мен - зеле с пуешко месо в гювеча, питка и печени чорбаджийски чушлета с оцет и чесън:

# 369
Току що извадената ми от фурната баница с тиквички .................

Малее, добре че имам останали две парченца от вчерашната ми, иначе щях адрес да пращам. Що съм толкоз влюбена в тоя баничок, не знам, ама много го харесвам! Crazy Heart Eyes Дес, чудно изглежда, дано ти допадне и на вкус. Ама и да не ти хареса, зян няма да иде, насреща съм! Joy  bouquet

пеп-4о, галетЪт или галетАТА е ммм Heart Eyes  bouquet
А на vanillla  сладоледът е неустоим! Heart Eyes Добре, че имам в камерата, сега ще спретна нещо пияно! Grinning   bouquet

# 370
Мариета,сигурно имаш много кротко бебче,че толкова все вкусни неща си приготвила.Благодаря за комплимента Hug
Лабрекс,хареса ми и още как.Много фин,лек вкус.Аз направих по втория начин с бакпулвер.Ето го и разреза:

# 371
Лабрекс,хареса ми и още как.Много фин,лек вкус.Аз направих по втория начин с бакпулвер.Ето го и разреза:

Значи - надежди напразни, ни адрес, ни куриер, ни баница! Sad Grinning Дес, права си за вкуса, може би затова се хапва повече от нея, без да натръшква. Майка каза, че вариантът с бакпулвера и харесва повече. Аз не мога да определя, и двата ми харесват. Пробвай някой път и другия. Peace  bouquet

# 372
  • Пазарджик/Лондон
След хубавата баничка на Дес и аз да покажа една, макар и съвсем традиционна Flutter:

Баница с масло

# 373
Здравейте кулинарни вълшебници . Hug

пеп-40 , еликсирче , Мариета , Зиче ,Леля Ог , Мариета , matze , labrex , megansg , Ягодка , Илиянка , Гуинет , vanilla , marabu , Дес , Аелис - много е вкусно у вас !   chef   bouquet

от мен - Пълнени чушки с кайма и ориз и Крем с черници

# 374
  • София
Тази баничика с тиквички изглежда превъзходно! Бихте ли ме насочили за рецепта? Моля!

Общи условия

Активация на акаунт