Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
kukita83,labrex, ето отново линка към рецептата:
http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html

а ето още нещо много свежо и бързо за летните горещини
http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_3201.html
=Киви и краставица ШЕЙК

# 481
Привет, привет  Hug

От мен днес само едни бързи Пилешки крилца на фурна със соев сос и чесън

...индивидуална порция

... и семейна Simple Smile

Прекрасен и вкусен ден на всички   bouquet

# 482
Здравейте дами Simple Smile
Аз съм нова, но от доста време ви следя. Ето някои мои произведения ха-ха  Laughing Може да не излегдат добре на външен вид, но тепърва ще се уча едва на 18 съм Simple Smile)

http://deesitaa.snimka.bg/cooking/vkusnoo.609667.24396653

http://deesitaa.snimka.bg/cooking/vkusnoo.609667.24396655

http://deesitaa.snimka.bg/cooking/vkusnoo.609667.24396657

http://deesitaa.snimka.bg/cooking/vkusnoo.609667.24396658

Събирах смелост, че като гледам вашите вкусотии, направо се отказвам.
Здравей Деси-тта . Нещата ти са страхотни . Наи-вече питите . Браво на теб . когато аз бях на 18 можех да си опържа само яйца ( това м/у нас да си остане ) .УСПЕХ В КУЛИНАРИЯТА .

# 483
Вчера приготвих лученото хлебче на Йоли . Нямам думи дави опиша колко бързо се изяде . Не очаквано вкусно хлебче -  скоро ще повторя.
Лучено хлебче Порции:

Продукти:
1 малко хлбче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио

Приготвяне:
Опитайте тази закачка. Лесна, ефектна и много вкусна. Преди време видях идеята и реших, че просто не мога да не направя това хлебче. Няма да пиша точни мерки на продуктите, не е необходимо. Направете го ваш вкус. Дано ви се хареса колкото на мен!

Нарежете хлебчето на филийки без да го прерязвате до долу.
След това го срежете по същият начин и по дължина, така, че да се получат квадратчета.
Нарежете кашкавала на малки парченца спрямо разрезите, които сте направили по хляба. Сложете по малко кашкавал във всеки процеп.
От голям лист фолио направете легло за хлебчето с борд за да може всичко, което изтича от него при печенето да попие в долната кора. Така тя става невероятно хрупкава и ароматна.
Поставете хлебчето във фолиото и заедно с него го пренесете в тава. Разбъркайте маслото с малко пресован чесън, сусам и сол и пипер на вкус. С лъжичка нанесете по процепите. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук.
Изпечете хлебчето в загрята на 180* фурна до зачервяване. Да ви е сладко!

Рецептата е предоставена от Вкусно с Йоли.

# 484

lu4a, ще се възползвам от идеята за корнфлейкса!  bouquet
В тая жега искам сладоледа на Madla Heart Eyes  bouquet, това прохладно-зеленото в чашата от BiankaD  Heart Eyes  bouquet и......хич не бих отказала едно крилце от чинийката на  Angellove  Heart Eyes  bouquet!

Вкъщи лимонадените бухти (така си ги наричаме вкъщи Grinning) на Джемма, отдавна не бях ги правила, но днес се присетих за тях, чудни са! Джемма, благодаря за хубавата рецепта!  bouquet И един турски зрял фасул, т.е. по турска рецепта -  Барбуния (Barbunya Pilakisi).

# 485
labrex, моля за рецептата на грузинския зелен фасул.

# 486
И да кажа , че този патладжан Пармиджано ми взе акъла просто  Laughing Еликсир - голям фен съм ти   bouquet

и  на мен   bouquet

Нел и Пепи,целувки и за двете   love001!Много ме радвате да знаете! Blush lovekiss

Деси-тта,освен че си страхотно симпатична млада дама,направо трябва да отида засрамена в ъгъла,ако ти си правила тези питки,щото аз меся.......от 1.5г. Embarassed,а пък съм на повече от двойно взети годините ти.Малко е да ти се каже браво! thumbsup

Мина,тази единчината порцийка в чудни крилца де да можеше да е за мен,мммм! Crazy Hug

almeg ,следващия път ,ако нямаш собствени снимки,направо дай линк към хлебчето на Йоли,така няма да губиш време да копираш рецептата,а и хем ще се види това,което си опитала колко е прекрасно ! Hug Peace

# 487
Привет на всички днес  wavey

Angellove - даваш страхотна идея за пилешки крилца  Party

Да ви се и похваля с нова придобивка, кухненска везна  Rolling Eyes

Залавям се за работа, по късно ще сложа снимки

# 488
със здраве да си я ползваш!

labrex, това всичко, ако можеше да ми го опаковаш и пратиш  Embarassed  Ако можеше и от Маги една пържолка  Blush а на Angellove  бих си дръпнала фамилната чинияйка Wink или на Луча  тиквения чипс  Heart Eyes

Днес отчета ми е със сложни имена   Laughingза съвсем простички  закуска и салата.  Но всъщност нямам идея какво ще готвя  за вечеря.  Или какво ще вечеряме дори.

брускети разни

и  тартар от зеленчуци

# 489
  • Варна
Пепи,Лабрех,Мадла,Ангелова и всички за днес сте направили прекрасно вкусно апетитни неща  newsm51
От мен набързо шницели,картофки,свински хапки със зеленчуци и студен пъпеш.
Утре ще разгледам подробно,че гостите ни чакат да излизаме.
Желая ви приятна вечер

# 490
Ухааа тук винаги изглежда мноооого вкусно .
BiankaD , Madla  и всички останали  (няма да издеждам повече да не  да не пропусна някой ) безкрайно ви благодаря , че за пореден път оценихте труда ми . Наистина сте СТРАХОТНИ.  Hug Hug Hug

У нас днес : таратор , омлет с кашкавал и сирене , сотирани картофки и фреш от пъпеш и праскова с мед и лимонов сок .

А за детенце : зелева супа и ориз

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 23:35 от kukita83

# 491
Малии, момичета като ви гледам и ми се дояжда от всичко.  ooooh!  Сладокусница съм голяма.  Blush
Аз днес се чудих какво да приготвя с каймата, след като бях решила д аправя картофи по чирпански, но се оказа, че мъжът ми вече ял такива в стола в работата му и аз по спешност търсих помощ от labrex. Тя се отзова, за което й благодаря много, много.   bouquet
А, инак нашата вечеря е картофи болонезе, тараторр, шопска салата и десерт - пъпеш.  Laughing

# 492
ейй, тия картофи какви са апетитно запечени  Heart Eyes
bush baby, извинявай, но ще питам за покривката ти - готова, или от плат си я правила ти? Много ми харесват черно-бели покривки, но нещо не намирам точно такива  newsm78 А веднъж купих един плат с черно райе, моите го обявиха, че било за риза и не го уших.

Меганс, с тия пъпеши ме провокираш - не купвам, че само аз си ги ям, а мислех и мамините да чакам, но май не ще да е.

При нас тази вечер набързо - омлети с картофи и шунка.

Кукита, гледай размерите на някои снимки, че някои   newsm78 са издължени
Можеш да правиш - пр. 300/200 размер, много е приятен за окото.  виж

и твоята

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 21:52 от пеп-4o

# 493
# 494
пеп-4o, купуване е преди 5-6 години от Практикер.  LaughingРадвам се, че ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт