Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 510

Ей, пеп-4о, таман ти завидях за вдън горите, ти пак си тук, че и с това страхотно пиле! Heart Eyes Каква е тая вдън гора, дето има нет и пак готвиш? newsm78  bouquet
megansg, пак  Crazy Heart Eyes, приятно изкарване на гостито!  bouquet
Anuck, освен лесни и ефектни, изглеждат и много апетитни баничките! Heart Eyes  bouquet
natali_ivanov_a, чудни кюфтенца! Heart Eyes  bouquet
На пеп-4о, сиренцето, и на Тайна тиквичките  Heart Eyes  bouquet  chef
ЗИЧЕ, как можа да изтипосаш тая баница, само няколко сдена не съм я правила, а сега , не е честно, искааам!

У нас много вкусна рибка, покрай която направих и разкошна майонеза! Peace

kukita83, ако можех да придърпам тая красива чашка! Heart Eyes  bouquet

# 511
  • При елфите ...
Аз след кратка почивка влизам и виждам, че съм пропуснала страхотни вкусотии, комплименти момичета, менютата ви са разкошни. Аз нямам много за показване по темата!  Mr. Green

Запеканка с тиквички /на Лабрекс, има друго име, ама кой да го помни/, много е вкусна според мен, а според г-н Аредхелов, бивала, ама тиквичките ги предпочитал само пържени.  Mr. Green

Свинско месце в плик и задушен грах

Ригатони с готов сос

Лабрекс, доста често си правя критските сандвичи, харесват ми много!   bouquet

# 512
Близнаците може ли рецептата за сладоледа и близалките. А от къде купувате формички за сладолед?

# 513
Запеканка с тиквички /на Лабрекс, има друго име, ама кой да го помни/, много е вкусна според мен, а според г-н Аредхелов, бивала, ама тиквичките ги предпочитал само пържени.  Mr. Green
Лабрекс, доста често си правя критските сандвичи, харесват ми много!   bouquet

Aredhel, един приятел обяснява на леля си не знам коя, че това не било  къш, както викала на кокошките си, ами киш! Смяхме се оня ден с него. На цукини кишчето ми прилича на снимката, ако не бъркам. newsm78 А иначе и г-на Лабрексов не налита с голям ищах на разните ми там експерименти с тиквички, яде ги, от него да мине, признава обаче пържените и панираните, най-много му били вкусни. Grinning Критските сандвичи и аз си ги правя често, измислила съм си едно оправдание, че са много леки и не се лепят.  Joy Ами пък вкусни са! Heart Eyes  bouquet

# 514
Толкова много съм пропуснала. Интернета ми е ужасен през последната седмица и докато успея да надзърна тук и връзката се развали  #2gunfire  #2gunfire

Днес приготвих Пай с крем пъпеш

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:12 от desi_go

# 515
 bouquet   bouquet Много хубави неща сте приготвили и тези седмица, аз нямах време да публикувам, но ето няколко неща от изминалата седмица:

бърза закуска                                                                          омлетче

яйчена салатка                                           салата с печени тиквички и чушки, домат и краставичка

кебапчета (за мъжо)                                             зелен боб (за мен)

сладкиш с едни изостанили кайсии по дървото                         мляко с ориз

Приятни почивни дни, пък били те и дъждовни...

# 516
# 517
  • ВАРНА
 Браунис
и шоколадово-ментов сладолед
по тази рецепта  http://angellovescooking.blogspot.com/2011/07/raspberry-cheesecake-ice-cream.html

# 518
Момичета, страхотни сте.Браво!
От мен гъбено-каймяна каша,сандвичи и панирана рибка.

# 519
Момичета, предлагам ви един бърз и ефектен десерт,без печене.

Бананови тарталети с карамелен пълнеж без печене

Хубав и вкусен уикенд на всички!

# 520
Много вкусни неща сте приготвили, момичета! От всичко бих опитала с най-голямо удоволствие!   bouquet

Ето и от мен нещичко: спагети със спанак и гъби, зеленчуци на грил тигана и печени кюфтета:

# 521
  • Пазарджик/Лондон
Не съм готвила тези дни, само това хлебче правих :

Хляб с прясно мляко и семена

# 522
Ох всички сте сготвили страхотни неща и както съм гладна незнаете как се чуствам.  GrinningНие караме само на салати тея дни и за това не се включвам.

# 523
  • София
   Ммм, вкусноо! Всичко изглежда много вкусно, бих опитала от всичко, ако имах възможност  Peace!

Един кекс тип почистване на хладилника, с мед и сусам!

# 524
    Лабрекс,сподели рецепта за разкошната майонеза,моля! Praynig Hug

Аелис ,много хубав хляб! Представям си,какъв е вътре!Шуплест?Ммм? Flutter

yagodka,вкусничка вечеря!Тея кюфтенца!Красута!  Crazy

BiankaD,иланг-иланг ,desi_go,plamsy,kukita83,Venetta,tutulina,Тайна,изкушаващи десерти! Heart Eyes

ЗИЧЕ,заинтригувахте ме с тази баница с тиквички!  Simple Smile

пеп-4o,интересно пиле!Сигурно и мноооого вкусно!  Crazy  bouquet

От мен ,както винаги десерти и закуски.... Laughing

Оладушки.Малко рошавки този път,ама вкуснички.  Flutter

Торта с вафлени кори.

Кекс "Зебра".

И Торта Солвейг.

Общи условия

Активация на акаунт