Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
almeq-благодаря,радвам се , че ти харесва
labrex-мерси за рецептите,ще опитам и двете задължително
Селма-опитай,надявам се да ти хареса,моята дъщеря се изказа много отризателно, но като видя готовите порцийки,докато снимах,не спря да яде от сиренето и динята и въпреки,че преяде,хапна и от снимачния материал  Grinning
Аелис благодаря за хубавите думи,направила си много примамлив сладкиш,обичам шоколад

Предлагам ви още нещо,без много суетене и ще трябва да ставам,защото синът ми ме чака да тръгваме за плаж.Успях само да снимам.По-късно ако някой се интересува и рецепта.

Терина Прованс

Кръстих я така,защото използвах билки и зеленчуци,характерни за тази кухня

# 541
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

не съм се мяркала отдавна и се появявам с една лоша снимка на една лека торта  Simple Smile
приятна неделя!

торта с buttermilch и праскови

# 542
  • Географският център на България-Габрово
BiankaD има интересуващи се за терината.Така,че моля те ако обичаш да пуснеш рецептата,защото изглежда много изкушяващо

# 543
Днес за закуска

Палачинки

а за обяд Селска пилешка супа

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 14:40 от desi_go

# 544
При нас днес скромничко и на бързо ... все пак неделя е трябва и да се почива:

- тиквички

- сиренце във фолио

- фокача с черита

BiankaD - терина е невероятен и аз се присъединявам за рецептата, а за динята със сирене ... супер изглежда
Селма - десерти, десерти ... направо се покапах вече  Laughing   bouquet
marabu - лазанята изглежда страхотно
Аелис - много хубав и много шоколадов слаткиш

bouquet за всички неуморни кулинари тук

# 545

И у нас палачинки и пълнени пиперки.

# 546
  • София
   Леле Лабрекс, два дни подред ядох палачинки, но като видях твоите пак запреглъщах!

# 547
Благодаря за прекрасната тема  Hug
  О,има за какво да благодариш,Дани!  Hug
   И да знаеш,как разхубавяващо действа темата!  Wink Налива тялото,изглажда лицето!На някои им променя и походката (в търкалянето).  Mr. Green Joy

Много вкусна вечеря ни предлагаш!  Heart Eyes

Леля Ог,благодаря за милите думи и за честитката!
    Влюбена съм в красотите ти!Казвам го най-искрено!

От мен засега парче от поредна тортичка   Blush с крем от подсладено кондензирано мляко,който вече ни стана любим.

Добавям и една сладка питка "Детелина".
   Нарочно е направена в по-голяма тава,за да има повече коричка.  Wink Докато публикувам,половината коричка вече е обелена!  Crazy hahaha

този крем искам и аз да го направя...обаче тази сгущенка ...пише че се добавя...значи 400мл подсладено мляко +600мл мляко -така ли???нещо не разбирам рецептата?????

# 548
# 549
# 550
Аелис- чуден сладкиш .  Heart Eyes
Бианка- много е вкусно и красиво при теб !   bouquet

Селма , labrex- заповядайте рецептата за Хайвер от тиквички
http://sabinaberova.wordpress.com/

labrex- ще пробвам и твоята рецепта за хайвер , страхотен цвят има !   bouquet

от мен - Крем с кайсии

# 551
БЛИЗНАЧЕ,вариш крем от 600 мл пр.мляко,както съм описала в рецептата.Когато е готов,към него прибавяш 398 г кондензираното мляко и останалото(каквото съм посочила в рецептата). Simple Smile Peace

bliznacite2004 ,Лабрекс,благодаря!   bouquet

# 552
ок!благодаря!  bouquet

# 553
 LaughingИскам от всички снимки на страница 37 по едно парче иначе трябва да сядам на компютъра вече с лигавника на малкия Laughing.Страхотни сте всички като работливи пчелички  bouquet(и рима има  Grinning)
Днес сме на огретен от тиквички вкъщи.

# 554
  • забравих си мисълта...
Tutulina, Labrex, ЗИЧЕ, Megansg, много ви благодаря, мили Дами!   bouquet

Tutulina (Норче), много съблазнителна шарлота си ни поднесла Simple Smile.
Labrex, дали ще си идвам не съм сигурна, но започвам да си правя списък какво бих искала да опитам като те посетя Wink та започвам в нещо много свежо и привлекателно смузи/смути, рибката от стр. 35 ме накара да преглъщам и за десерт си пожелавам баница с тиквички Wink.
ЗИЧЕ, как да ти кажа, мила??? Хубаво е да искаш да си ми майстор, но да знаеш това е много неблагодарна служба при мен. Ще предпочетеш при тези условия сама да си направиш сладкиша Wink, пък и ти си майсторка така че никак няма да се затрудниш.
Пеп-4о, рак съблазнява със сиренце.
Magans, пълнените зеленчуци изглеждат много апетитно, направо неустоимо, не бих отказала и от останалите ти вкусотии.
Иланг-Иланг, чудесен шоколадово-ментов сладолед.
Тайна, кекса ти ми допадна много Simple Smile.
Селма, много вкусни оладишки и торта с вафлени кори, а торта Солвейг е просто върхът.
Бъни, рататуя на Еликсирчето е много впечатляващ.
Ditsan, чудесна торта както винаги, жалко че си толкова далече...
Близнаците2004, благодаря за рецептата за хайвер от тиквички. Много вкусно звучи.
Asyalein,  тортичката ти е подстрекаваща.
Keisi-f, огретена от тиквички ми е любим.

От мен от днес само една рибка с ориз и зеленчуци, и печени гъби, които дъщеря ми донесе. Огромни са, имат Ø 7 см.

Останалото е  дело на дъщеря ми.

Кекс с кайсии

Омайващ кекс

Калии

Пуешко руло с картофи

Ако дъщеря ми продължава в същия дух, има изгледи в бъдеще да и´ предам "готварската" щафета и аз кой като мен, никакво готвене и правене на сладкиши повече.  Laughing

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 22:51 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт