Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 186
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Ягодка , Аелис , Меридит , Бианка , ИрПуц- много е вкусно при вас .   bouquet

Бианка- заповядай рецептата за Тапиока пудинг с горски плодове
http://sabinaberova.wordpress.com/

SteiN- заповядай рецептата за Лимонана
Лимонана

от мен - Паниран цвят от тиквички

# 616
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!
Бианка Д, впечатлена съм от твоите предложения! Peace  bouquet
Много вкусни предложения отново от Венета, Маги, Близнаците, Лабрекс, Пламси, Ягодка, Мередит, Нел, Мадла, Марабу, Есиbouquet
Аз се отчитам с
пици с домати и крема сирене

и галет със сини сливи

# 617
Венета, Маги71, Близнаците, Лабрекс, Пламси, Ягодка, Мередит, Нел, Мадла, Марабу, Еси,Бианка,Аелис,venoma ,Ягодка,Megitu ,ИрПуц,Гуинет свят ми се зави момичета от вашите вкусотии.За всички ви   bouquet
Близнаците,можеш ли да споделиш как да си приготвя тази изкушаваща лимонада.
Ето от мен пак някои неща от изминалите дни

соленките на мари_ета                                                                                                                                           наденичка със картофки и гъби на фурна

мариновани ребърца на скара                                                                                                                лятна торта със червени боровинки

и парченце

# 618
Ивка27, ето отново баничките Вярвам да се отвори,за всеки случай пращам на лични.
Bliznacite2004-остава да си намеря тапиока.Благодаря.  bouquetЧудесни снимки. Peace   bouquetПоздравления.А цветовете от тиквички са страхотни.Аз бях правила с плънчица, но нямам снимка.Сега се насладих на твоята.
Гуинет-благодаря!Аз също съм впечатлена от твоето майсторство и креативност.Днешните ти предложения отново изглеждат изкушаващо! Peace

# 619
Моля, да ме извините  Embarassed
Няма да се обяснявам,благодаря отново на Labrex!  bouquet
Ето:баничките и

баклавичките с локум

# 620
bliznacite, би ли ми казала, къде се продава тапиока и какво представлява?

# 621

Ееех, много изкушения тук! Crazy Heart Eyes   bouquet  chef

У нас вредно, но много вкусно Heart Eyes - препечена филийка, натъркана със скилидка чесън, домашна майонеза и шпроти. (Липсваше ми киселата краставичка и чашката с водка, мои приятели руснаци така ме научиха да я пия Embarassed)

Шоколадов кухен

и редовната напоследък мелба.

# 622
labrex, със шпротите ме прониза право в сърцето. Сега два дни ще ги мисля, докато стигна до супермаркета.  Mr. Green

# 623
  • Mostly in my mind
ИрПуц, би ли споделила рецептата за телешкото, много апетитно изглежда. и най-вече тайната за крехкост   bouquet

# 624
ИрПуц, би ли споделила рецептата за телешкото, много апетитно изглежда. и най-вече тайната за крехкост   bouquet

Разбира се! Тя тайната не е тайна, просто мен много ме мързи да правя двойна топлинна обработка, но вчера реших да си направя телешки бульон, да си замразя и съчетах нещата.

И така: телешки гърди, около 800 гр., варих на бавен огън около три часа, след което месото нарязах на ситничко, метнах го в една йенска съдинка, нарязах му моркови, ливнах около половин бутилка бира, няколко парченца масло отгоре, посолих, покрих с фолио и бутнах във фурната. Първо на 150 С за около час, после на 100 за още малко. Simple Smile

# 625
labrex, със шпротите ме прониза право в сърцето. Сега два дни ще ги мисля, докато стигна до супермаркета.  Mr. Green

Зареждам в хладилника да ги има постоянно! Grinning Много ги обичам, латвийските май най-много! Peace Аз пък хвърлих око на тортата на ditsan, ама тя нито дума за нея!  bouquet

# 626
А аз се лигавя с някаква маринована херинга вече две седмици. Посипвам си главата с пепел.

Сладкишите изобщо отказвам да коментирам, защото рискувам да се удавя в собствената си слюнка.  Crossing Arms

# 627
Лабрекс - дай рецептата на този шоколадов кухен  Praynig

# 628
    "Нахапана" от Лабрекс и mushmul4е  Mr. Green  и аз  със Тиквичник.   Laughing
     Направих го,както правя Божествения тиквеник, с някои изменения,които ще опиша по-късно.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 09:31 от Селма

# 629

Общи условия

Активация на акаунт