Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Както винаги е много вкусно във всяка от вас   bouquet

При нас
Пълнени чушки

# 406
# 407
о, пак след теб съм  Laughing

у нас - пържени мариновани чушки, пиле с бял ориз и салата.

# 408
Добро утро на всички, много вкусотии отново . ..
При нас вчера ... меню измислено от мъжа ми ... любимите му неща - шкембе чорба, боб с  кюфтета и препечени филийки на скарата...(а как мразя да готвя шкембе ) Simple Smile ... поне ме улеснява като каже какво му се хапва ...  Grinning

и за днес закуската пица, ала разчисти хладилника  Embarassed

# 409
Привет момичета Hug

Вкусно и прекрасно е тук, както винаги  chef

Аз си грабвам скромно от яйцата с карамелизиран лук на еликсирчето, от  малиновия сладолед с кисело мляко на vanillla, няколко топченца от сирена на Леля Ог,   от хлебчетата на  ilrai78, от баничката на пеп-4o, от панираното свинско филе с кашкавал на megansg, от всяка от манджите с тиквички Simple Smile на labrex, от пилешките рулца  на Гуинет и от божествената торта на esy, от кроасан-сладкиша на ЗИЧЕ, от конфитюра на mari_eta… Ох, уж щях да съм скромна  Joy

И от мен един бърз Малинов сладолед с крем сирене без яйца Wink

И прекрасен ден на всички   bouquet

# 410
Здравейте, мили момичета!  Hug

еликсир, и на повторението на яйцата пак плача! Ще взема да си направя тайно, само за мен Twisted Evil
Дарилка, благодаря! Сложи им и беконче и ще стане фантастично!
kasier, страхотно изглежда джоланчето, много вкусно и зачервеничко!
Пепчо Hug Съгласна съм и за след октомври, само си пиши някъде какво съм си харесала  Laughing  Запиши и лученото хлебче, че изглежда супер! А, и от галетчето! И последното ти меню, цялото!
Ягодка, много ти е красив и вкусен колажът!
vanillla, умопомрачителна ти е снимката на розовото сладоледче!
Гуинет, излишно е да казвам, че винаги търся постовете ти, много красиви и вкусни неща показваш! Този път си харесах рулцата и доматките!
verabel, направо ми прескочи сърцето! Как я обичам тази синя вода! Много добро барбекю!
megansg, искам и аз да съм ти на гости! Картофените кюфтенца изглеждат ужасно вкусно!
esy, тортичката изглежда прекрасно, а снимката в подписът ти много ме радва!
Madla, благодаря! Зеленчуците ти изглеждат много вкусно, как ги приготвяш?
Hrispa76, да ти е живо и здраво и мнооого щастливо момиченцето! Тортата  е жестока!
Angellove, страхотно изглежда този сладолед с малинките!

Аз вчера направих нещо неприлично вкусно:

Извара с кондензирано мляко и захар запекох във фурната, после поръсих с карамелизирани трохи от кафява захар. Крушите и топчетата от пъпеш са поляти със сос от захар, черешов ликьор, сладко от вишни и кондензирано мляко. И отгоре украсих с карамелени конци. Ще се повтаря скоро, защото стана невероятно вкусно! Само снимката ми стана тъмничка, но вчера в тази буря....

И да си покажа тортичката от рождения ден на другата ми племеничка:

И още

До скоро!

# 411
Как ги правите тези красоти! Лельо Ог, божествени - и тортата и кейкчетата. Може ли това с морковчетата и лейката?  Blush

Снощната ни вечеря:

# 412
От мен едни супер вкусни бухти

# 413
еехх бухти  Simple Smile няма толкова нерви да се пържат  Simple Smile

за закуска

Сандвичи с извара

# 414
Салата.

Пилешки дробчета с гъби и лук .

Пилешко с ориз и гъби .

Пилешко с картофки .

# 415
marabu- много красиви сандвичи .  Simple Smile
Мина- страхотен сладолед .  Flutter
Леля Ог- Разкошна торта и много сладурски кексчета !   bouquet

Гуинет- заповядай рецептата за Кремчето с черници - http://sabinaberova.wordpress.com/

от мен - много вкусни Тиквички със сирене

# 416
  • Велико Търново
Пилешко с ориз и гъби .

Аз много рядко се включвам тук, но пък затова не ви изпускам - за всички   bouquet
viara.an, как направи този ориз така да се отделя зрънце от зрънце - страхотен изглежда  Hug

# 417
  • Варна
Нас,Марабу,Пепи,Плам,Вяра,Близнаците изобилие от вкусотии
Ангелова отново върховен сладолед си представила
Леля Ог може да е неприлично но нали е вкусно,а тортичката и накацалите около нея пчелички,зайчета,слончета,меченца,прасенца...направо си е една вкусна сладка приказка
Ану вземам си бухтичка
От мен простичко лозови сърми и пилешко с ориз и гъби

# 418
Лабрекс,Мари-ета,благодаря ви,дами!  bouquet
Пепи,как така те зарибяваме за рататуя,аз чакам вече да го покажеш,ти още му умуваш! Crossing Arms Heart EyesКажи повече за джаджата в чинията със сьомга,че я искам! Wink
Нел,благодаря ти,скъпа!Все пак всички сме изпълнители,но и всеки има своя принос за дадена рецепта,вкл. и ти!  bouquet
Дес,благодаря,че се отзоваваш вместо мен за рецептата,то аз от плажуване в почивните дни не остава ред да вляза в любимото ми местенце! Hug

Честит рожден ден на дъщеричката на Хриспа и на племенничката на Нинка,да са ви живи и здрави слънчицата,а тортите ви са прекрасни! Peace  bouquet
Вземам си чашка вълшебен сладолед от Мина и бягам от тук,че от сутринта се мъдря да ви разгледам,ама пък какво удоволствие е........ Crazy Crazy

От мен плодово парфе :

# 419
Здравейте Hug
еликсир   какъв е този разкош Crazy ,фантазия.. ,megansg   чудни сърмички и пилешко Heart Eyes ,viara.an   при теб както винаги изобилно и вкусно Flutter  ,marabu   супер сандвичи,идеални за сезона Peace  ,Anuck   това са най-вкусните бухти на света,баба ми ги правеше,в най-скоро време ще използвам рецептата ти Heart Eyes  ,Леля Ог да ти е жива издрава племенничката,невероятни вкусотии си показала за кой ли път.. Hug  ,Anqellove  разкошен сладолед Heart Eyes  ,Mari eta  иде ми да се протегна и да си гребна от сладкото,разкош Heart Eyes , plamsy,Madla,Hrispa76,Сиер прекрасни менюта Flutter  ,Пеп-4о  сьомгата е страхотна Crazy

У нас пълнени чушки,сладкиш със сини сливи и кекс

Хубав ден момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт