Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 227
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Колко вкуснотийки сте сготвили!!!!!

bliznacite2004-вкусно кремче,ще го приготвим у дома,синът ми,вече много голям,все още си пада по киселчета и такива кремчета с плодове.

Marabu-обичам зеленчукови супи и пестото е хубаво допълнение,обогатяващо вкуса.

Селма,Близначе-това кремче и тортичка май ще ни станат любими!

Plamsy-фокачата е супер,обожаваме розмарина у дома и много често приготвям содена питка с маслини и розмарин,добавяла съм и сушени домати, но с пресни не съм пробвала,мерси за идеята!Да те питам- тиквичките –панирани и поръсени с кашкавал ли са или кюфтенца от тиквички?Много вкусничко ми изглегдат. Simple Smile

Desy go-вкусни палачинки!!!

Dunia53-ще публикувам днес рецептата,не е нещо особено,просто е идея.

Venetta,Venetta,ако знаеш с тези Калии,ме върна в детството ми...С една съученичка веднъж правихме от тези калии, то беше печене, то сгъване, то украсяване с разноцветни масла.А тези,които не успяхме да сгъне ги хрупахме като „котешки езичета”Разбира се съм загубила рецептата и много благодаря за споделената от теб.  bouquet

Labrex-с тия тиквички ме „уби” !!!!,Не знам има ли нещо,което не си приготвила с тях!Това сладко е убиец!И свекърва ми беше правила, но от настъргани и ми се стори вкусно, тогава ми хрумна да заместя настърганите ябълки в един кекс с настъргани тиквички и нали се слага канела и орехи,обикновено с ябълките, се получи невероятен кекс.Същия като от ябълки.Тези,които го опитаха не можеха да повярват..Ако не си пробвала-идейка от мен - Wink

Des-Този тутманик, да ядеш,да ядеш и да не спреш!!!  chef

# 572
Labrex-с тия тиквички ме „уби” !!!!,Не знам има ли нещо,което не си приготвила с тях!..............Ако не си пробвала-идейка от мен - Wink

BiankaD, благодарение на подсказки от момичетата, справям се!  Joy Ама ето, в кекс не съм ги слагала, благодаря за идеята, ще пробвам! Grinning  bouquet

# 573
  • ВАРНА
Мекички с боров "мед",че детето поиска,но "меда" е купен

# 574

Labrex, надявам се да ти допадне идеята.

От мен едни леки мини тортички:

Мини тортички с крем капучино с вкус на лешник,ванилия и еспресо

# 575

BiankaD, много съблазнителни мини тортички! Crazy Heart Eyes  bouquet

Руски сырнички (с извара), да оползотворя изварата от хладилника. Laughing

# 576

Plamsy-фокачата е супер,обожаваме розмарина у дома и много често приготвям содена питка с маслини и розмарин,добавяла съм и сушени домати, но с пресни не съм пробвала,мерси за идеята!Да те питам- тиквичките –панирани и поръсени с кашкавал ли са или кюфтенца от тиквички?Много вкусничко ми изглегдат.

И аз много харесвам фокача независимо с какво отгоре. Нямах сушени домати и затова сложих пресни че имаше в градината ама и с тях стана добре. Моя мъж за пръв път хапна фокача досега не успявах да го накарам, но страшно я хареса и иска пак да му правя.
А тиквичките са по рецептата на labrex чипс от тиквички, (снимката ми е лоша) само че ме накараха и да ги поръся отгоре с още кашкавал. Много хубава рецепта ще се приготвя пак вкъщи.

А в темата отново вкусотии.   bouquet  Браво на всички

BiankaD - страхотни мини тортички, определено ще ги пробвам като имам време.

# 577
Пиле със зеле .

Пълнени чушки и домати със сирене и яйца .

Пълнени зеленчуци с ориз и кайма .

# 578
Привет на всички!
Имам молба някой би ли ми казал рецептата за ЛИМОНАДЕНИТЕ БУХТИ на ДЖЕММА!? newsm78
Много Благодаря търсех,търсех нищо не намирам Sad

# 579
Имам молба някой би ли ми казал рецептата за ЛИМОНАДЕНИТЕ БУХТИ на ДЖЕММА!? newsm78

dobreva, заповядай! Содени бухти от Джемма, вкъщи ги наричаме лимонадени. Peace   bouquet

# 580
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯ...... Naughty

# 581
plamsy,dunia53,

ето рецептата за Лятна терина Прованс

# 582
Лятна терина Прованс - много интересно изглежда!

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:38 от Анонимен

# 583
BiankaD може ли да постнеш рецептата за тортичките тук , е нещо не се отваря страничката.

# 584
Извинете ме,бях в настройките на блога,но трябва да ставам тъй като е ред на едното дете.Ще опитам да вляза по-късно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт