Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 181
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Привет,другари! Simple Smile
Не съм се вясвала комай цяла седмица newsm78,но...време не остава.
Пропуснала съм 10 страници и ще се връщам да ви разгледам,ама първо да се отчета :

Пай с череши и ябълки  по рецепта на Костиля/Вики  thumbsup

и рулца от тиквички
  изцяло направени от Еликсир младша

Докато пиша поста си виждам,че Тутулинка има рожденничка и е подготвила голяма гощавка-Норче,да ти е жива,здрава и обичана !   bouquet Hug

Дитсан,страхотна погача,толкова пухкава! Peace

# 646
От мен:
Много вкусен, кокосов сладкиш-импровизация, с пъпеш и стафиди... постен Laughing

За всички chefs     bouquet

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:44 от ***Ди***

# 647
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Задавих се!

Тутулина, какви са тези пастички със забодените знаменца? Страшно съблазнително ми изглеждат.

ИрПуц, от блога на Мария са пастичките. Невероятни рецепти има, трябва да вземеш отпуска за да ти стигне времето да разгледаш всичко.....от хубаво, по-хубаво е при нея....   

Мария, голям фен съм  ти, а това е за теб.    newsm51       smile3525       newsm51

http://www.mycookingbookblog.com/?p=1816

# 648
Благодаря! Аз съм си в отпуск, по майчинство, започвам да разглеждам.   bouquet

# 649
  • DE
За закуско- обяда днес;
Милинки по рецепта от Блонди

# 650
  • София
Здравейте,
bliznacite2004, взимам си кексче
ИрПуц , направо е красив този солен кейк
plamsy , всичко, което си приготвила, изглежда много вкусно
magi71 , великолепно меню
purple tulips , леле, какво разнообразие
пеп-4o , направо огладнях - вкусотийки
tutulina , да ти е здрава и щастлива дъщеричката и много да те радва  newsm59
еликсир , чуден пай
от мене първо салатката

палачинкова торта, спретната набързо

тиквички с яйца и сирене

# 651
Връщам се да кажа две три думи все пак за коментар по разгледаното назад,което,то е ясно,ми хареса много и при всички Peace.
meri1966,благодаря,че си дала линка за рататуя  bouquet,между другото тази рецепта набра скорост много бързо и вече зае трето място по популярност в блога ми,което много ме радва!
Бъни,няма значение как си го изпълнила,важното е споделеното от теб,а именно,че ти е харесало!Благодаря за доварието!  bouquet
Вени и Пепи,специални поздрави на дъщерите ви   bouquetза кулинарните умения,скоро време ще ни изместят от кухнята наследничките,но...дай боже Peace,тъкмо ще имаме повече време за релакс! Party Hug
Мадла,благодаря ти!Бих си взела от всичко,което си представила днес! Peace
Ала-бала-честит рожден ден на дъщеря ти,всичко най-добро й пожелавам! Two Hearts

Хубава вечер на всички! Hug

# 652
Аелис,благодаря ти.... HugКато ти гледам тези вкусни палачинки,май и аз скоро време ще ги правя... Peace
Ягодка,това патладжанче да го схрускаш. Hug
Маги71,много вкусно е било и у вас. Peace
БианкаД,това са динени корички -сладко по рецепта на Лабрекс... не изглеждат като нейните вкусотии,защото аз попромених малко начина и затова... WinkPeaceБанановата лодка,трябваше бързо да я снимам,защото щеше да се изяде веднага,като сляза от колата.....и какво мислиш, с едната ръка мобилният и снимам ,с другата стискам здраво и гледам да не вземе да се обърне от силното вълнение лодката... hahaha JoyТова последното да ризото с морски дарове... Peace...като гледам и твоето ризото не лъже... Wink
Тези твои баклавички,изглеждат страшно апетитно... Peace
Ивка27,той този банан мен ме разсмя докато го пренеса,а хората колко странно ме гледаха... Shocked Joy
Близнаците2004,би ли ми казала как ги правиш тези цветове на тиквичка,изглеждат вкусни..не съм пробвала до сега... Peace
Гуинет,сега какво ще правим,освен да ми пратиш по пощата едно парче пица Wink...,вече си мисля довечера това да ядем.... Thinking
Дитсан,моля те кажи как ги правиш маринованите ребърца на скара,много обичам... Heart EyesПитката ти е невероятна,браво... Peace
Марабу,можи ли да направиш такива божествени кюфтенца,ами започнах да слюноотделям още в 15ч.... #Crazy Peace
purple tulips,много разнообразно и вкусно меню  Peace.
Пепчо,много апетитна пастърва,браво....цялото меню,съчетано с планината получило се е разкошно... Peace
Еликсир,като видях този пай ми се прииска,да топна пръсче в него...прекрасен... Peace

При всички винаги е толкова вкусно и цветно,браво...  bouquet

Да покажа и аз на бързо две  неща...:
суши-побългарено с червена херинга,авокадо и морков

това е рибен мус в листа Нори:мус от червена херинга,мус от бяла херинга,мус от авокадо,мус от риба тон

# 653
  • Австрия
Привет на всички!
Почивката свърши и аз отново съм на линия. Очертава се през есента да имам доста работа и предполагам, че няма да мога да се включвам често, но със сигурност всеки ден ще ви чета.
Отново виждам прекрасни неща, браво!  smile3501

merydit чудесно суши , а като зная колко игра е това.....   chef
Madla при теб всичко много апетитно, особено тортата.
***Ди***  да знаеш как обичам кокос. Грабвам си едно голямо парче, нали може?
matze пухкави и апетитни милинки.
еликсир и от теб си взимам парче пай, много красив си го направила   chef
ditsan погачата е просто трепач, прекрасно си я измайсторила   bouquet
tutulina да ти е жива и здрава щерката, много здраве и късмет!

Просто се извинявам, че не е възможно да изброя всички.

От мен:
Много шоколадов кекс на селма

и моите ръжено-пшенични хлебчета

# 654
Меридит,със удоволствие скъпа.Преди купувах готови мариновани но ни идват жилави и не ни харесваха и аз си измислих мои начин.
Варя леко ребърцата/във тенджера под налягане 8-10мин/вадя и слагам във марината да престоят минимум 10 часа.Предимно вечерта та до другия ден.Маринатата правя така:
всичко на око зехтин,бяло вино,около 50гр водка,соев сос,универсален сос,пикантина,имам една родопска подправка,черен пипер,червен пипер,1глава рендосан лук,на ситно нарязана чушка,може и някоя гъбка/след това зеленчуците ги набождам на шишче и ги пеквам и тях на скарата/ами това е.Вадя от саламурата и направо на горещата скара.А после си облизваш пръстите и търсиш още Laughing

# 655
  • от точка К до точка С и обратно
Привет, момичета!
дитсан, пеп-4о, тутулина, пламси, благодаря за поощрението!  bouquet
Бъни, рецептата е на Ани ето  тук
Ох, пеп-4о, гледам, гледам в чиниите ви и все се обнадеждавам, че някой ден, ще ме поканиш на гости! newsm22
Мередит, мила, няма нищо за пращане по пощата - не остават парчета от такива храни у нас! Рибното ти меню ме изкуши! Shocked
Нудел, страхотни печива! Peace
Мадла, много вкусно е у вас.  chef
Тутулина, да ти е жива и здрава рожденичката! Чудесна трапеза си приготвила!  bouquet
Дитсан, Матце, по едно парченце може ли! Blush
Еликсир-че, комплименти и за теб, и за помощничката ти! smile3501

От мен спаначени крокети със сусам

и парфе с червени боровинки

# 656
при нас  риба

Хрупкави рибни пръстчета с тиквички и грах

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 19:05 от marabu

# 657
Гуинет, разкошни спаначени крокети - грабвам си няколко!
А у дома е време за

СЛАДКО ОТ ПЕЧЕНИ СИНИ СЛИВИ -рецепта

и  нещо, което обожавам:

Melanzane alla parmigiana -рецепта

# 658
  • München, Deutschland
Момичета, страхотни неща на последните страници!   bouquet

BiankaD, баклавичките с локум са божествени! Ако можех, щях и малко от ризотото да си грабна, ама така, оформенко Simple Smile
ИрПуц, със сигурност ще пробвам тази "крехка рецепта" за крехко телешко  Hug
Гуинет, страхотен галет, май ще се реща и аз да направя и супер снимки! И спаначените крокети са чудесни!
ditsan, много апетитни наденички! А пък ако тази погача ти е "пробна", представям си истинската....
labrex, и аз като ИрПуц ще ги сънувам тези шпротички, мммм  Peace
Селма, "божественият тиквичник" има защо така да го наричаш!
marabu, вкусни кюфтенца!
purple tulips, всичко ми харесва, но с предпочитание си взимам маслинова паста, домашничка  Peace
пеп-4o, макар пъстървата да не ми е любимата риба, изглежда страхотно след твоята обработка! И супичката, и розовите доматчета, и печените чушчици - както обикновено очите ми остават във всичките ти неща  #Crazy Разбира се, скаричката, как можах да пропусна да я спомена Wink (добре, че засега съм ти открила само един блог, иначе щях да съм четворна вече.....)
tutulina, да ти е живо и здраво детето, много хубаво си почерпила за празника й!
Еликсир, и при теб всичко ми харесва, отмяната се е справила невероятно!
Madla, много апетитно!
merydit, какво суши само!!
pepelia6kata, Melanzane alla parmigiana изглежда много интересно. И ние много обичаме патладжани, сега ще прочета рецептата   chef

Извинявам се на всички, които пропуснах, всички страхотни неща сте сътворили!  bouquet

Аз със скромно включване - само една торта, която приятелят ми направи. Иначе хапваме само простички нещица - миш-маш, пържени картофки, солени палачинки, и не снимам.

И разрез:

# 659
От мен:
Много вкусен, кокосов сладкиш-импровизация, с пъпеш и стафиди... постен Laughing
МоЖе ли рецепта Praynig

Общи условия

Активация на акаунт