Отговори
# 75
Но пък изглежда някой тук не схващат от по-тънки намеци. )
Пише се някои, когато се употребява мн.ч.

Например: някой потребител, но някои потребители

Голям смях.  Joy  Joy  Joy
Mirama, поздравявам те за убедително спечеления 1-ви рунд  Joy

Не, че ти беше трудно, но с майките, които нямат момичета, смятам че ще ти е доста по-лесно.

А ти защо реши, че пиша в множествено число???. ))))

# 76
Какво е подходящо за подарък на 11 годишно момиче?
лап топ, GSM, PSP, игри за PSP, дрешки, бижута, парфюм, преса за коса, хубава книга ..................

# 77
Отворих на произволна страница от публикациите на потребителката. Повече не ми се рови, чиста загуба на време.  Мда, явно има проблем с правописа:

$hantalche, е и аз за това говоря. ) При много случай проблема е точно в родителите. То няма и как да е в детето де. )

Е, за децата е факт също така че и много родители "вдигат ръце" и просто обясняват - ами то детето ми е такова, буйно, неконтролируемо и т.н. ) Даже някой се и хвалят с това.

Mirama, поздравявам те за убедително спечеления 1-ви рунд  Joy
Кво викаш? Laughing Laughing

# 78
Но пък изглежда някой тук не схващат от по-тънки намеци. )
Пише се някои, когато се употребява мн.ч.

Например: някой потребител, но някои потребители

Голям смях.  Joy  Joy  Joy
Mirama, поздравявам те за убедително спечеления 1-ви рунд  Joy

Не, че ти беше трудно, но с майките, които нямат момичета, смятам че ще ти е доста по-лесно.

А ти защо реши, че пиша в множествено число???. ))))

Mirama , трудно схваща - "не схващат"

# 79
Хмм, на нас едно време започваха да ни викат тинейджъри от 14годишни.
Сега от 8-10години ли стават такива?
А кога са деца? Може би до 5-6години. )

Умница като теб трябва да знае, че тийнейджъри са децата между 13-19 години. Е, някои развиват определени интереси по-рано докато други завинаги остават заспали с хартийки по главата.

# 80
  • София
Я, къде ни отишла темичката.  newsm78
То ясно, че колкото хора, толкова и мнения. Ясно е, че праволинейните майчета ще заклеймят купуващите уреди и стилизиращи продукти. Ясно е, че според тях който е с модни дрехи и прическа не учи качествено и няма да се развие. Но доста  време стана от началото на темата и е интересно развитието.
Авторката, мина ли празника и какво подари на девойчето?

# 81
Аз не бих купила преса на 11 годишно момиче,и това няма нищо общо с възприятието ми за мода и визия,а с това,че пресата много гори косата и ще и я изтощи.Звучи ми все едно да заведеш едно дете на 11 на фризьор да се боядиса.Въпреки,че става въпрос за съвсем различни процедури,според мен степента на изтощение на косата е сходна и при двете.

# 82
Фран Джонсън, изглежда имаш достатъчно свободно време, за да се ровиш в публикациите на човек и да вадиш някоя и друга правописна грешка.
Е, поздравявам те, че си толкова свободен човек. )  Grinning

Октопод с рокля, и какво им има на хартийките?

# 83
Фран Джонсън, изглежда имаш достатъчно свободно време, за да се ровиш в публикациите на човек и да вадиш някоя и друга правописна грешка.
Виждам, че имаш проблеми не само с правописа, а и с четенето и разбирането на текст.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 11:29 от Фран Джонсън

# 84
Ей, 'що ме цитираш, а?! Laughing

# 85
Виждам, че имаш проблеми не само с правописа, а и с четенето и разбирането на текст.

Моите проблеми могат да се разрешат доста по-лесно от тези, които ти имаш. ))))  Laughing

# 86
  • София
аз не бих купила такова нещо за дете на тази възраст, нито ако има момиче на 11 би дала да ползва такава.... но в крайна сметка всеки си решава...ако майката е за... купи...

# 87
  • София
Я, къде ни отишла темичката.  newsm78
То ясно, че колкото хора, толкова и мнения. Ясно е, че праволинейните майчета ще заклеймят купуващите уреди и стилизиращи продукти. Ясно е, че според тях който е с модни дрехи и прическа не учи качествено и няма да се развие. Но доста  време стана от началото на темата и е интересно развитието.
Авторката, мина ли празника и какво подари на девойчето?

Я, какво пишат майчета на фризьорки! Мнооооого безпристрастно, направо супер!

# 88
# 89
  • София
Я, какво пишат майчета на фризьорки! Мнооооого безпристрастно, направо супер!

Нещо против детето ми или против професията ли имаш?
Срамно ли е да работи, да е търсена и уважавана?
Да те видим ти твоите до къде ще ги добуташ.

Общи условия

Активация на акаунт