Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 444
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Видях тази рокля 2-3 поста нагоре- може ли да помоля за кратък коментар, защото не знам кога сте я коментирали (от скоро ви следя)- уголемена, умалена, впечатления от на живо- цветове?
http://www.asos.com//Asos/Asos-Cheesecloth-Maxi-Dress-With-Halte … .aspx?iid=1415534
Моля виии  Grinning  Mr. Green  Hug   bouquet
Чоколина, пак ни вкарваш в приключение  Mr. Green
Да ви кажа, че вече има 3-4 празни магазина по Витошка (прибирам се вечер пеша и разглеждам)- дали има нещо общо масовото онлайн пазаруване освен с кризата  Thinking  Crazy?

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 10:59 от vanirka

# 106
  • Пловдив
Привет и от мен Laughing
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1365541 очарована съм, взех си от двата цвята, съвсем обикновен памук, но тези ръкави са адски яки и правят блузата да изглежда прекрасна.

Кой номер си взе от блузките и колко им е дължината  Praynig
Струват ми се къси  Thinking

# 107
Имате ли наблюдения върху тази рокля?
Дали е много къса, а и материята дали не евтинее?

# 108
Момичета, вече 4 дни ми се просрочи доставката на последния пакет. В пощата ми казват,че нищо няма. Писах на Асовци. Според Вас какво ще направят по въпроса. За 1000 поръчки тази е първата, която се бави, а пък чакам с нетърпение. Вътре има рокля за повод, който наближава.... Crazy Crazy Crazy

# 109
  • София
4 дни как ги смяташ? Кога е шипната? Ако си писала на АСОС-ци, дали са ти втория краен срок и още се бави, пиши им да ти върнат парите в картата.  Peace
При мен все още няма нищо от шипнатите на 3-ти и 6-ти. Като чета, че взимате оъ 8-ми си съм вече 99.9 сигурна, че няма да дойдат нещата.  #Cussing out

# 110
Та-дъ-ъм!!! Mr. Green - любимо място ми е и за пазаруване на живо, когато съм в Англия, а от около година имат и онлайн магазин, което ме прави мно-о-ого доволна! Продават маркови неща на изключиелно добри цени, пак си трябва ровичкане. Peace
И аз имам някои неща от реалния им магазин, а за този знам, но не съм пазарувала. Приемат ли БГ карти?
Моята поръчка от 21. 06. и днес я няма. Също и други от следващи дати.

# 111
4 дни как ги смяташ? Кога е шипната? Ако си писала на АСОС-ци, дали са ти втория краен срок и още се бави, пиши им да ти върнат парите в картата.  Peace
При мен все още няма нищо от шипнатите на 3-ти и 6-ти. Като чета, че взимате оъ 8-ми си съм вече 99.9 сигурна, че няма да дойдат нещата.  #Cussing out

Също. Не съм получила поръчки, шипнати на 5, 6, 7, последната, която получих беше направена в края на юни. Е какво сега, не е ли рано да пишем? Макар че всички поръчки, които чакам, са с неща, които се изкупиха за минути/ часове и направо си ги броя като твърде евентуални.

# 112
  • София
sasi6 , то не е ли време вече парите да ти връщат за тази от 21.06?

# 113
  • София
За тази, която ми е шипната на 3-ти утре изтичат 8-те работни дни, по мои сметки. Т.е. ще им пиша, да видя колко дни ще ме накарат да чакам още, за да им пиша окончателно. На всичко отгоре началото на август заминаваме на море за дълго (при свекъра във Варна ще сме) и ако ми върнат парите и се опитам пак да поръчам нещо ще трябва да е на варненския адрес. И ако и там се бави и се върнем после в Сф не знам как ще сив зема нещата въобще. Егати и случката. А освен, че това, което поръчах го няма вече налично, мисля че ще вдигнат зимните обувки и съвсем зле става.  Crossing Arms

# 114
Mацки, ще дойдат, и аз така се изнервих, защото една дрешка ми се забави почти месец,аз им писах, те ми връщаха отговори и в един момент когато се появи същата, моя номер, една бройка, но в друг цвят, точно този, който исках когато поръчвах "изгубената" и...как да се сдържи човек,  hahaha поръчах я...На другия ден бележката ми се блещеше от пощенската кутия  hahaha smile3532  Така се сдобих с две еднакви дрешки, поне в различен цвят  Sick  Но това не пречи да ги засипвате с писма, нека се поразмърдат малко

# 115
  • София
Никак не съм убедена, че ще дойдат. Според мен в пощите се светнаха, че нещата в сивите пликове са по-готини от тези в редутските. За 3 години нямам нито една изчезнала пратка от ларедут, а от асос имам 4-5 пратки, едната изчезна. Като чета и на други момичета често им липсват асос-ките пратки точно.

# 116
http://www.asos.com//Dare-2B/Dare-2B-Blustered-Ski-Jacket/Prod/p … .aspx?iid=1184631 това дойде вторник-поръчано на 06.07 от пощата го взех
поръчах 10,по етикет е 36фр.,нося 8 ,но това ми е добре малко ръкавите са ми дълги ,но с лепките се оправят нещата.

# 117
На мен от Ларедутските най често ми изчезваха подаръците, защото не се фактурират, а и когато са часовник с гривна или някоя подобна дрънкулка, лелките в пощата редовно ги щипваха, ама да знаете колко умело, кашона сякаш не беше пипан  Mr. Green

# 118
  • София
И от мойте поръчки от 01.07. и 05.07. никаква вест #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 119
  • На брега
Аз си получих поръчките от 7-ми, а тази с ленената рокля от 5-ти още я няма...
Някой се интересуваше от летни чанти
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1425583

Общи условия

Активация на акаунт