Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • близо до морето
И аз да се похваля с получена поръчка само с форумското яке (пухенката). Ами малко ми теснее в раменете, по принцип нося по френската номерация 34 от това поръчах 6-ца. Но ще си го нося и така.
Светле ама много лошо направи!  Money  Вече си харесах обувки и аз от там! Даже ако имаш възможност да пуснеш една темичка за този сайт.  Hug Доста хубави неща има! Спрях да кисна денонощно в ларедута, на  мъжо тамън му олекна ама сега ще му призлее отново!  Mr. Green

# 121
  • Варна
Момичета ако някой иска да се оттърве от ленената рокля 10-ка съм насреща  Peace

# 122
Не разбирам защо е тази паника?  newsm78
8-10 работни дни, че и повече, вярно, че не е малко за пратка от ЮК, но не е невъзможно.
Един пакет от фрагрансдайрект го чаках 3 седмици и си дойде.
Виждам доста бивши ларедутки тук и се чудя, след тази школовка не сте ли свикнали вече Mr. Green

# 123
  • Бургас
Не разбирам защо е тази паника?  newsm78
8-10 работни дни, че и повече, вярно, че не е малко за пратка от ЮК, но не е невъзможно.
Един пакет от фрагрансдайрект го чаках 3 седмици и си дойде.
Виждам доста бивши ларедутки тук и се чудя, след тази школовка не сте ли свикнали вече Mr. Green

Точно!  Peace
Пратката ми от 1-и пристигна на 11-и.
Сега очаквам от 4-и, но вчера все още я нямаше.
Не бързайте чак толкова много, момичета!

# 124
  • София
red shoe , аз вече казах моя мотив за притеснение. За 3 години и вероятно стотици пратки - от ларедут нямам нито една изчезнала. От асос за 2 месеца и 4-5 пратки една вече липсва. И сега още две, които много силно подозирам, че също няма да стигнат до мен. Иначе не ги бързам, въпросът е, че нещо много тенденциозно липсват пратки от Асос, по мои наблюдения.  Peace

# 125
Не че не случва да се загуби нещо но в повечето случаи, по мои наблюдения, в постовете си момичетата споделят че или поръчват /наново, като мен  Mr. Green/ и после идва и отписната , или възстановяват им парите и след няколко дни идва и "изгубения" колет.  Peace но не е изключено на вашия клон да има някоя крадлива маймунка /пощенския имам предвид/  Mr. Green

# 126
  • Бургас
red shoe , аз вече казах моя мотив за притеснение. За 3 години и вероятно стотици пратки - от ларедут нямам нито една изчезнала. От асос за 2 месеца и 4-5 пратки една вече липсва. И сега още две, които много силно подозирам, че също няма да стигнат до мен. Иначе не ги бързам, въпросът е, че нещо много тенденциозно липсват пратки от Асос, по мои наблюдения.  Peace

Да, и това е вярно!
На мен първата ми пратка след година и половина-две непоръчване от Асос изчезна безследно.

# 127
  • София
Ще видим. Силно се надявам да дойдат. За какво за ми парите, като нещата ги няма вече. Sad

# 128
А при мен стои друг проблем, върнах 2 пакета в един и същи ден и час, единия не харесан, другия грешен артикул, единия дойде, другия още не  Thinking С тези пощи и аз се притеснявам. Как ще им докажа че съм го изпратила  ooooh!

# 129
  • В офиса
Aз подозирам, че по-често изчезват малките пратки - я с бельо, я с бижу, я с тънка рокличка. (на мен ми изчезна пратка с една копринена рокличка, която със сигурност опакована е била с миниатюрни размери) В Ларедут почти никой не поръчваше само по едно нещо и нещата си пристигаха в големите кашони, или пакети.

# 130
  • София
Изчезналата беше наистина само едно панталонче, но тези и двете са обемно, даже едната доста.  Confused
А от Ларедут с БД редовно съм поръчвала по 2 тениски, така че съм имала и съвсем малки пакети.

# 131
Получих поръчки шипнати на 05.07.
Тази рокля http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Eddie-Ruffle-Hem-Dres … .aspx?iid=1067449 Харесва ми, отговаря точно на снимката(само розовото е по-тъмно). Аз я взех за 10 лири и си заслужава определено.
Тези бикини - красиви са и изпипани изглеждат. Ще видим след няколко пранета … .aspx?iid=1127350 в синьо. ХУбав е и за парите си струва, но чак невероятен не е. Момичета се оплакаха че ръкавите му са дълги, а аз ликувам защото на мен все са ми къси ръкавите  Laughing а тези са точно. Аз толкова исках на Чили Пепъра, че още не мога да го прежаля.(Ако някой има 10 или 12 и иска да ми го бутне да ми пише  Wink)

# 132
Та-дъ-ъм!!! Mr. Green - любимо място ми е и за пазаруване на живо, когато съм в Англия, а от около година имат и онлайн магазин, което ме прави мно-о-ого доволна! Продават маркови неща на изключиелно добри цени, пак си трябва ровичкане. Peace
Има ли темичка за това магазинче, вече напълних коша с обувки  Mr. Green?

# 133
  • София
Та-дъ-ъм!!! Mr. Green - любимо място ми е и за пазаруване на живо, когато съм в Англия, а от около година имат и онлайн магазин, което ме прави мно-о-ого доволна! Продават маркови неща на изключиелно добри цени, пак си трябва ровичкане. Peace
Нямат доставка до Бг,нали?Как поръ4ваш. Много си харесах едно якенце Sad

# 134
ако приемат бг-карти( пейпал) с посредник ще стане.Споделете после  Wink

Общи условия

Активация на акаунт