Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 369
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
днес пристигнаха дреболийки и този тренчкоут - прекрасен е. Материята предполагам е "водоотблъскваща", втората яка се маха. Отлично изпълнение на детайлите. Заслужава си оригиналната цена, дори е евтин.

# 46
Това рокле дали го има някои? Хем ме кефи, че е щуро, но и нещо ме притеснява newsm78...
http://www.asos.com/Asos/Asos-Drapey-Oversized-Kaftan-Dress/Prod … ;clr=Midnightiris

# 47
Няма ми ги праткитеее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.
И в пощата ходих, уж провериха (през пръсти), няма.  Crossing Arms
Клеми, от кога чакаш (кога са шипнати от UK)?

# 48
  • София
3.07 и 6.07 са шипнати.

# 49
 newsm78 Май започвам да се притеснявам за пратките мииии  Cry Cry Cry
Четох, че вчера някоя мацка се похвали, че си е получила нещата от 08.07, а моите където са шипнати на 06.07 ги нямааааааа  Cry Cry Cry Cry
И тези в пощата....  дори не искат да ми дадат информация по телефона дали има нещо, защото получават пратките към 11ч, а вечер не мога да ги хванаааааааааааа
Направоооо....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Искам си всичките роклиии... тъж  Sad

# 50
  • София
ако това ще те успокои - аз днес си получих пратката от 01.07, така че спокойно - има време  Peace

# 51
  • София
ако това ще те успокои - аз днес си получих пратката от 01.07, така че спокойно - има време  Peace
На 1 поръчана или шипната?

# 52
Аз също чакам пратка, шипната на 2-ри (+ една от 7-ми). Ще дойдат, спокойно, аз имам обувки за колега в тази от 2-ри и вече наистина искам да пристига, абе малко не обичам за други да поръчвам, че винаги баш те се бавят  Mr. Green

# 53
  • София
шипната  Peace

# 54
  • София
шипната  Peace
Една идея ме успокои. ooooh!  Hug

# 55
  • Варна
Ти кой номер носиш по принцип, че си поръча 6-цата и ти е голям?!

6 нося по принцип, този отговаря на 8 поне. Peace

Аз получих вчера пратка, шипната на 8-ми и две, шипнати на 5-ти. Peace
Една, изпратена на 5-ти, полуих още миналата седмица.
Имам още една от 5-ти и 2 от 6-ти, които не са пристигнали все още. Мисля, че е рано за притеснения. Peace

Все още нямам достъп до кошницата си, от Асос явно не могат да ми помогнат... упътих ги да се консултират с IT специалист Mr. Green Ани, все се надявах, че се е оправило при теб, ама явно няма надежда... Close

# 56
На мен вчера ми донесе куриера от 01.07, а в пощата чакам от 02.07. Явно тогава е бил големия пазар, те тогава и по няколко дни ги обработваха, така че дано оттам е забавянето.

Нещо свежо за плаж за 7 паунда  http://www.asos.com/Asos/Asos-Slubby-Cape-Beach-Cover-Up/Prod/pg … =3&clr=Purple.

# 57
  • София-Лагера
Не се оплаквайте,аз чакам от 22.6 от 1.7 и от 7.7 Confused

# 58
  • София
И аз тук чакаща поръчки от 01.07. и две от 05.07! Cry

chockolina, както винаги страхотни неща си поръчала,   bouquet за темата!

# 59
Дами, препоръчайте ми тънко коланче (може да е флоралничко) което може да се увива около кръста два пъти. Трябва ми за една ленена туника- мисля че се досещате как точно трябва да стои  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт