Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 428
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за бързия отговор на chockolina

# 556
  • ...край Дунава
С chockolina, си преметнахме тази рокля: http://www.asos.com//Mango/Mango-Ruche-Front-Bandeau-Dress/Prod/ … .aspx?iid=1285989 , но и на мен е тясна, според мен отговаря на XS, а по етикет е S.  Tired Сега аз я предлагам, ако няма желаещ ще я пусна в продав. Peace

# 557
Я дайте някакви размери на тази рокля. на мен много ми харесва,а и ако се вмъкна в нея-пИрфектно! нямам бюст голям!

# 558
Sisley83 HugМного Благодаря,че ми драсна два реда за роклята!Бях готова да си я пусна. :oooo

# 559
С какво ви пристигат пратките сега?
С пощите. Само една пратка, която беше по-тежка(ботуши+дрехи), ми дойде с куриер.

# 560
И аз да се отчета с получена поръчка от 08. и 12. накуп.
Форумските ботушки и апреските на пума.
Много съм доволна, още повече от факта, че вместо черните пуми /за 22 п./ са ми пратили в сиво и циклама за 37 п.  Joy
имайте напредвид, че според мен са умалени поне с 1 номер.
Може ли линк към Пумите...
Ето това е линка http://www.asos.com/countryid/1/Puma/Puma-Snowbucket-Boots/Prod/ … 78&affid=3502  Peace
според мен си отговарят на номера, даже лееко по-големи ми се струват, може би защото са широки,а моят крак е по-тесен. Аз си взех черните и на живо са по-хубави отколкото на снимката.

# 561
  • Пловдив
Днес получих пакет от 03. 07, но имам непристигнала поръчка още от 28. 06 Rolling Eyes. Има ли и други с непоучени още от юни пратки? Tired

# 562
Oтносно апреските - аз съм твърдо 37 - 4 ук., но освен че са ми пратили друг цвят,но и номера вместо 4 е 5/на кутията пише 24 см. стелка-5ук./ Сега съм на работа и не мога да измеря с метър.
Кракът ми също е тесен. Апреските ми заспаха. Заслужават си цената дори и от 37 п.
Отново благодаря на Джогифен - благодарение на нея успях да ги поръчам.  bouquet

# 563
Да ви попитам нещо - пуснах поръчка с неща на манго като дадох за delivery  адреса на превозвача, а билинг-а си оставих моя бг адрес. Преди малко видях, че поръчката е отказана. Според вас дали е заради различните адреси, задължително ли е да съвпадат?

# 564
Нямам идея защо са ти я отказали, но аз когато сменям адреса и на двете отметки си давам желания.  Успех и дано някой по-наясно от мен ти отговори.  bouquet

# 565
Да ви попитам нещо - пуснах поръчка с неща на манго като дадох за delivery  адреса на превозвача, а билинг-а си оставих моя бг адрес. Преди малко видях, че поръчката е отказана. Според вас дали е заради различните адреси, задължително ли е да съвпадат?
За съжаление не мога да кажа дали е това причината, но е напълно възможно...И аз като пусках първа поръчка така, попитах момичетата тук и ми казаха че при всички май и двата адреса са на UK превзозвач. Ако нещата са неналични вече, може и за това да са ти я отказали, може и да е заради картата Peace
Не пише ли каква е причината за отказ? Rolling Eyes

# 566
 Confused Аз по-скоро си мисля, че причината може да е изчерпани артикули, но от друга страна нали се вижда има ли го, няма ли го нещото при поръчка  newsm78

Аз сега да питам пак...с моята мания за рокли  Joy
Има ли някъде място в сайта, където да са написани отзиви за даден продукт  newsm78
Гледах, гледах, харесах 1-2 роклета, то пък мой номер останали едни тесни и къси да се чуди човек как някой по така би облякъл подобна рокля  ooooh!

Тази ми харесва, но май и липсва още някоя и друга харбаличка, че гледам само 86 см е:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Dropped-Waist-Button-Dress/Prod/pg … t=3&clr=Cream
Някой да я има?

Този модел, но жълтата ми иде прекалено жълта, а комбинацията червено+бежаво нещо не я сващам, само аз ли съм  Crazy
http://www.asos.com/Asos/Asos-Summer-Dress-With-Twist-Bust/Prod/ … 3&clr=Redmink

Търся си нещо, което да прикрива налично небременно шкембенце, но нямам желание да е от моделите пуснато направо от раменете надолу, че още по-широка изглеждам в такова.

# 567
Аз поръчвам с моя си билинг и шипинг на превозвача. Имам 3 поръчки-нямам отказана.

Роклята дето си я менкате и аз я очаквам М и е абсурд да вляза в нея. Днес получих други неща на Манго от които само роклята пуловер ще ми стане си мисля но не ми се пробваше, че е доста боцкаща. Тя пък може да ми е широка в ханша, като я гледам... Чудя се какви са тези широки ханшове и нииикакво място за бюст(който не е кой знае какъв). Супер тъпа ми е номерацията им на роклите според която разликата между горната и долната част е 3 номера за мен.Което долу ми става, горе е абсурд да се пъхна!
 Получих и потника на Мис с набора долу. На мен цвета и материята много ми харесват, нооо моделчето е ужасно за мен. Стават раменете ми по 2! Чудя се как да му измисля начин за носене!

# 568

пуснах вчера манговски неща на УК адрес на превозвач,който е диливърския,но билинг адреса си ми е Бг и днес са ми шипнати вече!

# 569
  • На брега
Тази ми харесва, но май и липсва още някоя и друга харбаличка, че гледам само 86 см е:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Dropped-Waist-Button-Dress/Prod/pg … t=3&clr=Cream
Търся си нещо, което да прикрива налично небременно шкембенце, но нямам желание да е от моделите пуснато направо от раменете надолу, че още по-широка изглеждам в такова.
Симпатичен модел, но този цвят няма ли да те описва много?
Виждала съм много жени да носят по-късите моделчета, като туники, с тънки клинчета - дълги, 7/8 или 3/4. Можеш да носиш и някой модели туники или потници (1, 2, 3, 4...) с ластични панталони или дънки.  От секцията за бременни също излизат интересни неща. Попаднах и на разни модели на Манго, на дребни флорални и други мотиви - те оптически стопяват фигурата:). От трикотажните на Асос съм попадала на такива палатки, че поръчаният номер 10 е ставал на близка с 113 см гръдна и с почти такава талия Mr. Green... та ако си харесаш нещо, а има по-малки номера, питай за отзиви. Може да се окаже точно, като за теб.

Тези дънки как са, отговарят ли на номера си? Стават ли да се носят с провиснало дъно?

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 22:26 от NovaTema

Общи условия

Активация на акаунт