Препоръчайте хапчета против прилошаване по време на път

• 7 672
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • зад парка
...
Аз също бях така като малка , но отдавна ми мина! Не знам дали е вярно , взех книжка на 18 г., нали казват че станеш ли шофьор ти минава , при мен помогна  Laughing

Ако имаш проблеми с вестибуларния апарат, това важи само ако ти управляваш мпс-то. /доказала съм го емпрично/

Не мога да карам кораба обаче, затова пия хапчета по време на морски пътешествия  Joy

За протокола: има и дъвки за лошо. Всичко зад зъбите, докъдето усещаш, ти изтръпва и ти е все едно за следващите 2 часа.

# 16
  • София
На щерката давам кокулин и това спасява положението. Иначе е като гейзер след първия половин час като се качи на МПС.

# 17
Ако ще се променя надморската височина, помага да се дъвче дъвка с отворена уста.

# 18
Аз за себе си следвам това, което препоръчва Джуди, не чета в кола и не гледам встрани, нито надолу, от такова положение ми става по-зле. Но само на път с много завои, има ли денивелация...а също ми става лошо и при рязко тръгване и спиране, особено ако е често повтарящо се.

Дъщеря ми е същата, засега. След едно кошмарно пътуване до Гърция мин. година, когато й давах Кокулин, но не й помогна, по съвет на педиатърката взех капките Вомитусхийл. По-добре й действат, но не сме пътували на път с голяма денивелация. Подозирам, че никое лекарство няма да й помогне особено на такъв път.
Относно Дименхидринат-а, педиатърката ми каза, че не е много подходящ за деца.

# 19
Момичета, внимавайте много с дименхидрината ! Преди 2 години, когато синът ми беше на 5, буквално го надрусах само с 1/4 таблетка. Предпочитам да повръща, от колкото да изживея същия ужас като тогава.
Чувала съм, но не съм пробвала разни бабешки рецепти, като например смучене на бобени зърна, на костилки от маслина и други подобни  Laughing. Но те пак не стават за малки деца, защо има опасност от задавяне.

# 20
Аз се заинтригувах от гривните, които споменавате, на какъв принцип действат? И някой знае ли къде се продават, по аптеките ли?

# 21
  • София
Кокулин действа много добре и при страх от летене със съмолет! Simple Smile

# 22
И ние даваме Кокулин, като започваме приема от предходната вечер. Но хапнем ли преди пътуване нещо проблема е неизбежен, за това си позволяваме само обикновени солети.

# 23
Az sym pila Cerucal /церукал/ и деган и 2те ми помагаха

Общи условия

Активация на акаунт