СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Хехе, омирисах се на бебче. Много е хубаво. Но дано има наистина майчин инстинкт, че сега това крехко създание на няма и 3 месеца като понечих да го хвана, то не знам как да го хвана и как се държи бебенце, никак нямам усет и смелост. Дано когато си е мое съм по-похватна....

# 136
Честит рожден ден на Туиг  Hug
И на мен  Mr. Green

# 137
Живи и здрави да сте и двете! Сладки като тортата  Heart Eyes  baloni

Пожелавам ти на есен с песен   umnikuu после нов smile3509, още   car003, много  1swing и после вече може  baby

hbday

# 138
  Честит рожден ден Туиг!
  Честит рожден ден, Еовин!
Рачки, а? Пожелавам ви уютни подмоли, хубави луни, топли води и страхливи рибари! Или може би смели?  Flutter
  Дидранад, оцеляла съм след 3 илеуса, като само първия е бил  оперативен. Радвам се, че се е разминало всичко!  Hug

# 139
записвам се при вас с едно въпросче.Защо въпреки, че пиша редовно не ми се отразява в бройката на публикациите , а стои все на 3?

# 140
newsm59

Бъдете здрави и нека мечтите ви се сбъдват Wink

# 141
записвам се при вас с едно въпросче.Защо въпреки, че пиша редовно не ми се отразява в бройката на публикациите , а стои все на 3?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.msg14226649#msg14226649

# 142
Честит рожден ден на Туиг и Еовин  bouquet
Много усмивки, слънчеви дни и късмет! Hug Весел празник!

# 143
Наздраве! за ТуиГ и Ео!
Нека здравето и любовта са ви спътници.  bouquet

Дид настръхнах , ддобре , че еминало всичко Hug
Дрен, кага за последно беше на Кранево. Аз- миналата година. Само руски хотелчета и нищо мизерно не видях , е не бях там постоянно само минах. Ама ако това е мизерия  #Crazy

Като съм заспала следобед на климаика , най- края го включих, благословявайки ЧЕЗ, та сега съм свежа , наспана след пълнолуние. Та викам какво ще пием? Бирица и аз да си отворя , че в трите социални мрежи трябва да се отчета. Mr. Green Да се оплача и още прахосмукачката едната , най- мощната ми изкоря Самсунг на 12 г. Милото каза , че можело да се оправи но дали си заслужавало като 12 години - тя си е морално остаряла... та се чудя сега каква да си купя? Имам една немска не й знам марката , тя като стийммопа - не е отделно, а си носиш елмотора на дръжката . Това не си знае годините и бръмчи /немска му работа/, но много малка мощност - само 1000 вата.
Ееей, къде ги намирате такива мъже и торти да правят Peace
Силл, виж в темата на модовете мнения се отчитат само в някои подфоруми - Бъдещи майки, нашите деца и...  непомня , но в Клюто и тук не.

# 144

Честито на рожденичките! Весели и щастливи!  bouquet

# 145
  • Варна
Честити рождени дни, ТуиГ и Ео! Желая ви най-вече здраве, спокойствие и мечтания домашен уют!   bouquet

Дид, дано мъжът ти скоро си е в къщи и повече да не преигравате тая пиеса! Браво на теб, че си успяла да накараш  да се съобразят с мнението ти и да изчакат с рязането! Това не всеки успява да го постигне.   bouquet

# 146
  • Paradise
На двете рожденички - Туиг и Ео, честит рожден ден!
Живи, здрави, щастливи и засмени! Simple Smile

Споделям чудна разходка по ранни зори нагоре по реката, по скалите - просто прекрасно.
Стара планина ме зарежда и пречиства.

# 147
  • Майничка
Честит рожден ден на Туиг и Ео! От здраве, късмет, лИбов и мат`риални блага да се не отървете! Hug

Дид, дано не се случва пак! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 148
Честит рожден ден ТуиГ и Ео!Бъдете живи, здрави и много обичани Heart Eyes
Благодаря ти Вълкът с дълъг ник.Сега вече всичко ми е ясно.Бях решила, че аз нещо съм сбъркала - не съм значи Wink

# 149
  • София
Честито на Тиуг и Ео! Живи здрави да сте!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт