СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хо! Довлякохме си от Метро бутилка Мартини. А ето, че има и повод.
Честито, Ео! Честито, Туиг! Само хубавини ви желая.  Grinning

п.п. Анджи, обиколката на талията обяснява много неща. Изясни ми се проблемът, одма.  Laughing

# 151
Миналото лято, Роса. Аз не съм критерий, за мен навсякъде  тук е мизерно. Simple Smile Не съм посетила плажа все още, нито имам желание.
НАздраве за Ео и Туиг!

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 13:37 от Дренка

# 152
Видя ли поне ръба на Земята?  Heart Eyes

Ааа, Лилибонче, ако бях видяла ръба на Земята, щях и да чуя бученето на  мега водопада  Laughing  Хубаво е.. Heart Eyes Днес го повторихме пак.

# 153
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви от сърце за честитките и пожеланията!
Ео, весел празник и за теб от мен  Hug
За първи път от месеци насам излезнахме на разходка семейно заедно /само вожда го нямаше/, хапнахме сладкиш, пихме кафе, фреш ... не ми трябва повече, за да ми е хубав пракникът.

По стара традиция на днешния ден все някой се разписва в болницата. Този път беше милото. Вече втора седмица говори като Дарк Вейдър, вади тонове съкровища от носа си, но в момента, в който взе и да недочува го грабнах и на спешен кабинет. С тези командировки само дистанционно се лекуваше, а така не бива. Като гледам обаче каква торба илачи - тип бонбонки, му изписаха ... нещо не ми се чини да се оправи. Все си мислех, че след 14 дена боледуване е наложително да се изкара тежката артилерия, а то - Биопарокс, Тобрадекс в ушите, Отривин за носа. Не споря с лекаря, изпълняваме и се надяваме да се оправи.

# 154
  • Казанлък of all places
Наздраве, рождениците!
Споделям селски двор , пълен с 12 деца +прилежащите им 10 възрастни . + музика , която редува Гогол Бордело с детски песнички със Шантел с руски детски песнички с Металика с... Абе кеф!
А децата -без бебето- спаха на палатки на двора .

# 155
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Благодаря за добрата енергия и пожеланията за болния ми мъж  Hug. Споделям, че си го прибрах днес от болницата. Оставям го на отговорно гледане при нашите на Бистрица. Чист въздух, тишина, планинска свежест. Той веднага се зае да ми оправя лаптопа, който погина неизвестно защо; аз се захванах да бъркам пюренца и кашички за захранване.

Наградих се с посещение в Берьозка в Младост. Придобивките са страхотен сметанов сладолед, квас, още квас (ще се уча да правя хляб с квас), хрян за телешкото ми варено, водка за баща ми, и три вида сырок. Хапнах сырок с вареной сгушенкой, не знам какво означава плънката, но беше ф-а-н-т-а-с-т-и-ч-е-н!

Наздраве, рожденички!
Еоnewsm67, много любов да струи около теб и много положителни емоции!

ТуиГ,   bouquet само весели мигове на този ден занапред и много щастие в семейството!

# 156
  • Майничка
Вън се вихри буря, аз съм надула уредбата с валсовете на Щраус и въртя пируети на балкона с една циганска пола на волани (тя вече не се върти толкова, защото е мокра, ама карай Wink), а домашните гледат сеир от хола. Joy

Смазаха ме тези два дни жега, ей!

# 157
Жегата е смазваща точно, затова сега ми е като балсам за душата тази буря. Аз пък съм надула Бон Джоуви. Само се опасявам, че няма да мога обуя новите пантофки за принцеския бал по случай пълнолетието на принцеса Михаела  Laughing

# 158
  • Майничка
Естер, слагаш гумените ботуши, сандалите в пликче и дискретно се преобуваш в тоалетната. Laughing

# 159
Да...а после принцът ще ме търси из цялото кралство по гумените ботуши, които ще забравя под масата Laughing

# 160
Вън се вихри буря, аз съм надула уредбата с валсовете на Щраус и въртя пируети на балкона с една циганска пола на волани (тя вече не се върти толкова, защото е мокра, ама карай Wink), а домашните гледат сеир от хола. Joy
Смазаха ме тези два дни жега, ей!
Гаргамелче, сериозно ли говориш newsm78? Не ти ли е тясно на терасата?

# 161
  • Paradise
Бурята и при нас започна.
Крайно време е да се разхлади.

# 162
Да, особено като си гледам писанието от снощи, колкото иконки съм насвяткала, все едно аз самата съм била насвяткана, а то не, нито капка алкохол не съм пила, само толкоз жега, че чак полепва.

# 163
  • София
Споделям, че Пловдив е прекрасен. И че една нощ е крайно недостатъчна.
На главната един белобрад дядо свиреше на китара и така сърцато пееше любовни песни, че се спряхме да го послушаме. И фонтаните. И тази огромна книжарница Хеликон. И всичките магазини "Александра". Красота.

Честит рожден ден на всички празнуващи!

# 164
След бурята е невероятноооо! Свежо и въздуха помръдва. Обичам такива летни бури.

Общи условия

Активация на акаунт