СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Майничка
...Гаргамелче, сериозно ли говориш newsm78? Не ти ли е тясно на терасата?

Ама как тясно, моля ти се, още не съм стигнала 1,80 радиус на талията, нищо че натам вървя! Crossing Arms
Пък терасата е дълга 8м...

Да видите обаче как скоростно се прибрах, когато дъждът ме погна навътре. Joy

# 166
  • Пазете Гор
Над градинката ми се изваля градушка - едричка, ама за щастие слаба, та почти няма щети. Едва овладях повикът на паниката да търча да разпъвам найлони на лехите. Стоях на прозореца и тихичко се притеснявах.
Мина. По Яворов с хепиенд.

# 167
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
А нас ни подминаха и бурята, и дъждът, и градушката. Но въздухът е свеж и прохладен, даже застудява леко.
Пак съм наздраве с бира. Нищо, че не е горещо навън.  Laughing

# 168
  • о`майна лунна нощ е
Валя страхотно ... разхлаждащо за момент, задушаващо после  ooooh!
Ето обещаната торта - http://media.snimka.bg/9011/024277792.jpg?r=0
Вкусна и от сърце.
Наздраве от мен. Не се омаях вкъщи, но комшиите ме довършиха с чаша вино. Добре, че асансьорът спира точно пред нас  Mr. Green

# 169
Супер е, браво на мъжа ти, Веси. Hug
А нашата дядо ми и сложи бенгалски огън  Joy

# 170
  • Москва
Привет, Споделете   bouquet

Ео, ТуиГ, да сте живи и здрави. Все благинки покрай вас да има   bouquet   bouquet

Didranad, сгушонката е мляко със захар, но не мога да му схвана точно технологията на приготвяне. Обаче сырока е супер

# 171
Аз май така и не ви казах, че сырока се оказа, че не е моят десерт. Още се намират вкъщи от тях, много ми натъртва тоз пълнеж, извара ли е, що ли, та спокойно ще има в Берьозката колкото искате, щом няма да го нападна аз  Laughing

# 172
  • Варна
Остарях с още една година. Grinning

# 173
  • Майничка
Честито и на теб! bouquet

# 174
  • Варна
И ти ли? Ха честито!  Grinning

Пих бира, продължих с мартини и сега едва уцелвам клавишите.  Laughing

# 175
  • Казанлък of all places
Братовчед на мъжа ми се прибра в България след 13 години емиграция. За две седмици де.
Та и ние пихме и пушихме след бурята на въздух. Утре пак.
Наздраве!

# 176
Честито и на Дон Домат  bouquet
Аз така се наядох с череши, че не мога да се мръдна Crazy От кога ги чакам да им падне цената!

# 177
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито на Ео, Веси и Дон Домат   bouquet
Бъдете здрави и щастливи  Simple Smile

Вчера ни спряха полицаи, а бяхме забравили, че гражданската отговорност е изтекла.
Глобата е между 400 и 600 лева  ooooh!
За мен е несправедливо, особено като се вижда, че човек си я прави, и просто е пропуснал срока.

# 178
  • Варна
Я, тук се пие, а аз седя настрани - честито на празнуващите с розе на Катаржина. Мнооого потно!
Успяхме да стигнем до плажа, което е малка победа на тялото. Зъбният емаил издържа 10-те лева за чадър. Второй раз не будет! Прибрахме се с приятна умора и торба ситни цветни камъчки.

# 179
о, Деси, миналата година попаднах в такава ситуация. На нас ни казаха директно 600 глоба. Много се кефят на този пропуск, да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт