СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • о`майна лунна нощ е
Деси, заслужава ли си да поспорите в съда? Понякога се случва да си напишат актовете зле и НП, които издават после - падат.

# 181
  • Майничка
Яли ли сте сутляш с гъби и пресен лук?
Трябваше да е ризото, ама реших да се направя на кокона и да сипя сметанката през прозореца, без да се надвесвам над жегавия котлон, загубих равновесие, стиснах здраво кутията и... Mr. Green

# 182
Чак сега ставам Whistling Що така се получава?
Като съм в София по-рано от 11 на обяд не мога да си отворя очите. Като съм си в къщата в провинцият с кеф ставам понякога дори в 5, понякога в 7 или 8.

# 183
Аз от 4 дни съм в отпуск и се ококорвам в 7. Гадните навици умират бавно:D

# 184
Еовин, замина ли вече някъде на почивка?

# 185
A, не, още не съм се напразнувала  Joy
В сряда май отиваме за няколко дни на балкан.

# 186
От сряда го дават захлаждане на времето да знаеш Joy

# 187
Яли ли сте сутляш с гъби и пресен лук?
Трябваше да е ризото, ама реших да се направя на кокона и да сипя сметанката през прозореца, без да се надвесвам над жегавия котлон, загубих равновесие, стиснах здраво кутията и... Mr. Green

Joy Joy Joy

# 188
Не сме яли такъв сутляш ( много обичам мляко с ориз, пу пу, ама точно съм си влязла в най тесните дънки, още 2-3 кг ми остават до идеалната формула, и само стискам очи при мисълта за любими калорични вкусотии). Обаче скоро се зачетох на етикета на прословутия ми специален ориз за мляко с ориз- писали онея ми ти арийци отзад- приготвя се с мляко, вода или доматен сок  Shocked

# 189
  • Майничка
Рокси, доматеният сок е за кризисни ситуации. Joy

По Виденовата зиме правехме една изгъзица, неизвестно защо кръстена "гръцка трахана" - размито в бульон доматено пюре с попарени в него трошички от домашна юфка и обрани остатъци от буци саламурено сирене (онова натрошеното, дето остава, като се извади буцата). И за разкош и витамини - отгоре ситно нарязани с детска ножичка 2-3 листенца магданоз. Бррр! Sick

Вече 14г. оттогава не готвим спагети с доматен сос. Mr. Green

# 190
  • о`майна лунна нощ е
 Sick

# 191
  • Пазете Гор
Днеска карах с включено отопление в колата, ама на макс. Абе не е чак толкова страшно, колкото звучи.
Пр**ба се датчикът, дето включва перката за охлаждане на радиатора. Та въпреки това трябваше някак да се охлажда двигателя, та затова.
33 лв струва анджъкламата и я смених за около 25 минути, ама преди туй трябваше на два пъти да пресека града, че и в задръстване да подрема. Нейсе.

Един познат три години яде само доматен сос с малко оризец. Майка му му го сипваше в буркан за обед, пък бурканът се поразливаше и окапваше износените му дънки.  Много искаше да има кола, горкия, а то в семейството му (баща, майка, сестра, зет и техните три деца) работеше освен него само баща му- караше боклукчийски камион.

Бачкаше момчето и най-накрая спести за един опел кадет. Ех, колко горд беше... Когато си уреждаше среща, казваше:"Ще дойда с червен Опел комби, инжекцион". Дреме му на някой инжекцион ли е...
Все по работа срещи, не инакви, той май до към 28 година си беше девствен. Може би и после.

# 192
Куркума, носи си малко пвс лента, скоч или изолирбанд.
Вадиш двете кабелчета от датчика, допираш ги на късо, изолираш, и си житкаш с постоянно включена перка.

# 193
  • Пазете Гор
Зависи от колата, Вълк. На някои перката работи винаги, ако шунтираш датчика. Трябва да разваляш мостчето всеки път, когато я оставяш, или да вадиш минуса от акумулатора. И трябва да срежеш преди буксата, а ако я пазиш , освен изброеното от тебе трябва и парченце кабел, около 6 см, поне 1,5 кв. На старата ми щайга си бях направил подобно, ама с ключе в купето.

Едно старо гадже станало нещо като професор по патоанатомия в чужбината. Бравос!

# 194
Ей, отдавна не бях имала такава хубава раздумка и вечер в приятна компания. Мише, всеки месец трябва да си правим рождени дни, веднъж мой, веднъж твой, веднъж на систъра и така  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт