СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
 Joy
Aз съм за. Отивам за един душ и качвам снимките Simple Smile)

# 196
  • Paradise
Споделям празник на Карлово и 174 години от рождението на Васил Левски.
За първи път в най-новата ни история (разбирайте от пукването на демокрацията) нямаше кой знае какви държавни величия и липсваше президентът.
Най-важният гост беше Кристалина Георгиева.

Дяконът не заслужава този народ!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 09:16 от Пипинс

# 197
Понякога си мисля, че тези герои като Левски и всички други, ако можеха да видят тази България, за която са се борили и за която са умрели, щяха да се превъртят в гробовете си от мъка.
Жалко за такива достойни хора като него.
 Едно време той се е гордял, че е българин.
Сега доста хора се срамуват, че са българи.

# 198
  • Пазете Гор
Ех, девойки, недейте така...на едро. България от 2011 е в много отношения по-добро място от България 1870, да речем. Е, в някои е и по-лоша, де.

Не мога без дребните. И без по-голямата. Мама му стара, имах се за по-корав!

# 199
Ох , Куркума и аз така! Сама съм - само с котака и ми е криво. Много ми е криво...

Не знаех че сови могат да издават такива жизнерастни песнопения. Отварям очи от птички , летящи с голяма скорост и навлизайки в моя балкон. Чуваха невероянтни визгласи. Викам да не сънувам? Тук на високото само гарги. Позаслушах се и чувам тихичко мечене като сирена за противовъздушна отбрана. Гледам котака легнал на балкона, а совите / после видях , че са сови / си играят с него като го дразнят с весели възгласи , "Хвани ме, де".

От какво може да се счупило стъклото на тавана от горе? От жеги може ли? Там са се настанили.
Двойка - много са сладки!

Доброоо ви утро , споделетееееее!

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта синковецът се събуди в прекрасно настроение. И комшиите до петия етаж включително разбраха за него щом влезе във ве це-то и се разпя с пълно гърло "Шефът ми рече `айде де, пари нема, действайте ....". Звъннахме и на баща му, за да повдигне бойният дух на бригадата с този поздрав. Попя им от сърце детето. Поне им създадохме настроение  Mr. Green

Добре, че нямам котка /примерно/ вкъщи. Като сме купили съдомиялна, не означава, че в нея може да се мие всичко. Свеки-съкровище ми сбръчка шейкъра на студен чай  smile3511. То надпис като слънце има да не се мие по този начин, но нали някой трябва да ги прочете!!!

Допивам изстиналото кафе и се отдавам на работа. Човешко ли е в тази жега?

# 201
Аз отивам на планина.
Ако не се появя до събота, значи съм се гътнала от безинтернетие. Blush

# 202
Аз отивам на планина.
Ако не се появя до събота, значи съм се гътнала от безинтернетие. Blush

Е ли е възможно да ти се случи? Grinning Ео , желая незабравима почивка Hug

# 203
То там ще да има обхват, бре, Мише. Вземи си лаптопа и се включвай от време на време да казваш по едно дзак, че и аз съвсем ще избудалея без някой да ме пита през 10 минути дали принцът ще се обади  Mr. Green

# 204
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз, на мястото на Ео, щях да се изключа за три дни от технологите и да зяпам природните гледки само. Е, то е и въпрос на възраст може би.  Crazy

Чувствам се като прасе. След диетичната закуска с овесени трици и обезмаслено мляко, се изкуших от една "принцеска" на барчето ни и ойде коня у ряката. След 10 минути влизам в служебна среща, а цялата ми енергия е отишла в стомаха.  Mr. Green

# 205
 Joy
Мисля, че всички вече се светнахме за отговора на този въпрос, мила ми Дорис.  Crossing Arms

# 206
Да, бе. Той корабът-майка подсказва, подсказва, ама чак телефонни номера едва ли праща.  Joy
- Защо не ми се обажда принцът? - Ама той има ли ти номера? - Не!  Joy

# 207
# 208
  • Бг
Добро утро и от мен, Споделете !!!
От сутринта се чудя всички мъже ли са от Марс, или има и такива от планетата Земя. Нервички вече нямам, но стига съм се оплаквала.
Желая на всички един прекрасен и усмихнат ден днес, надявам се и моят да стане такъв, имайки предвид, че сутринта започна с грозен и грандиозен скандал. Струва ми се, че ще послушам съвсем скоро съвета, който давахте на Ео, няколко страници по назад в тази тема или може би беше в предишната.
И Ео, ще чакаме прекрасни планински пейзажи като се завърнеш  Wink.

# 209
   Девет мадами от една зодия (най-шумната и жизнерадостната  Laughing) събрани в двор с дълбока сянка под зарзалата. Страхотен предиобед Heart Eyes
 Роса, снима ли ги совите?
Ео, хич даже и не взимай лаптопа-той ти е верен целогодишно, дай му 3 дни отпуска  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт