СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Саня, успех!

# 226
Що така бавно ми минава тази седмица Rolling Eyes Егати му Whistling

# 227
 Саня, успех и от мен  fingerscrossed
Всяко лято в най-големите жеги се замисляме за климатик, като захладнее, се отказваме "чак пък толкова, издържа се".  Joy
Ох, същите сме и ние  Rolling Eyes Затова сега съм обърнала коремче като риба на сухо  Laughing

# 228
  • о`майна лунна нощ е
В такива жеги благославям първия етаж. Климатикът се пуска рядко.

# 229
  • Paradise
За пореден път се оказва, че моите колеги в Австрийско не чуват петлите, що се касае до бизнеса по родните географски ширини.
Имат още един едничък шанс, ако искат наистина да направят нещо на родния пазар, иначе ще го гледат през крив макарон, колкото и да са велики и намбър уан.

# 230
Успех на изпита Саня! Само спокойно и всичко ще е наред.Аз например 3пъти ходих на изпит.Само като го видех изпитващия и ръцете и краката ми почваха да треперят като лист.Инструктора ми се беше видял в чудо.Като не бях на изпит всичко е ок, дойде ли изпита ставах друг човек.Луда работа.Накрая една приятелка ми даде някакви билкови хапчета за успокояване.Дали от тях или от идеята, че съм успокоена  Thinking и се справих без забележки.Така че извода за мен е по-спокойно само.Дори сега ако се чувствам нещо супер изнервена не припарвам до колата, да не си намея белята Mr. Green

# 231
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Саничка, ще се справиш, бъди уверена! Ние как му треперихме на шофьорския изпит на щерката, а тя пък беше като трепетлика, пък на - справи се от раз. Хубавото е, че и ДАИ-ци знаят, че изпитваните се притесняват. Мушни едно-две мента,глог и валериан за успокоение; вдишай дълбоко десетина пъти и карай смело! Стискам палци!

За климатика и ние така - второ лято караме в новото жилище и всеки юли се заканваме да съберем пари за климатик (като ще е, да е качествен!  Laughing), накрая се изнасяме да спим на къщата на Витоша и парите отиват за бензин.  Grinning

# 232
Саня , ще се справиш! Само без паника - лош съветник е.
А вчера в някои новини не помня по коя ТВ казаха - на листовки - само с компютърна грамотност.  Адмирирам!

Ами ние сме с два климатика и единия по- мощния като го пусна , макар и на икономичен режим + два фризера - сметката си набъбва... Ама си е необходимост - особено , когато си на покрива. Тук без климатик е невъзмижно. който ще купува , препоръчвам "Дайкин" не се усеща , докато китайската евтиния ... Не ми се коментира Twisted Evil

# 233
  • о`майна лунна нощ е
Успех за Саня и от мен! Че няма да си спокойна, е ясно. Просто бъди уверена, че караш добре и по правилата.

# 234
  • Москва
Саня, успех и от мен. Все будет как надо

Вчера посетих " Березка"-та.. Честно казано-разочаровах се. Сырока беше прокиснал, нямаше половината неща, които очаквах да има. Родителите ми казаха, че вече никога няма да опитат сырок даже. Поне прянките с мента са добри.

Нещо не ми се споделя напоследък, само чета.

# 235
Споделям, че една от новите ми рокли, които си купих онзи ден ми стои перфектно newsm44

# 236
  • Варна
tzarina поздравления!
Саня пожелавам ти късмет, стискам палци.
Споделям: днес ужасно ме болят краката Sad

# 237
Благодаря ти!
Мен ме болят краката, когато ще вали например. По-точно ставите и коленете Grinning

# 238
И мен ме болят краката, щото катерих тука тоя ми ти Мелник.
Една плюнка град, ама всяка къща - орлово гнездо, едни отсечени пътеки-улици, как не се пребих. Crazy
На Роженския манастир ходихме също и беше много хубаво там.

# 239
Ние така и не успяхме да стигнем до този град. Колкото пъти насрочваме пътувания, все нещо се случва и се отлага.

Общи условия

Активация на акаунт