СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Че тя денивелацията там е 10, най-много 20 метра. 1981г се прибрах на автостоп Мелник - Дряновец за два дни.

# 241
  • Paradise
Ео, ти и лаптопа ли мъкнеш с теб?
Не е лесно, не е Laughing
(с най-добри чувства го казвам! Hug)

Саня, ще се справиш! Споко!

След днешния ден и разни приключения ми е доста криво.
Правя едни равносметки, едни "за" и "против", пиша от 2 часа един мейл; пиша, трия, пиша, трия..., май е по-добре за утре да го оставя, нали, казват, утрото е по-мъдро от вечерта.

# 242
Успех, Саня!
Горещо, а Споделете?! Поне при мен се не трае Grinning

# 243
  • Пазете Гор
А, Вълк, над Мелник съм палил съединител на двулитров дизел, има си баири.
Жега е, Дедо, жътва е. Иди, вземи един клас, разтрий го в ръка - рони се.

Я да се условим: нови рокли, и особено бански, без снимка не честитим!  Crossing Arms

# 244
И при мен се не трае. Жегата де. Уж поваля, ама само се полигави и не можа да обърне въздуха така да се каже.

Саня, успех.

Пипинс, аз почна ли да пиша, трия, пиша трия, наистина го оставям за известно време, преспи го пък после го напиши по-скоро от раз, както ти е отвътре.

# 245
Тия автобуси и влакове взеха да горят като бенгалски огньове.
При нас заваля, тихо и кротко, но стените не могат да изстинат. Откъм Шумен, Търговище и Попово гърми, като за световно. Можеш вестник да четеш, светкавиците се сливат.

# 246
Уха, как обичам такава буря, да трещи и да светкави точно така...ама няма...

# 247
  • Paradise
Не било хубаво днес да гърми (нали е денят на пророк Илия); според старите поверия орехите щели да са кухи и шупливи; реколтата - много слаба; само виното щяло да е добро.
Само че аз съм леко объркана - едни празнуват по стар стил, други - по нов.
Тези поверия по кой календар са, не знам.

Тази година има ръст на пожарите (всякакви); до момента - 2 пъти повече от миналата.
Слава Богу, почти няма жертви.

# 248
Пипинс,
стига ми виното да е добро! Наздраве казвате ли си тук по-често Grinning

# 249
  • Москва

Лека нощ, Споделете   bouquet

# 250
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Тц, Дедо, наздравето е кът напоследък. От жегата ще да е. Тази вечер съм на мартини (няма бира  Confused)

Споделям едно неочаквано обаждане. Всъщност бях го очаквала преди година, после спрях да се надявам и ето, че днес се отвори една врата и за мен.

# 251
  • България-Швейцария
Днес е един от онези дни, в които ми идва да тегля една дебела черта на всички 20-годишни усилия да съм една от добрите в престижната си уж професия и да отида да работя в някой бар в Швейцария.
На ръба съм, само една капчица трябва, за да ми прелее напълно чашата.
Франкът удари лев и седемдесет, какво пък...

# 252
  • Пазете Гор
Ти може и да се чудиш, а аз не в бар, ами в обор в Швейцария отивам, де да можех. Моята капчица капна вчера...

Има 4 души, които преди това искам да набия, и на още трима - по едно шамарче. Те са от ония, дето шамарчето ще им стигне да се напикат.

Тюх, размечтах се, а трябва да тръгвам за при тях. Няма обор, няма Швейцария.

# 253
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Саня, стискам палците Flowers Four Leaf Clover

# 254
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
СиТрамелче, това сякаш аз съм го написала.  Wink Само дето мечтата ми е китно хотелче в Австрия или Германия - от рецепционистка до камериерка се разпростират професионалните ми хоризонти.

Стискам палци Саня да почерпи днес!  Flowers Four Leaf Clover
Дайте малко положителна енергия и към мен, че днес имам важен разговор по обяд, дано да е и положително съдбовен.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт