СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  Давам положителна енергия и хубави мисли, комуто е нужно.
Снощи се събуждаме едновременно с половинката от капките дъжд затропали по ламарината и казваме едновременно "Ееех, че кеф!" Не мрънкам много, ама горещините ме направиха нерабоспособна, раздразнителна, неконтактна и грозна Simple Smile
  И аз искам в китно хотелче. Дали някой няма да иска нахъсан български персонал?  Thinking

# 256
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Иска, Ели, иска.
Щерката нали е барман в хотелче в Алпите и разказва, че собственикът (турчин, естествено) предпочитал да наема българи - в 3-те му хотела работят 6-7 български студенти и по един македонец, руснак, румънец, испанец и други подобни. Сезонна работа, много извънреден труд, ниско за тях и високо за нас заплащане - всички доволни.
Дошло ми е да си скрия дипломите и извадя на показ готварски и домакински умения, може и по-добре да се устроя.  Joy

# 257
Ба, аз готварски и домакински умения нямам, дипломите и да ги имам...все тая...Жива умряла съм  Joy

# 258
  • о`майна лунна нощ е
Вече няколко дни сме подложени на земетресения. Не знам какво толкова къртят и оправят около кантората, но е нетърпимо вече. Мониторът ми се тресе  #2gunfire
И дипломи имам, и готварски умения колкото да не умра от глад, така че ще оцелея.

# 259
Ако затръгвате за Швейцария, Австрия, Германия или където и да в онази посока, да не ме забравите. Всичко правим, муцка, както казваме в нашия офис.

# 260
  • Майничка
И ние честичко се смеем с благоверния, че имаме алтернатива - имаме си и дипломи, и удостоверения за стаж за готвач и сладкарка, от глад няма да умрем. Laughing

# 261
Внимавайте какво си пожелавате ( и от какво се страхувате), че се сбъдва   Confused

Аз май почнах да сънувам пророчески сънища. Вчера сънувах един приятел, ставам след това, включвам си компютъра и о! изненада, той имал рожден ден. Тази нощ сънувах, че закъснявам за матура по литература, а баща ми гледа кокошки в двора. Обадих му се да го подканя към сбъдване на съня, а той рече, че щял да си купи една замразена в моя чест  Laughing

# 262
  • о`майна лунна нощ е
Малко настрана от темата, но на РД на вожда нали милото му направи тортата. Наредили сме се на масата родата, сред присъстващите хлебар, който работи като IT специалист, сладкар, който ремонтира машини, вкл. автомобили и накрая шивачът им беше направил торта. Та какво са дипломите на тези времена.

# 263
  • Майничка
Споделям смесени чувства, като онзи, дето гледал новата му кола да пада в пропаст, барабар с тъщата.
№2 си разказва (интересно, при това) приказката за принцеса Аврора и принц Михлюл (вероятно Бехлюл, имаше такъв образ в някой от сериалите). Да се смееш ли, да плачеш ли! Mr. Green

# 264
  • Варна
Благодаря за добрите думи, Споделете. И за палците също. Книжка нема тоя път, казаха, че другия щяло да има.  Laughing

# 265
  • о`майна лунна нощ е
Приеми го от добрата страна. Още малко стаж зад волана с инструктор до теб ще ти дадат по-голяма увереност и опит.

ПП - и аз се класирах от втория път.  Peace

# 266
  • Майничка
Саня, здраве да е, следващия път! Hug
За срамотиите, аз се класирах от четвърти път, даже тогава инструктора ми плати таксата за изпита, за кадем (пък и като малка компенсация за огромната бройка допълнителни часове, които си бях платила). И пуста скръндза, да не станат зян чуждите пари, минах...

# 267
Благодаря за добрите думи, Споделете. И за палците също. Книжка нема тоя път, казаха, че другия щяло да има.  Laughing
Вторият път винаги е по-сигурен и по в кърпа вързан от първия. Изпробвано, да знаеш Laughing

# 268
Въобще не отидох втори път и все още нямам намерение да ида. Rolling Eyes

# 269
  • България-Швейцария
Дзак Crazy
Жалба до Мтел ли да подавам сега или мъж ми си е в занаята?
По незнаен начин преди малко ни е слушал как си крещим с шефа, целия разговор!
Че и нахален, звънна след това да ми чете конско, трябвало било да се успокоя, да се стегна и да издържа (защото лудницата продължава, мислех си само аз, че е свършила).
Ужас значи, ако толкова лесно се преплитат линии, къде е privacy-то в цялата работа, ни'къв мобилен няма да ползвам повече Naughty

И знам, че ще ме освиркате, но аз след второто късане доста покарах без книжка, следващия път минах без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт