СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Споделям, че до морето остават само 8 дни. Йеее.
Като си спомня как миналото лято започнах броенето от 63, реших тази година да не си го причинявам.
Споделям, че намерихме нашата кола след много мислене и търсене. Той я избра, а аз я искам.

# 271
А кой ще я из/плаща Laughing?

# 272
  • София
Който я е избирал. Аз съм дама, все пак.  Laughing

# 273
.... Аз съм дама, все пак.  Laughing
Много хитро Laughing Това ще си го вкарам в репертоара с ,,удобни,, реплики Peace

# 274
  • Пазете Гор
Да си купиш кола е от хубавите моменти. Всред топ 10 е за мен. Все да ви е хубаво с нея, every me.

Когато съм на море, обичам да оставя колата си наблизо. Под маслиново дърво, ако има.

Не е еко, но го обичам.

# 275
В близост до плажовете трудно се намират места за паркиране.

# 276
  • Пазете Гор
Много зависи от плажа, tzarina.

Ей така се чувствам, а да знаете, че рядко усещам музика.
И за тебе, angelina.bgk: http://www.youtube.com/watch?v=kVUZuVZWHkk&NR=1.

# 277
  • София
Все да ви е хубаво с нея, every me.
Благодаря, благодаря!

# 278
  • о`майна лунна нощ е
И знам, че ще ме освиркате, но аз след второто късане доста покарах без книжка, следващия път минах без проблеми.

... но със сигурност си била в пъти по-внимателен шофьор, отколкото маса други колеги с дълъг стаж и самочувствие до небесата.

Още малко .. само ден/два и ще се зарадвам тихо ...  по терлички на един малък успех. Малка крачка, без която не можеше. Бягането после ще е страшно.

Милото май ще си остане в командировка без прекъсване. Чудесно просто  Confused Confused

# 279
И аз съм от сдобилите се с книжка от втория път, когато, за разлика от първия, карах безобразно ...
Логика никаква  Rolling Eyes

# 280
Ако се чудите как да похарчите 22 милиона:

Арабският шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахиян избра нестандартен начин да похарчи 22 млн. долара. Той разпореди на служителите си да изпишат името му върху остров, намиращ се на 15 километра от столицата на Обединените Арабски Емирства - Абу Даби. Направените изкопи се пълнят с океанска вода при идването на прилива и формират надписа HAMAD - първото име на шейха. Големината на буквите е такава, че може да се видят дори от открития Космос

# 281
  • Москва
Какви развлечения си намират хората.. Другият път, когато не му трябват няколко милиона, може да ми ги дари безвъзмездно. Няма да ги върна

Привет, Споделете   bouquet

Споделям мечти за силна буря с мнооогооооо дъжд, вятър и гръмотевици.И ако на другия ден е поне с 5-6 градуса по-хладно....

# 282
Е нищо Саня, следващия път ще успееш! Проблема при тези изпити е, че часовете са много малко.Повечко се иска, за да се понаучиш.Защото и с книжка цял живот се учиш.На мен най-страшно ми беше да седна сама зад волана.Като бях с някого ми се виждаше по-лесно....Но аз съм пишман шофьорка.От тези дето много ги обичат всички изнервени мъже зад волана Joy

# 283
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз пък днес два пъти размахвах среден пръст като шофьор и един - като пешеходец.
Времето, за което трябва да се преминат някои кръстовища си е направо подигравка, да не говорим, че  междувременно се опитват да те сгазят някакви, които са в правото си.

На моя изпит тръгнах на ръчна, но беше благосклонен изпитващия.

# 284
Ако се чудите как да похарчите 22 милиона:

Арабският шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахиян избра нестандартен начин да похарчи 22 млн. долара. Той разпореди на служителите си да изпишат името му върху остров, намиращ се на 15 километра от столицата на Обединените Арабски Емирства - Абу Даби. Направените изкопи се пълнят с океанска вода при идването на прилива и формират надписа HAMAD - първото име на шейха. Големината на буквите е такава, че може да се видят дори от открития Космос

този пич си е нестандартен отвсякъде. В ФБ един от албумите ми е art cars- всякакви невъобразими и редки коли, които си събира в огромен хангар във формата на пирамида насред пустинята. Води се национален музей на колите Simple Smile и ти, Рокси, имаш коментар под албума Simple Smile
иначе тоз шейх харчи пари и за медицина, има болница.

Общи условия

Активация на акаунт