СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Аз и под това бих кликнала 'лайк', но някак съзнанието ми трудно възприема подобно богатство и разточителност  Blush

# 286
  • Казанлък of all places
Споделям неочакван подарък- половин свободен ден в Истанбул! Да, 38 градуса е тук,да,вятърът те кара да се чувстваш като в калорифер,да, причината за този свободен ден не е много шриятна,но това си е половин ден без служебни задължения! Сега много бързо трябва да реша дали да е музеят Пера,Топкапъ или Долмабахче. И да освободя малко място на картата във фотоапарата.
Куркума,сигурен ли си,че не сме пили някога някъде заедно?

# 287
Споделям, че някакъв идиот ми е надрал колата с ключ, докато бях на почивка Sick

# 288
Ех , Ангелинкооо, само едина час искам ма д съм с теб - на чай- аз ще ти кажа къде. Т. е. мога да те заведа, не мога да кажа  Embarassed
Саняяя, много пъти:  Hug И не се отказвай - нивгаш! Имам колежка , която не занае кой педал за какво е и успя , от втория път но има книжка и кара по- често от мен. Дано не я срещам на пътя...
За сетен пътт се убедих , че кокурсите се обяват за "свои", "мои " /или както се наричат/  хора и  това нещо ми къса в душата , че за 23 години нищо , ама нищо не се променило. Сега търся мои човек във всички сфери - даже и кирепичени тухли мога да правя , Дипломите за икономист и за фин. юрист ги зармразаавям дълбоко ! Не ми трябват . Изобщо!
И това , че някога си трил седалките в аулите на МГУ им. "Ломоносова" - не върви , ама изобщо, оБидно е....
Много е обидно!
И за да не става темата тегава искам да пшокаж нещо   с тоова :
Това е рисувано от турски военен, койтото докато не напуснве армията на НАТО няма право да напусака страната и пр. пр. Гадно... А?
 И понеже сме от аршин кажете ми как да го намеря тоз човек? Изчезна...  дайте поне методи..

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 11:41 от Рòса

# 289
  • Москва
Роса  Hug Именно заради казаното от теб се замислям дали искам да се върна в България след завършването на университета.

Споделям някакво кофти чувство на тревожност. Дано е просто от нерви...

# 290
  • София
Споделям някакво кофти чувство на тревожност. Дано е просто от нерви...[/b][/i][/color]
Много отдавна мисля дали да ти го кажа, знам, че вероятно ще те раздразня, но обърни си внимание, тези постоянни негативни състояния не са на добре, нито минават самички. С годините става по- зле и убеждението, че действителността е негативна се затвърждава. Има ред неща, които могат да се направят, от йога с добър учител, до терапевт, но важното е нещо да се предприеме. В крайна сметка е по- гот да си щастлив без причина, отколкото да си нещастен без причина. Надявам се, че няма да приемеш зле написаното, казвам го с най- добро чувство и без обвинение, всеки от нас си има и си е имал слаби моменти. Кураж! Hug Hug

# 291
Азазел , в противоречие на Бояна , която , чета с удоволствивие .. Не моля , махай се - тук няма място за БГ уни- та - та за  руски, пътяяяяяяяя. Аз и сега го мисля , но сама , а нали знаете , все още имам дете ученик...
Бояна , дай някакави координати на ЛС , сериозна съм , не мога повече да се събуждам сутрин с мисълта за още един "празен" ден. Не  мо- гааа.........

# 292
Защо ти е празен деня Роса? Има ли причина?

# 293
  • София
Бояна , дай някакави координати на ЛС , сериозна съм , не мога повече да се събуждам сутрин с мисълта за още един "празен" ден. Не  мо- гааа.........
Не мога да се ангажирам с такива неща. Всеки си има свой най- добър начин да се справи с тези неща. Не вярвам в универсалните гурута и не смея да препоръчвам когото и да е. Като акъл мога да дам само, ако се търси терапевт той също трябва да е преминал терапия, иначе само може да навреди. Но има и други решения, за всеки е различно.
 Често практически, без да е нещо специализирано, за всичко най- много помага действието. Тръгне ли настроението на зле е време за градивни действия, от прекопаването на леха, до боядисването на стена, нещо, което дава резултати и удовлетворение на мига. И душевна хигиена, която да елиминира контакти с негативното, например, новини и срещи с други хора в негативно състояние.

ПП Рòса С работата нещата оправиха ли се? Ако не се някак е естествено да се вкиснеш. Всичко ще се оправи, сигурна съм. Hug

# 294
Мразя да чета , написаното вече в дебелите гниги. Мразя!
Извенете ме , споделящи - всеки има своя миг на ... какво... не занам . До скив.

# 295
  • София
Мразя да чета , написаното вече в дебелите гниги. Мразя!
Извенете ме , споделящи - всеки има своя миг на ... какво... не занам . До скив.
Сори, че те раздразних. Явно ме бива в това, дори една позната, с която работя предлагаше да си направя визитки- Бояна Ламбер- pain in the ass.
Прощавайте и до скоро!  bouquet

# 296
Ооох , Бояна , защо пак сме в центъра на....... да не описвам на какво....

Почти вуъв всяка имаме различни мнениения , та нали за това е форум , за бога... Всеки , с кой квото може да помогне , ако не... Има други теми...
Не искам такива крайни изказвания , за бога>............

# 297
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Азазелче, чета те с интерес и от време на време се опитвам майчински да ти дам съвет. Тези емоционални състояния са присъщи на чувствителните натури на твоята възраст. Дъщеря ми е твой връстник и си приличате много, и тя лесно се разстройва. Ти си във възраст, в която търсиш своите път и посока, вълнуваш се от несправедливостта, от нечестни приятели и това те прави да изглеждаш мрънкаща в очите на околните. Опитай се да погледнеш по-розово и позитивно и ще видиш един различен свят. Знам, че е лесно да се каже и трудно да се направи.  Laughing

Росе, знам как се чувстваш и ще споделя, че на мен йогата много ми помага, релаксацията и подкрепата на семейството ми. Аз работя, но кариерните ми промени ме бяха сринали психически, а не си заслужава. Лошото е, че има негласна възрастова дискриминация и човек над определена възраст не може да си намери работа по никакъв начин. Собствен бизнес е единствения изход, както и позитивното мислене.

# 298
Ау, Бояна, чудна шапка! Направо ти завидях благородно!

# 299
  • Paradise
Каквато и боя за коса да си купя, резултатът е все един и същ - аз съм с червена (червеникава) коса.
Не съм пробвала само руса да се правя, но се притеснявам да не стана розова в главата (като розово фламинго Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт