СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Споделям, че някакъв идиот ми е надрал колата с ключ, докато бях на почивка Sick

а може би не идиот, а обикновена майка.

# 301
Но защо би направила това newsm78

# 302
пусни тема в Клюкарника. И уточни, че не си паркирала къде да е. По принцип го правят, ако им пречиш да минават, но аз вече тези хора не искам да се опитвам да ги разбера Simple Smile
може и да е скучаещо хлапе, разбира се.

# 303
И аз се замислих за същото, но сега хората са на почивка.На паркинга има място поне за още 20 коли.Това пък не е ли малко тъпо при толкова много място Thinking

# 304
  • България-Швейцария
Тъпо, остро - и аз си имам една деруга още от преди 2 години, още не й се бях нарадвала на Мицубишката.
А как хубаво се вижда, тръгва от левия калник и хваща част от капака, да си се нервя така профилактично на всяко отключване.
Защо - не разбирам, около офиса троторите са огромни, и напряко да паркира някой, спокойно по мястото, което остава може и друга кола да мине, какво остава за детска количка.
Щяха да ме пишат по вестниците обаче, ако бях заварила на място вандала, страшно агресивна ставам в такива случаи.

# 305
Някой скучаещ да дойде да изпитва в сряда, вместо мен. То мога и отсега да им напиша двойките, всъщност.....
Саня, нищо, следващият път. Аз пък като успях от първия/заслужено,де Grinning/, да не би да шофирам сега. Толкова съм зле, ужас.

# 306
  • София
Ау, Бояна, чудна шапка! Направо ти завидях благородно!
Благодаря! Hug Когато идваш до наше село ще ти пратя ЛС с адреса, на който ги продават. Има и такива като за кралската сватба. Laughing

Това с колата е много гадно, но често деца правят такива глупости. То и да го видиш няма какво да му направиш, както се казва. не може ли да се викне мобилна група и застраховката да го покрие? Ние боядисвахме, заради един, който си беше отворил вратата в нашата и каското го покри като щета.

Дренка Идвам, но може ли изпитът да е по- близо до Бургас, например?

# 307
Може и в Гърция, ако те бива в преговорите Laughing

# 308
  • София
Е, не знам дали ме бива, то така, на добра воля си казах, че мога да се възползвам да излея лошотия върху невинни душици, които и без това са обречени. Но не гарантирам, че имам много, да си призная, може да се окаже накрая, че всички са станали отличници. Laughing Важното е, че работата ще бъде свършена, а и мога да съм убедителна. Тъкмо се смях в една друга тема, че на прост човек като му прозвучиш учено вече те има и за лекар, и за инженер... Joy hahaha Joy

# 309
Звъняна един кравар в Пловдив:
- Добър ден , аз за обявата , мога да доя и на ръка и дядо имаше крави....
- г- жо вие добре ли сте , тук се дои с агрегат,  всичко автоматизарано , следи се на компютър - масленоста и пр.
Въодошенао казвам:

- още по - добре - аз разбирам от компютри , ще ви заместя !
 - А бе ти добре ли си?  Ако разбираше , нямаше да звъниш за краварка , ай да ги е@@@ у к@@@ те , нямат си работа...
Звъня в Изи кредит и викам товаа ме магиструра заеми , кредити-- на мин. поне съм научена:
Чувам:
- колега, по -най бързия начин я разтреби тая , щот ша ме напъсттва какви и при кви условия се дават кредити.
Аз -
-
ама не - аз във ваша полза , нали разбирате , и юридически...
- аха , таквиз ги знаем ! Ми я ходете в банка , бе госпожо , що при нас?
-ами нямам тапия за език ....
Ахааааа, номера ше ми предавате , да не съм вчерашен, я марш от тук.
Айде кажете да се оплача? Знам два езика , но нямам доказателство?  Тапията , де.... Имам още много интересни примери- защо не ставам за продавачка в Топ щоп , не не защото имам котка и знам как да й чистя космите без  "не назмм к'во беше.."'
Ккато някои , когато бях на работа бе публикувал за търсещи работа - безумни , така и аз мога :
Само поискайте куриозииии.

АИ ... последно  ми остана -  Чакам отговор ..

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 16:22 от Рòса

# 310
  • тъгата в мен
Върнахме се от едно чудно местенце в Родопите.Много път,много нещо.Очите ми се напълниха с поляни,борове,пещери и балкан...За сетен път се убедих,че доста места са твърде далече от Бургас Wink

# 311
Пияна принцеса виждали ли сте? Не?! Ами елате ме вижте!

100 грама текила (сребърна) + 50 грама бял ром Бакарди + натурален сок, раздлено на малки шотчета + за десерт 1 бира. Това на фон на хард рок музика в любимия ми вече бар Download (Мармалад остана втора цигулка) на гладно, цял ден само на 2 праскови. Ефект - гарантиран!

Е, питайте сега Михаела дали мое се разбере с мен човека  Joy

# 312
Не може  Joy

# 313

Един нетипичен поздрав за принцесите от рода Дуло http://www.youtube.com/watch?v=W0nP7ASzBQc&feature=related

# 314
Счупих си любимата чаша за кафе tantrum Жълта, с мечо пух и тигърчо. Много трудно сега ще си избера нова любима чаша. Имам я от незнам си колко години.

Общи условия

Активация на акаунт