СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • Пазете Гор
Искам да споделя голяма тенджера супа от воденички. Бидейки временно ерген, готвя разни неща, които домочадието не яде. Да бях редуцирал и количеството...

# 316
Няма лошо, аз така си изрових немалко малки свински сърчица, Вълчицата ги бе скрила чак у фризера. Само че на мен Вълчето ми помагаше.

# 317
Еми, аз исках пък да ям дюнери, алкохолен глад кво да се прави, но ей на не можахме да надвием мързела с принцесата. Ядох нещо си, но не - дюнери са ми в главата, а то гладът е бетер грахово зърно под дюшека - не може и не може да се заспи...

# 318
  • Москва
Споделете ми подходящ туристически маршрут за един ден. До сега сме измислили само Ягодинската пещера

# 319
От Пловдив за един ден сме ходили до Батак, до Троянския манастир.
Ама това с кола, де, аз туризма, дето се катериш по планини, не го обичам Blush

# 320
Троянски или Бачковски, че Троянски е малко въздалечко  Laughing

# 321
Троянския , бе, то Бачковския ни е в задния двор, ква екскурзия е  Crazy
С фолксвагенчето цък-цък и сигурно за 2 часа да сме били на Троянския.
Сетих се още Сопот, Карлово, Копривщица - може и само до едното, де.
Може и на музея на Авиацията ма той е на 4-5 км от Пловдив, та хептен не е екскурзия.
Но може да се съчетае с Бачковския Thinking
Аз сега още съм на пътуваща тема  Laughing

# 322
Хм, явно аз не съм от тоя тип екскурзианти, аз обичам да спирам, да зяпам, да гледам, да седна, да хапна, пак да тръгна и един ден до Троянския и обратно ми се струва малко. Може би ако познавам Троян и всичко в околността - да, но така...то кеф ти Троян, кеф ти Беклемето, кеф ти ей тия дето си ги изброила, Сопот, Карлово по пътя...въобще...

# 323
  • България-Швейцария
...аз туризма, дето се катериш по планини, не го обичам Blush
Ео, направо вкара е лаф от величината на 'кюфтетата без лук не ги одобрявам' Laughing
От същата група съм, любимото си се катери с дрисльовците, аз си пия питието в подножието.

# 324
Е, как, нали знаете, всички искат да се върнат назад към природата, но никой пеша  Laughing

# 325
  • тъгата в мен
Азазел,именно от Дяволското гърло и Ягодинската пещера се връщаме.Ходихме и до Триград.Бяхме отседнали в селцето Буйново-на 2км от границата....Но както вече писах по-горе ,Бургас е доста далеч от доста места .
п.п.
Естер,вие,собствено днес ли се напихте?

# 326
  • Пазете Гор
Има си дестинации да идеш с гадже, други за с деца, трети за с банда другари, четвърти за къмпингари, пети за спа маниаци и съвсем различни за рибари. Има си и специални за женени, ама не със съпруг. Универсални няма.

# 327
п.п.
Естер,вие,собствено днес ли се напихте?

Не разбрах въпроса, извинете...напих се в бар, с компания, не сама и не битово (ако това питахте) Blush

# 328
...аз туризма, дето се катериш по планини, не го обичам Blush
Ео, направо вкара е лаф от величината на 'кюфтетата без лук не ги одобрявам' Laughing
От същата група съм, любимото си се катери с дрисльовците, аз си пия питието в подножието.
Точно. Мислех си днеска в Банско - сега що зимата не ме заведат някъде в Алпите - те да си се катерят и да си карат ски, аз да си седя в топлата хижа с топлия шоколад, да гледам снега навън и да си чета книжки. Може и да пиша в бг-мама  hahaha

# 329
  • Казанлък of all places
Ох, Свраче... трета година се опитвам до стигнем до Триград и все не успяваме! Аз съм ходила, Павел е ходил, ама децата не сме водили и толкова искам да им го покажем!
Какви хора сте , бе... как в планината с кола?!

Общи условия

Активация на акаунт