СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Куркума Hug! Наздраве!
 Hug

# 466
Де да можех да пия. нито мога, нито ми харесва. В хладилника ни има домашна кайсиевка, някой от бившите колеги ми навря едно шише половинка на изпроводняк от коледно парти, декември, 2008г. Или 2007.
И да ни пита някой, защо е в хладилника. Вълчицата каза - да не се развали.  Mr. Green Мъничко да се одраска, тича да се дезинфекцира. Останали са около 200мл. Та от него коледно парти не съм пил ракия, пък и концентрат изобщо. Тая зима изкарахме и без да ни се допие вино.

# 467
Днес насред най-големия работен ужас за около 3 минути приятелката ми спретна план за ходене в Лондон през октомври , купи билетите и разпредели задълженията от там насетне. Ние сигурно 15 години говорим как ще ходим заедно в Англия, ето така става накрая.

Уау, това ако не е общ дзен та на...и ние така с таз Швеция - "не сега, после, не после, по-натам, айде догодина, абе таз Коледа като взема коледна заплата обещавам първото, дето ще купя ще е билета" и така до края на света. Докато вчера, за 5 минути рече, отсече, букна и айде....

Абе само аз ли съм като Елито в паданията, само че с удрянията тук и там по разни шкафове, маси и кво ли не, най-вече по бюрото аз, ходя все в синини и последно така си джаснах коляното и по-точно над него, баш да не мога да си свия крака, че още куцам, четвърти ден....

# 468
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, Куркума  Hug
Благодарна съм, че майка ми е през две улици, и въпреки това, и аз често се чувствам по подобен начин  Sad
Благодаря ви отново приятели, за да съм в час със състоянието си, набързо пролях и няколко сълзи от хубаво чувство, като ви четях.
Тит  Hug

Моят коронен номер не е в спъването, което съм овладявала до такава степен, че в повечето случаи политам напред, но успявам да замръзна с нос на около 5 сантиметра на земята.
Най-смешно беше, като си залепих цялата физиономия като в анимационен филм на една врата.
Ами как ще правят такива врати дето са абсолютно стъклени  Outta Joint

# 469
остави, че ги правят стъклени, ами и ги чистят редовно  ooooh!

# 470
Споделям си малка рожденичка днес. С рана на челото, от геройска битка с фризби. Ей, сълза не пророни детето, все пак е вече на цели 4.
Споделям, че се радвам за Трънчето, Коки и от скоро позната ми като Лимонената. Честито и живи и здрави да сте, Деска!
Радвам се и за тити.
Споделям, че септември съм на сватба.

Животът все пак е и хубав.

Мисля и аз да се напия, Куркума.

Наздраве, хора!  Hug

# 471
  • sofia
Nino Tino, Hugда ти е здрава и късметлива рожденичката! 4 си е сериозна възраст!!!

# 472
  • България-Швейцария
А аз смятам днес най-накрая да легна да спя в човешки час.
Е, няма да е преди 1 сигурно, първо трябва да си стигна до къщата, но и това ще е събитие, от няколко месеца насам не ми се е случвало.
Наздраве ви казвам предварително, домашният комп също ще почива тая нощ Laughing

Деси,  Hug

# 473
  • Пазете Гор
Аз вече се поомагьосах, NinoTino, наздраве. Утре ще ми е лошо.

Ще си сменям ника и аватара. Само днеска ме объркаха с девойка три пъти. Язък ми за мъжкарските стойки.

# 474
  • Майничка
НиноТино, здрава и щастлива да ти е момата!  bouquet

Наздраве и от мен. Поради неочаквана, макар и лесно предвидима липса на лимони у дома, се налага да се задоволя с мента със сода. Mr. Green

# 475
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Нино Тино, да ти е жива и здрава малката лъвица!   bouquet

Споделям и аз рожденичка. Моята дъщеря днес навършва 20 години.  Heart Eyes Далеч е, още не съм я чула и ми е хем мъчно, хем гордо, че вече е голяма и самостоятелна. Как лети времето, сякаш вчера правехме детските купони за ЧРД в къщи, а днес даже не си е взела почивен ден, ще празнува утре.
Рано е за наздравици, затова ще подразня сетивата с малко шоколад.

# 476
  • Пазете Гор
Много щастие желая на малките и на порасналите момичета.

Ако черпите днес - за мене само сок. Зелев, ако има. В главата ми се провежда надбягване с колесници по кълдъръм, с около 15 000 души публика, съоръжена с кречетала.

# 477
Подозирам, че си на някой римски стадион.  Mr. Green

# 478
В главата ми се провежда надбягване с колесници по кълдъръм, с около 15 000 души публика, съоръжена с кречетала.
Това е толкова сочно и готино сравнение, че си го запазвам в архива Grinning
Да са ви живи и здрави рожденичките, Дидранад и Нино Тино!   bouquetИдеята да отгледаме добре децата си е да станат самостоятелни и уверени хора. Не че не ни се иска понякога пак да ги нагушкаме в прегръдките си.
 Шоколад не съм близвала освен на сън от два месеца. Не че има реален ефект Laughing

# 479
Куркума, може би трябва да се лишиш от последното А и да наблегнеш на началото. Макар че ако девойките са си толкова заспали, проблемът си техен както се казва.

Кантарът показва все по задоволително число, а крачолите ми се ветреят около краката. Почвам да съм доволна, но  и намирам нов повод за триене на сол на главата на благоверния. Не че старите са се изчерпали.
Снощи го оставих да прибира масата, сутринта намерих пълна купичка с домашния МИ мармалад от кайсии накисната в мивката. Не видял, че вътре има нещо  Shocked за сметка на това същата купичка, но празна, е прибрана в хладилника, захлюпена с чинийка.

Общи условия

Активация на акаунт