СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А какво се разбира точно под понятието уеб чек-ин. Само това с избора на място или ... защото аз като си ида на терминал 2 на нашето летище ще се чекирам пак с багажа и т.н., и те ще ми издадат бордова карта нали?  Embarassed
Запазваш място, а ако имаш друго освен ръчен багаж на летището си го чекираш. Там ще ти дадат и бордна карта. Така се пести време, а и сам избираш къде да седиш, което намирам за много приятно.
За багажа си прочела колко килограма и тн, нали?

ПП Честито на Ел и еленчето! Пожелавам здраве!

# 586
Благодаря, мили дечица!
Отиваме да се веселим. За децата има задължителен дрес код- да са облечени с дрехи на родител .Надушвам я  веселбата!

П.П. Вълчо, и аз те обичам.

# 587
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито Ел-енче   bouquet

Ох, полудявам днес, никъде не мога да мръдна, Марти е болен и е много жален  Sad
Тия летни настинки са супер неприятни - да ти тече носа и да кашляш в жегата...

# 588
Бояна, благодаря!
Да, за багажа си го пише върху самия билет - до 20 кг. Ръчният не го пише до колко е, ама аз и без това от презастраховка в ръчния освен документи, телефон и фотоапарат друго не взимам, а и при всички случаи предпочитам да ми е леко отколкото да мъкна на рамо нам си колко кг.
Значи, разбрано, ще чакам 24 часа преди полета да погледна местата, а другото си е както си го знам Simple Smile

# 589
  • Москва
Някой скоро да е ходил на Цигов Чарк?

# 590
  • Варна
Разигравам "Догодина по същото време". Едва ли помните, но миналата година горе-долу по това време се заключих в тоалетната. Е, тази година заседнах в асансьора. Каква награда дават за това сега - някакъв Гинес? Или да изчакам още една година.

Честито ти рождениче, Ел!

# 591
  • Варна
Какво те интересува за Цигов чарк, Азазел? Миналата година бяхме там.

# 592
  • Пазете Гор
Гадно. Май се отстреляли котката ми с въздушна пушка. Държи се странно, присяда с неестествено присвит гръб. Сипах и малко мляко.

Това дебилно забавление е разпространено из махалата. Хвърлят храна, събират котките и стрелят, че даже май им е и хубаво.

# 593
Някаква патка по телевизора слушам, патка-манекенка Яна. Сто пъти спомена, че е сготвила Зайче-Байче на фурна. То не бе копърче, то не бе чесънче. Ако навсякъде е толкова пристисната, сливчица.

Куркума, прегледай я обстойно, може да си е облизала раната и вече да не кърви. Преглеждай за входна рана около гръбначния стълб.

# 594
Гадно. Май се отстреляли котката ми с въздушна пушка. Държи се странно, присяда с неестествено присвит гръб. Сипах и малко мляко.

Това дебилно забавление е разпространено из махалата. Хвърлят храна, събират котките и стрелят, че даже май им е и хубаво.
Вчера приеха закона против насилие над животните. Ако знаеш кой е, подай жалба или както там се прави, не знам. Но могат да ги глобят и осъдят.

# 595
  • София

горкото животинче ...

# 596
  • Москва
Какво те интересува за Цигов чарк, Азазел? Миналата година бяхме там.

Ами някаква хижа/бунгала/хотел и изобщо как е. Никога не съм ходила там.

# 597
Ех, тези от Левски някой ден ще ме докарат до удар  Laughing

# 598
  • Пазете Гор
Котето е значително по-добре, не се гъне, макар че цялостно изглежда едно такова ...проскубано. Допускам, че може да е избегнало мерника на махленския Уайът Ърп, но да е било набито за храната от махленския тартор на котараците - едър колкото прасенце екземпляр с бяла муцуна. Не открих рани.

Ставай, народе! Накъсал съм доматки, препекъл съм филийки!

# 599
С масълце и сиренце, моля Blush Мерси. И черен чай. Пак мерси.

Общи условия

Активация на акаунт